Det fria Sveriges fulla stöd till Jimmie Åkesson

Från det fria Sverige

”Under Sverigedemokraternas landsdagar föregående vecka höll partiledaren Jimmie Åkesson tal i samband med att han omvaldes som partiledare. För delar av detta tal har han blivit hårt kritiserad av såväl opposition som ”allierade” i de övriga Tidöpartierna.

Hyllar ni massakrer …

Åkesson tog i talet avstamp i vad som skedde efter att Hamas för en tid sedan angrep Israel och massakrerade civila män, kvinnor och barn samt tog gisslan tillbaka till Gaza. Åkesson sa så här:

”Den sjunde oktober i år iscensatte den islamistiska terrororganisationen Hamas en grym och omänsklig attack riktad mot primärt civila mål i Israel. Fruktansvärda bilder på mördade civila – män, kvinnor och små barn – spreds över världen…I Sverige firades detta på gatorna på flera håll.Alltså. Kvinnor och barn, små barn, slaktades, våldtogs och kidnappades. Då firade människor i Sverige! Med fyrverkerier. Människor som har valt att flytta till vårt land. Människor som, av någon ytterst oklar anledning, har TILLÅTITS flytta till vårt land. De firade. De jublade. Det är så makabert att det är svårt att ta in. Skam över dem som låtit vårt land utvecklas till en arena för något så vidrigt. Över dem som lät det ske. Islamisterna är inte längre en handfull tokar utspridda i några utanförskapsområden kring våra stora städer. De är väldigt många, de finns överallt. Och de har starka, ömsesidiga lojalitetsband till Socialdemokraterna och vänsterrörelsen i stort.”

Detta är i sak helt korrekt. Och vad gäller banden mellan Socialdemokraterna och muslimer i Sverige så slöts ett avtal dem emellan för många år sedan, vilket uppenbarligen fortfarande hedras.

… så river vi era moskéer

Jimmie Åkesson går sedan vidare och förklarar sin vision gällande hur Sverige ska komma till rätta våldsbejakande islamism:

”För att stoppa islamismen och för att kunna börja koncentrera oss på att bygga upp Sverige igen, behöver vi ta krafttag mot detta. Det är ingen rättighet att komma till vårt land och bygga monument över en främmande och imperialistisk ideologi. /…/ Vi behöver ett omedelbart totalstopp för etablerandet av nya moskéer i Sverige. På sikt behöver vi börja konfiskera och riva moskébyggnader där det sprids antidemokratisk, antisvensk, homofob eller antisemitisk propaganda eller allmän desinformation om det svenska samhället. /…/ Minareter, kupoler, halvmånar eller andra attribut som tjänar som islamistiska monument i stadsbilden bör helt tas bort. Det finns absolut INGENTING i vår grundlagsskyddade religionsfrihet som ger någon rätten att bygga sådana monument i religionens namn.”

DFS ger sitt helhjärtade stöd åt SD i denna fråga

De moskéer och minareter som redan har byggts i Sverige, eller som håller på att byggas i detta nu, skulle inte tillåtits från första början. Vi skulle aldrig ha accepterat servering av halalslaktat kött i skolan eller på fängelser. Vi skulle aldrig låtit muslimer skyddas av lagen om hets mot folkgrupp. Listan kan göras lång. Svensken har tillåtit för mycket. Det måste ändras på. Självklart ska de rivas.

Därför vill Det fria Sverige här uttala sitt stöd till Sverigedemokraterna i denna fråga och uppmana alla svenskar att göra samma sak: Visa ert stöd på alla plattformar ni har tillgång till!

Det är fullkomligt absurt att muslimer i Sverige kan fira massakrer, hylla terrorister, bedriva subversiv verksamhet mot svenska myndigheter och öppet uttrycka sitt hat mot våra grundläggande fri- och rättigheter, och sedan få stöd av politiker på de högsta nivåerna. Tvärtom borde var och en av dem interneras, deporteras och med tiden repatrieras.

Dela detta uttalande vidare!”

—————————————————————————————————————-

7-klöverns partiledare vrider sig av vrede, för nu har Åkessons uttalande fått vingar utomlands.

Det finns ”ingen ursäkt för en anständig människa att gilla kräken i SD”, skriver tidigare liberale riksdagsledamoten Carl B Hamilton på X efter SD-ledaren Jimmie Åkessons tal om att riva moskéer. Så nu vet ni det, alla ni som röstat på SD att ni är stora kräk!

https://www.svd.se/a/APaKlr/politiker-reagerar-efter-jimmie-akessons-tal-om-att-riva-moskeer

Tystnaden om de nya moskéerna är farlig

Tystnaden är kompakt kring planerna på att bygga en ny salafistpräglad moské i Sverige, varje månad
https://www.expressen.se/ledare/sofie-lowenmark/-tystnaden-om-de-nya-moskeerna-ar-farlig/

Men nu har tystnaden brutits av det godhetstörstande vänsterliberala gänget, som ömmat för återvändande IS-terrorister med hat i blick. Dessa återvändare har blivit högvilt för klangängen med deras erfarenhet av avrättningar under de mest bestialiska former. Förtur till bostad, skyddad identitet och officiellt arbete med barn och unga har de belönats med av våra politiker. Lemlästade, torterade och avrättade vänder sig i sina gravar, när de hör försvaret av av dessa omänskliga bastarder, där allt för många moskéer är rekryteringscentraler.

Muslimska röster till maktens boning och att inte förarga Erdogan så Natoanslutningen kan gå i lås får denna politiska elit att gå över lik.

7 tankar kring ”Det fria Sveriges fulla stöd till Jimmie Åkesson

 1. Ja vem är kräk eller anständig????
  De som ihärdigt vurmat för att importera Sverige-fientliga personer till vårt land är de som tillhör ”kräken” – det är min uppfattning!

  1. Ja, de som vurmat för massinvandringen är också de som vunnit på den. Flyktingindustrin, alla meningslösa integrationsprojekt och civilsamhället med studieförbund som rikligt har belönats bara de klämt ur sig integration med inkludering i deras ansökningar.
   Advokater har blivit mångmiljonärer i deras försvar med alla överklaganden, inte konstigt att advokatsamfundets fd generaldirektör Anne Ramberg nu är ordförande för EXPO, som blev utnämnd till årets tidskrift. Att kalla alla svenskar som röstade på SD för brunråttor bidrog nog till utnämningen.

   ”Stiftelsen Expo är ökända för sitt arbete med att åsiktsregistrera oliktänkande svenskar. Trots detta belönas deras tidskrift med en utmärkelse. Bakom motiveringen finns chefen för skattefinansierade SVT. Det är inte första gången som hon ligger bakom priser till extremvänstern. https://frihetsnytt.se/vansterextrema-expo-blev-arets-tidskrift-svt-chef-bakom-beslut/

 2. I krig är huvudsaken att segra Jag har aldrig hört några av de så kallade segrarmakterna behöva stå till svars i krigsbrottsdomstolen i Haag för att där urskulda sina beteenden

  1. soren turesson 29 november, 2023 kl. 17:31
   Sant. Det är bara förlorarna som behöver stå till svars, och segrarna skriver både historien och lagarna dom döms efter. Jag tänker på Nürnberg rättegången. När får vi se USA, lagarna är USAs ”regelbaserade ordning”, och nu Israel ställas till svars. Jag besökte som ung man Tyskland alldeles efter kriget, jag talade flytande tyska, och fick höra första hand om alla USAs grymheter, våldtäkt, massmord, folkmord, osv. USA skrev historien, och allt det är struket. Ingen skall få veta.

  2. Vi minns den meningslösa bombningen av Dresden 1945.
   ”Dresden – en stad i ruiner
   De allierades bomb­ningar den 13-15 februari 1945 lade den tyska staden Dresden i ruiner. Tio­tusentals människor dog och debatten kring huruvida angreppet var nödvändigt har pågått långt in i vår tid. En sak är säker: Winston Churchill ångrade sig efteråt.” Men Haagdomstolen sov.

 3. Vad som omedelbart hände var att MSM och PS drog på propaganda maskinen på full volym och slirade på Åkessons uttalande och påstod att det gällde alla muslimer och alla moskéer. Åkesson var kristallklart tydlig att det gällde att bekämpa terrorism och våld som maskerar sig som religion.

  Jag har spenderat mycket tid genom livet på att studera och försöka förstå nazi propagandans metoder och hur den lyckades förvrida inställningarna i det dåtida Tredje Riket. Aldrig trodde jag att jag skulle själv få uppleva det, men nu pågår det framför mina ögon.

  1. Tack för ett viktigt förtydligande av vad Åkesson egentligen sa, ”att det gällde att bekämpa terrorism och våld som maskerar sig som religion.”
   Men politiker hör vad de vill höra och Pål Jonsson, Tobias Billström med Ulf Kristersson kan sälja ut sina närmaste bara de får inträde till Nato.

Kommentarer är stängda.