Brottsoffer diskrimineras, våldtäktsmän blir rika och HMF fällande dom i Linköping

Från signaturen ”TT” kommer följande sammanställning från brottsoffer myndigheten och hans konstaterande ”Offer, är inte värda ett skit!” tror jag delas av många fler.

”Man kan undra om det är ”samma”  ersättningsnivåer som Mena-folket erhåller. Det betalats ut miljoner årligen/individ genom att använda sig av de importerade läkarnas sjukintyg. När det uppdagas då får läkarna ändå fortsätta, som läkare!”

Under min yrkestid på poliomottagningen i Linköping så var funktionsintyg inför ansökan om generöst bilstöd mycket populärt. När inte kraven uppfylldes, så vände sig utomeuropiska patienter genast till läkare i Norrköping med samma etnicitet och plötsligt uppfylldes kraven om funktionsnedsättning, arbete eller studier.

Läs och förskräcks! https://www.brottsoffermyndigheten.se/sok-ersattning/brottsskadeersattning/

”Hur mycket du kan få i brottsskadeersättning beror bland annat på vilket brott du har utsatts för och hur allvarligt det var.

Det beror också på hur mycket du har förlorat i inkomst på grund av skadan och om du haft fysiska och psykiska besvär.

Här finns exempel på ersättningsnivåer när det inte krävts någon medicinsk utredning.

 • Våldtäkt 15000, medan JK feministen Marie Heidenborg belönar brunögda våldtäktsmän med över 800 000 när hon hittar något kryphål i häktestiden. Ersättning för våldtäkt kan bli högre efter översyn av kränkthetsersättning, men långt ifrån våldtäktsmännens.
 • Upprepade fall av grova sexualbrott mot barn 30 000
 • Mycket grova sexuella övergrepp mot barn under lång tid 50 000
 • Ersättning till efterlevande, vid uppsåtligt dödande 60 000
 • Ersättning till efterlevande, vid vårdslöshet som inte är grov 30 000
 • Gruppvåldtog flicka tills hennes underliv sprack – nu får de kraftigt sänkta straff, är ingen ovanlig rubrik i den humanitära stormakten, lite samhällstjänst är straffet från mångkulturella nämndemän

Kränkning
Vissa typer av brott ger rätt till ersättning för den kränkning av den personliga integriteten som brottet innebär. Ersättningens storlek beror på vad det är för typ av brott och hur brottet har gått till.
Från och med den 1 juli 2022 gäller nya nivåer för kränkningsersättning. Det beror på att det kommit ny lagstiftning på skadeståndsområdet.” https://advokaternas.se/2022/11/02/krankningsersattning-vad-innebar-andringen-i-skadestandslagen/

——————————————————————————————————–

I Linköping blev det en fällande dom för en koranbrännare den 12 oktober. Men att bränna koranen är fortfarande lagligt enligt nuvarande yttrandefrihet. Att domen blev fällande motiverades av hetsande tillbehör runtomkring själva handlingen, som bacon och musik. Domen kommer att överklagas.

Bild från upday.com

”Framgång för åklagaren i Koranbränningsmålet – Inget generellt förbud mot skändning”

Några fällande HMF domar mot utomeuropeiska våldtäktsmän finns inte. Eftersom det bara tillfaller majoritetsbefolkningen. Att först våldta en Svennehora, medan polarna runt omkring som väntar på sin tur filmar händelsen och lägger ut den på nätet, innebär alltså ingen hets!

Med den eskalerande Mena brottsligheten skulle nog landet gå i konkurs om offrens ersättningsnivåer liknade dem i USA. Det är bara våldtäktsmännen som JK feministen är generös mot. I USA med en skicklig advokat kan du bli miljonär om du halkat på ett bananskal utanför Macdonalds butik.

Varenda svensk borde inse att de som offer inte är värda ett skit!

Och inte annars heller, Svensson skall bara hålla käft och betala till detta landsförrädiska svindleri.

7 tankar kring ”Brottsoffer diskrimineras, våldtäktsmän blir rika och HMF fällande dom i Linköping

 1. Så kan det gå, i en ’humanitär stormakt’ med ’feministisk regering’. Så kallad jämlikhet är en skenhelig varmluftsbekännelse som är ingången till fördärv.
  En privat individ kan kosta på sig godtycke och brist på konsekvenstänkande för egen del, men en stat som måste vara fast, bestämd och förutsägbar.

  1. Konsekvenstänkandet står dissidenter för som jagas med ljus och lykta av de som inget har.

 2. Är inte den svenska ursprungsbefolkningen en majoritetsbefolkning, sett ur global/allas synvinkel?
  Om så vore fallet innebär inte det HMF ägnar sig åt skyddande av brottslingar, p.g.a. att ”Några fällande HMF domar mot utomeuropeiska våldtäktsmän finns inte”?
  Dessutom verkar det som att de ”inkommande” asylmännen (för kvinnorna är väl i minoritet?) betraktar oss svenska medborgare som minoritet genom ”sitt” orubbliga rättsystemstöd. Sverige, landet som blev upp och ned tack vare Tjänstemannaansvarets borttagande 1976.
  Som gav åtminstone Riksdagen politiker immunitet. Med tiden har ”immuniteten” även spridits sig och fått fotfäste bland de svenska kommunala tjänstemännen/kvinnorna runt om i landet. Miljarder susar iväg men när korruption uppdagas då finns det ALDRIG någon att ställa inför rättskranket!
  När tar korruptionen kål på Sverige?
  Kan det vara anledningen till att man ”drog in” värnpliktstjänstgöringen, för att man såg risken med: TÄNK OM militären skulle gå det svenska folkets ärenden genom att gripa svenska korrupta politiker?
  Istället för medborgarna genom politikernas konstruerade ärenden, som idag (HMF).
  Svensk militär är för få idag för att det ska kunna bli en 180 graders Ådalen -31. Det vill säga militären borde fängsla de berörda politikerna så att en NY regering kan bildas där återinförandet av Tjänstemannaansvaret som förmodligen är det svenska folket krav, för att få vara verksam som politiker.

  1. Det frånvarande tjänstemannaansvaret tycks nu också omfatta invandrare, där få ställs till svars för sina gärningar.

 3. Ja fy för f-n! Hur ska vi kunna ta tillbaka vårt land och få bort ”lorten” som placerat sig här?

  1. Problemet är att ingen, varken regering eller opposition vill få bort ”lorten”, eftersom utvisningar nästan är tabu. Rättsväsendet med dess politiska nämndemän är genom syrat av feministers tycka synd om mentalitet. Den socialdemokratiska räckvidden är stor och har djupa rötter i hela samhället. Regeringen utreder och utreder, vissa förslag borde i stället vara självklara för riksdagsbeslut direkt utan remissförfarande, eftersom myndigheter, organisationer ofta har mångkulturella vänstersympatisörer.

   1. Det som gör mig upprörd är att våra ”toppolitiker” är totalt skamlösa de kan växla ”övertygelse” på en femöring och de kanske är lika övertygande som när de nyss talade. Svenne banan längtar till bonde söker fru gift vid första ögonkastet eller lets dance Och själva nyhetsrapporteringen har enligt mig fått en odör av hyena vilket jag avskyr mig själv för att drivs att se

Kommentarer är stängda.