Orsakerna till landets förfall enligt Åkesson

Sverigedemokraterna håller på utveckla en AI-version av partiledaren Jimmie Åkessons tal. Syftet är att skapa en arabisk version av det tal som Åkesson höll på Youtube förra veckan med över 500 000 visningar.

Orsakerna behöver främst upprepas till riksdagens ledamöter och de som igår öppnade portarna till bidragsparadiset på vid gavel. Det är de som skyldiga äro och som har inlett medborgarna i frestelse med den humanitära stormakten. Alla vi dissidenter har nu svårt att förlåta dem för deras synder. Så länge som felen inte erkänns så finns ingen potential till bättring. Deras politik går i samma hjulspår med nya skattepengar till verkningslösa projekt.

Här är kärnan i Jimmie Åkessons (SD) tal som fick partiet att öka i opinions undersökningar. Hoppas att partiledningen förstår att detta är enda vägen framåt och inte ständigt lägga sig platt för statsminister Kristersson (M) som är en produkt av både Carl Bildts och Fredrik Reinfeldts ledarskap.

 1. För hög invandring till vad landet klarar av
 2. Fokus på brottslingen, offret glöms
 3. Kravlös välfärd

Sverige är möjligheternas land, du måste som invandrare visa respekt för landets seder och kultur och tacksamhet för vilka möjligheter som värdlandet erbjuder dig. Annars packa din väska och åk hem!

I dag är det tvärtom vi tvingas visa respekt för främst utomeuropeiska invandrares kultur som går på tvärs mot landets lag och våra regelverk.

Islamism har alltid haft en återhållande effekt på innovationer och utveckling, där den breder ut sig. Hatet mot otrogna som avfällingar, judar och kristna har högsta prioritet. Att bygga upp sitt eget land är det inte så noga med.

Nu är näringslivets höjdare, med all rätt, oroliga för landets sjunkande utbildningskapital, eftersom pensionsräddarna endast utgör ett fåtal, med desto fler bidragstagare, för att inte tala om invandrargängens våldskapital, som skrämmer bort utländsk kompetens som företagen behöver. Att löner kan sänkas, när fler står i kö för jobb, det gäller endast för enkla jobb utan speciella krav på utbildning som blir allt färre och som oftast är hitte på anställningar. Detta uppväger inte på långa väger högkvalificerad arbetskraft, där många nu vänder i dörren, som kan sprängas bort av klanens nätverk för att en kusin till Foxtrot bor där.

I lokaltidningen skrev nyligen SPP om orättvisor i pensionssystemet från rapporten ”Lönar det sig att arbeta för pensionen?”, som tagits fram av seniorerna, visar att det krävs ett långt arbetsliv och en slutlön på minst
45 000 kronor i månaden för att arbete ska ge en märkbar inverkan på pensionen. Men denna orättvisa har däremot stor inverkan på socialdemokraternas bidragsväljare och rörelsens framtida maktinnehav. De lata och smarta kan bli försörjda av alla som jobbar och sliter från vaggan till graven. Jag undrar när medelklassen skall tröttna?

Tyvärr är det som vanligt i Åkessons tal, han utlämnar grundorsaken till politikers svek, att det är globalister som styr med krigsindustrin och bankdynastin.

Om hans plan är att ta Kristerssons plats då gäller det att inte utmana de som verkligen styr landet. Att förändra EU inifrån tror ingen på, lika lite som att SVT/SR skulle sköta sitt uppdrag med sant, relevant och låta båda parter i en konflikt få tala. Regeringens utrednings hysteri är enbart kosmetika och när remissrundan är klar till riksdagens förslag så är det urvattnat och allt fortsätter som förut.

Men, när det handlar om landets framtid då behövs ingen utredning, då går det fort. Att landet skulle bli mångkulturellt 1975 och nu ingå i krigsalliansen Nato bestämdes över våra huvuden med media som en lydig knähund.

Bild från youtube.com

4 tankar kring ”Orsakerna till landets förfall enligt Åkesson

 1. Höjd elskatt är vad regeringen erbjuder.
  Nu väntar vi på automatiskt höjd matskatt i miljöns namn.
  Politiker verkar vara helt skrupelfria – mer skatt för mer att ge bort till utlänningar.

  Inför minlön för de som söker sig till Sverige, inte för de som redan är här.
  Minska bidragen efter viss tid, t ex efter tre år för friska personer i arbetsför ålder och slopa gratis tolk efter 4 år.

  Hur kommer det sig att lärare skall ange elever som vistas olagligt i landet?
  Det bör ske av de som anvisat eleven plats i en viss skola.

  1. Tyvärr är du inte statsminister. Politiker vill alltid smita från jobbiga beslut, verkställandet av deras utmaningar skall då utföras av medborgare.
   Ni låser väl Era dörrar så ingen av Annie Lööfs ensamkommande barn kommer in och knivmördar er, som nyligen hände en 75 årig kvinna i Stockholm, mördad med knivhugg och rånad på alla sin besparingar av detta barn, som nu visst vuxit till sig.
   Tänk om Annie Lööf skulle ha sin dörr olåst i Nacka?
   https://samnytt.se/mohammad-ranmordade-75-arig-kvinna-i-hennes-bostad

 2. Om man inför tjänstemannansvaret OMGÅENDE blir det ordning på ”torpet” då, politiker/tjänstefolk? Korruptiopnen lär nog bestå, den tar väl bara nya vägar.
  Innan det senaste valet ville SD införa det, men efter valet blev det tyst, tyst …….

  Tjänstemannaansvaret en av många punkter på agendan för ny regering
  STATSFÖRVALTNING2022-10-14
  Statligt anställdas tjänstemannaansvar ska utökas, har Moderaterna, Kristdemokraterna, Liberalerna och Sverigedemokraterna kommit överens om. I det avtal som ska ligga till grund för en ny regerings politik slås även fast att Kriminalvården ska expandera kraftigt och att möjligheten att hyra anstaltsplatser i andra länder ska utredas.
  Av: Linda Kling

  https://www.publikt.se/nyhet/tjanstemannaansvaret-en-av-manga-punkter-pa-agendan-ny-regering-24718

  1. I regeringsställning tappas allt intresse för tidigare löften. Då är samsynen stor hos röda som blå.

Kommentarer är stängda.