Dödlig fara för svenskar utomlands från islamister

Två svenska medborgare sköts ihjäl i Bryssel i ett misstänkt terrordåd på måndagskvällen, bekräftar belgisk polis. UD uppger för SvD att departementet undersöker offrens identitet. Offren rapporteras ha burit svenska landslagströjor. Skottlossningen inträffade bara en dryg timme före Sveriges EM-kval i fotboll mot Belgien i Bryssel…. Svenska fotbollförbundet är kallat till möte med polisen och Uefa,…UD har även skickat ett SMS till alla svenska abonnemang i Belgien där svenskar på plats uppmanas att vara vaksamma. Gärningspersonen ska ha ropat ”Allahu akbar” innan han avlossade skotten…..

Vad vår förra ärkebiskop tänker om sitt valspråk är osagt. Magnus Ranstorp varnar för alla svenska symboler utomlands. Men snart är det lika farligt att bara vara en Svenne härhemma, när Foxtrots anhöriga tagit slut. Varje år importeras främst utomeuropiska migranter som rymmer en medelstor svensk stad, viket gör att regeringens paradigmskifte faller platt till marken.

https://www.svd.se/a/4ow896/tva-svenskar-uppges-dodade-i-skottlossning-i-bryssel

https://www.svd.se/a/dwe9lX/polisen-kommer-fa-tag-i-garningsmannen

Jag undrar hur fotbollsförbundets ordförande upphovsmannen till Sveriges öppna hjärtans politik skall kunna bortförklara de ständiga ropen Allahu akbar som ljuder över kroppar där livet flytt?

Från Jenny Pipers blogg https://jennypiper.blog/2023/10/17/konsekvenser-av-oppna-granser-gor-sig-paminda/ med källa från Aftonbladet.

Så nu knuffas Jessica Stegrud säkert ut från SD, som numera bara protesterar korrekt.

——————————————————————————————-

”Svenskfientligt terrordåd i Bryssel, från Fria Tider

Vi har nåtts av nyheterna om det svenskfientliga terrordådet i Bryssel som krävt minst två svenska medborgares liv. Muslimen är i en egeninspelad video tydlig med att han sökt upp just svenskar att mörda. Våra tankar är så klart med offren och deras anhöriga, men vi tänker inte låta oss slukas av sorg, utan passar istället på att vara extremt tydliga:

Islam är en fara för alla, och för en svensk framtid krävs ett minimalt islamiskt inflytande. Därför måste det ligga i alla goda människors intresse att de ickesvenska muslimerna lämnar Sverige och att moskéerna stängs ned så att svensk frihet och rätt åter kan råda i vårt land.

Dela detta

För att stödja Det fria Sveriges arbete kan du lösa medlemskap i föreningen, du kan ge en donation via kortbetalning eller så kan du enkelt skicka en gåva via Swish eller Bankgiro och uppge ”Gåva” i meddelandefältet.

 • Swish: 123 510 57 62
 • Bankgiro: 729-1404

—————————————————————————————————–

Att icke integreringsbara muslimer utvisas med grova brottslingar borde vara legio. Men effektivare vore om skyldiga politiker till det mångkulturella kaoset lämnade landet.

7 tankar kring ”Dödlig fara för svenskar utomlands från islamister

 1. Jag undrade i kommentarsfältet till en ledare i GP idag, vad ”svenskar” egentligen betydde. Med tanke på att nationaliteten svenskt missbrukats och spätts ut till allt och alla som antingen snubblat över snöret till bidragsfontänen eller genom massattack stormat gränsen och dragit snyftvalsen. Min läsarkommentar togs bort av moderatorn. Sånt får man inte fråga… Allmänt låg takhöjd, icke-tolerans i GP, som tar bort allt som utmanar de kollektiva, värdegrundade lögnerna. Konsensustrans.

  1. Tack för informationen, då är jag i gott sällskap, eftersom mina Ordet Fritt inlägg i lokaltidningen alltid hamnar i papperskorgen.

  2. @Jari Norvanto 17 oktober, 2023 kl. 22:44
   Vad är en ”svensk”. Svaret är egentligen inte så svårt. Jämför, vad är en amerikanare. Jo- en person som är bosatt i USA. Bland amerikanarna finns ett otal folk, eller etniciteter, afroamerikaner, hispanics, européer osv.

   Svenska språket är inte så utvecklat. Det skiljer inte på att ”svenskar” är alla som är bosatta i Sverige, liksom amerikanare i USA, och folket, etniciteten, svenskarna. Personer med svensk etnicitet. Ta exemplet som ett barn till ett judiskt par som flydde Tyskland på 40-talet. Personen är svensk i det avseendet att han är född, uppväxt och bosatt i Sverige, men inte i folk-hänseende utan tillhör det judiska folket, där man som regel är noga med folktillhörigheten. I dagens värld försvinner, eller migrerar, ofta folktillhörigheten med tiden, men det tar generationer.
   Sveriges försök att ”integrera” immigranter är alltså omöjligt att genomföra.

 2. Varför presenteras inte utländska nyheter i svensk media? Speciellt vad man anser om de svenska politikerna som genom åren släppt in en migrationskår som hatar det svenska folket!
  När Polen gick till val den 15 oktober hålls också en folkomröstning om att ta emot fler asylsökande. Regeringen, som motsätter sig förslaget, använder i sin kampanj ”Sverige som avskräckande exempel”.

  Polen tillåter folkomröstning om ”asylsökande”!
  Varför får inte även vi i Sverige folkomrösta gällande asylmottagandet och vad den har medfört.
  Kristerson med bihang: Lever vi under en politisk demokratisk ”diktatur” eller inte?

  – Jag tycker synd om svenskarna, säger polska Andrzej.

  Slutsats: Stoppa ALL inkommande asylfolk och UT ur EU och stäng NATO dörren. Eller ska den brottsliga inkommande tillväxten få fortgå till 2050? Som inget händer i Sverige!

  https://www.svt.se/nyheter/utrikes/sverige-utmalas-som-skrackexempel-infor-polska-valet

  1. TT 17 oktober, 2023 kl. 14:38
   Därför att i min åsikt är Sverige en de facto diktatur som styrs av en djup stat som styrs av Socialdemokraterna. I diktaturer råder alltid snäva begränsningar när det gäller vad folk skall tillåtas veta. RT är en bra källa, men på engelska. Om RT är blockerad. Prova med att slå in 185.79.236.174 i adress fönstret istället för ”RT. Com”. Då kör du förbi den så kallade ”nameservern” som översätter RT.com till detta nummer. https://translate.yandex.com/ fungerar bra.

 3. Det är inte alls det är svårbegripligt. När någon, här USA/Israel, trakasserar, förföljer och dödar, och det pågår i decennier och generationer. notera Nakba som påbörjades 1948 och just nu fortfarande pågår, är det då så konstigt att offret till sist reagerar våldsamt och slår tillbaka.

  Sverige stöder öppet USA/Israels aktioner, och nu har två svenskar mördats i Bryssel av uppenbart en islamist. De är förstås ännu spekulation att det är förbundet med situationen i Israel/Palestina, men troligen har det ett samband. Om Sverige öppet fortsätter som en supporter till USA/Israel, då är det troligt att svenskar över hela världen alltmer blir måltavlor för vedergällningar.

  Lösningen är enkel. Ta avstånd från USA/Israels agerande, avbryt utvecklingen mot NATO, USAs aggressiva krigsorganisation och krigsförberedelser.

  —Poll finds dramatic rise in Palestinian support for Hamas
  apnews.com/article/hamas-middle-east-science-32095d8e1323fc1cad819c34da08fd87
  —Why Palestinians in Gaza support the Hamas attack on Israel
  https://www.csmonitor.com/World/Middle-East/2023/1010/In-Gaza-a-different-view-of-the-Hamas-raid-on-Israel

  1. För läsare om Al Nakba: Den stora katastrofen på arabiska
   Info från Palestinagruppen: https://www.palestinagrupperna.se/al-nakba/

   Trots detta enorma lidande från 1948 tar jag avstånd från besinningslöst mördande av civila idag från båda sidor i denna Mellanösterns krutdurk. Majoriteten muslimer rättfärdigar mord, pga fördrivningar, terror i historiens mörka backspegel som blivit en evighetsmaskin, där endast vapenindustrin är vinnare.
   Omedelbart eld upphör med fredsförhandlingar både i Ukraina och Israel/Hamas/Palestina är enda vägen framåt. Men att förhandla med Hamas som vill utplåna staten Israel är en omöjlighet.

   Tyvärr har utomeuropisk invandring från främst muslimska länder förstört Sverige. Stenkastning, hemmagjorda bomber, bränna upp bilar, mord på öppen gata, barn skjuter barn, muslimsk infiltration av klaner råder i hela samhället med rekord i våldtäkter, förnedringsrån osv gör att det är svårt att applådera muslimers både öppna och dolda glädje över Hamas terrordåd här hemma.
   Ekonomiska migranter, har under lång tid över utnyttjat värdlandets generositet, tack vare våra mångkulturella politikers skyddande paraply. Intyg för bidrag till hemresa var vanligt under min yrkestid, till landet som de nyss flytt ifrån. Nu sitter många fast i Gaza och beklagar sig över att inget regeringsplan hämtar hem dem, trots UD:s varningar om Gaza och Västbanken som resmål.
   Fortsätter denna utveckling, så kan framtida vedergällnings attacker också bli legitima med applåder från värdlandets medborgare, som är dödströtta på att bli ställda i skamvrån.
   Massmigrationen från dysfunktionella länder med icke integreringsbara migranter är endast oligarkers medel för att söndra och splittra nationalstaten.

Kommentarer är stängda.