Bli förmögen på våldtäkt?

Kanske får justitiekansler Mari Heidenborg åter lätta på statens plånbok, när hennes gunstling, den utomeuropiska våldtäktsmannen efter fyra dagars utvisning åter är tillbaka till Sverige efter ett taffligt utvisningsförsök, där han avvek.

”Mannen våldtog och förnedrade en kvinna i en källare i Malmö och dömdes till utvisning. Det dröjde flera år innan gränspolisen satte honom på ett plan mot Syrien. Bara fyra dagar senare var han tillbaka i Sverige, visar SVT Nyheter Skånegranskning….”
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/domdes-for-grova-valdtakter-i-malmo-2017-var-utvisad-i-fyra-dagar–owdzvm

Efter våldtäkten under 2017 trädde vår feministiska JK in och såg till att han fick ett stort skadestånd på 840 000 kronor för att denna unge man med sitt kvinnoföraktande och livsfarliga stånd var minderårig, när han begick brottet och hade då dömts till för högt straff.

Därefter fick han ny kraft till nya brott och sattes i förvar för utvisning.

Fallet drog ut på tiden eftersom han motsatt sig utvisning samtidigt som det inte gick att hitta lämpliga resor till Syrien.

Detta påminner mig om hur Anders Ygeman inte hittade något lämpligt rum på regeringskansliet att informera dåvarande statsminister Stefan Löfven om haveriet på transportstyrelsen. Straffet blev att Ygeman fick gå ut i korridoren en stund var snart tillbaka i socialdemokraternas finrum.

Nu vill denne unge våldtäktsman åter till Syrien där han ursprungligen kom ifrån, vad han nu har i kikaren är det ingen som vet. Han kanske inte längre är minderårig för att få del av JK:s omsorg? Eller också vill han bara ut och resa en sväng igen, eftersom det är tråkigt att vara i förvar. Planen är nog att återvända för att fortsätta att ta del av landets generositet.

Detta kan bara hända i absurdistan, i ett Sverige där rättsväsendet tappat all moral. Jag undrar hur mycket skadestånd kvinnan fick, för sitt förstörda liv.

SVT Nyheter Skåne kan avslöja att nästan tre av fyra som utvisats till Syrien sedan 2016 och avtjänat sitt fängelsestraff fortfarande är kvar i Sverige. Här är fallen bakom siffrorna.
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/har-ar-fallen-tre-av-fyra-kvar-i-sverige-trots-att-de-ar-domda-till-utvisning–yjo695

Migrationsminister Maria Malmer Stenergard (M) är övertygad om att det går att utvisa i större utsträckning”

Varför görs det då inte?

Därför att enligt landet absurdistan så är situationen i hem landet för farlig för den som utvisas.  Att över 800 som nu väntar på utvisning är farliga för värdlandet medborgare, där unga kvinnor är mycket utsatta tas ingen hänsyn till. Påstår de dessutom att de är minderåriga vid nästa övergrepp så kan förmögenheten åter växa.

Och inte nog med detta

”…fyra av tio som utvisats till Syrien efter brott har fått nya uppehållstillstånd efter att de kommit ut ur fängelset. Migrationsminister Maria Malmer Stenergard (M) säger att svensk välfärd inte ska gå till de som begått allvarliga brott. https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/fyra-av-tio-utvisade-till-syrien-har-fatt-nya-uppehallstillstand–x9a8n7

Så nu blir det förmodligen en ny utredning som får flera år på sig så att dessa brottslingar får tid till ytterligare berikning av vår generösa välfärd med vårt mångkulturella rättsväsende.

Kanske det blir ett armband med sluta våldta efter inspiration från Dan Eliassons sluta skjut och sluta tafsa armband från me too?

Bild från nyheter24.se

Nu sätter jag punkt innan blodtrycket når nya höjder.

En tanke kring ”Bli förmögen på våldtäkt?

  1. Sannerligen en psykotisk samtid. Bara att stänga av, rycka ut sladden. Bekymra sig mindre om allt skval, brus och medialt nonsens. Sånt är skadligt för karaktären.

Kommentarer är stängda.