Alla män förena er, ni är utsatta för diskriminering

Nya Tider återgav statistik från regeringen om andelen män och kvinnor på regeringskansliet och på departementen, där diskriminering av män flödar. Liknande utveckling finns på chefsnivå inom offentlig sektor, inom media och inom polisledning.

Här är exempel av många från kvinnliga poliser och kvinnor i chefsposition. Läckor sker till brunögda kriminella män, de kan ropa på hjälp när det hettar till eller knäböja framför vildsinta aktivister.

 ”Olivia Swahn är gruppchef för operativa analysgruppen vid grova brottssektionen på Polismyndigheten i Region Väst. Det borde hon inte vara. Hennes insändare i DN nyligen signalerar att ett byte av karriär till fältassistent inom Socialtjänsten eller lokalpolitiker för något av de vänsterorienterade partierna vore lämpligt. Regeringen bör omgående ge henne den spark som sätter fart på den processen….” https://samnytt.se/skandal-att-polischef-med-ansvar-for-gangbrottslighet-lajvar-socialtant

Många kvinnor återfinns som dialogpoliser, med önskan om sänkta straff, en kvinnlig gruppchef klagade över att man inte får vara vän med gängkriminella och som bevis på inkluderingshysterin så sitter en muslimsk kvinna med slöja i en polisreception, rapporterade Dick Erixon nyligen i Samtiden och konstaterar att polismyndigheten är i fritt fall.

På SVT kan känslor flöda och kroppsspråket hos kvinnliga nyhetsläsare avslöjar lätt var sympatierna ligger inom politiken.

62 % av alla anställda på regeringskansliet är kvinnor, dessutom är de i majoritet på departementen. På till exempel Kultur. och Socialdepartementet är 7 av 10 anställda kvinnor. På försvars- finans- och infrastrukturdepartement lugnar de kvinnliga representationen ner sig något med kvinnor på lite över 50 %. Nya Tider v38/2023

Jag var med under -68 då ropen skalla daghem åt alla. Kvinnofront dominerade i Norrland och Grupp 8 i söder med säte i Stockholm. Men därefter svek vänsterns feminister arbetarkvinnor, för att inte tala om hedersförtryckta kvinnor i förorten som inte verkade finnas. Målet att bli styrelseproffs trängde ut jämställdheten för både män och kvinnor.

I offentlig sektor har ofta känslor med konflikträdsla trängt ut förnuft och konsekvenser hos kvinnor i ledande befattningar.

När Ruter Dam, ett affärsnätverk för kvinnor unisont hyllade Vattenfalls VD Anna Borg som har en månadslön på 1, 3 miljoner av våra skattepengar, då förstod jag av andra feministers entusiasmen att de gått helt vilse. Att näringslivets höjdare kan tjäna ännu mer i privata sektorn är en annan historia. Mantrat att vara rädd om skattebetalarnas pengar gällde inte här, då Vatten Fall AB är helägt av svenska staten.

Att läsa nestorn Julia Caesars gedigna blogginlägg är som balsam för själen med rubriken ”Kvinnoväldet leder till samhällskollaps” https://juliacaesar.blog/2023/09/25/kvinnovaldet-leder-till-samhallskollaps/

Här kommer några citat för er som inte orkar läsa hela inlägget.

Ingen som någonsin sett ett nyhetsprogram i SVT kan ha undgått att lägga märke till den fullständiga dominansen av kvinnor på offentliga poster i den svenska maktapparaten. Det är kvinnor, kvinnor överallt.
Som att hamna mitt i en syjunta där män är bannlysta. Eller som om en bomb har utplånat alla män från svensk jord. 
Möjligen drar vi också slutsatser om ett samband mellan den höga andelen kvinnor på chefsposter och att så mycket i Sverige fungerar allt sämre….

Nu sitter kvinnor på nästan alla maktpositioner i Sverige. Det är inte jämställt. OBS! Bilden är en genrebild på kvinnliga chefer. Självklart har många av dem kompetens för sitt uppdrag. Det handlar om ett fenomen på samhällsnivå, inte om enstaka individer.…”

Bilden är från artikeln.

Jämställdhet blev socialdemokraternas övergripande mål redan på en partikongress 1967 och har satt tydliga spår i samhällslivet där klimax nåddes med den feministiska regeringen, som snällt satte på sig sjalar under besöket hos mullorna i Iran. Högröstade vänster feminister dominerade i debatten, lite i bakgrunden fanns en samling skäggprydda män i vinröda manchesterbyxor och träskor som deras doakör.

”…….I samband med den intensiva våg av våldsbrott och gängrelaterade mord som plågar Sverige får vi i nyhetsprogrammen se kvinnliga polischefer som är ”ledsna” över den våldsamma brottsutvecklingen i Sverige. De vågar inte nämna ett ord om att den uteslutande är orsakad av migrantimporten från jordens mest dysfunktionella länder – allra mest av migranternas barn, som är födda i Sverige men som är mest överrepresenterade i våldsbrott av alla kategorier.,,, skriver Julia Caesar och hänvisar till statistik från BRÅ.

Hon fortsätter att ge exempel från kvinnliga polischefer känsloregister. När den problematiska Malmöstadsdelen Rosengård skakas av våldsamma upplopp med stenkastning och bilbränder som drabbar både de boende och poliser förhåller sig polisen passiv. Petra Stenkula, polisområdeschef i Malmö, uttalar i SVT Aktuellt att hon är ”ledsen”. Styrka och handlingskraft lyser med sin frånvaro. Samma mönster upprepades efter dåden i Sandviken den 21 september där två av tre polischefer var kvinnor.

Krocken är monumental när kvinnlig känslosamhet möter uråldrig klankultur. Svensk kvinnlig empati med ”stackars liten”-tänkande smulas sönder i mötet med importerat moralbefriat manligt hämndtänkande.

Jag håller helt med Julia Caesar att kvinnor inte skall ha polisbefattning i yttre tjänst, där behövs starka män som pekar med hela handen och vågar ta tag i buset, utan att falla på knä och ropa på hjälp i tuffa situationer.

Hon tar upp begreppet massformation, en form av masspsykos som får människor att omedvetet tänka likriktat och utan stöd i fakta, som hela Sverige lider av. Begreppet kommer från den belgiske professorn i psykologi, Mattias Desmet.
Köerna till covid vaccinering talar sitt tydliga språk. Vänsterns ”..feminism är definitivt en massformation av särskilt malign typ…” konstaterar Julia Caesar klokt.

Den enorma mängd empiriska fakta som finns om skillnader mellan manligt respektive kvinnligt beteende förkastas av feminismens förespråkare, precis som det vänsterliberala etablissemanget gör om allt som talar emot mångkultur och globalisering som bidargit till nyliberalismens orättvisor.

En feministisk politik blir efter hand repressiv som begränsar friheten för både män och kvinnor och följden blir strukturellt förtryck som de själva ständigt har anklagat vita, medelålders män för.

Mitt upprepade mantra om att förtryckta blir de nya förtryckarna har även här stor relevans.

Debatten verkar i alla fall vara igång.
https://www.svd.se/a/76AE4o/riksronden-skyller-samhallsproblem-pa-kvinnor

För Er som inte tagit del av Bittee Assarmos krönika om Carin Götblad, som med spröd flickröst och med ett leende förkunnar att folket skall ”Slå av TV:n och ta tag i saker!” i en intervju med malliga DN. Men Assarmo ger svar på tal och gör slarvsylta av det kvittrande feministiska budskapet.
https://detgodasamhallet.com/2023/09/30/bitte-assarmo-vad-ar-det-du-vill-att-vi-ska-gora-carin-gotblad/

8 tankar kring ”Alla män förena er, ni är utsatta för diskriminering

 1. Frågar man kvinnor i Kina om dom vill bli jämställda med männen blir svaret alltid.
  Varför?
  Aldrig.
  Så lågt vill ingen kvinna sjunka. Mannen syns, men det är kvinnan som styr, sköter familjeekonomin, håller i rodret och och fattar besluten.
  Det går även igen genom hela Kinas historia. En man på kesar tronen, och en kvinna som styr honom. Den sista var Dowager Cixi (1835-1908). Hon hade de facto styrt Kina mycket skickligt med järnhand i 47 år, och kejsaren, PuYi, som då var 2 år, visade sig vara totalt oduglig.
  Kina har bara haft en kvinna som formell kejsare, Wu Zetian (624 – 705). Hon var erkänt en av de skickligaste administratörerna i Kinas historia. Hon kunde vara otroligt grym, men lyfte verkligen Kina. Även under Mao Zedong eran administrerades Kina av en kvinna, osynligt i bakgrunden. Hon hete Soong Ching-ling, (1893-1981)

  Kommunistpartiet grundades 1921 på på initiativ av Soong Ching-ling, som en ”revolutionär folkrörelse” och inget har ändrats till denna dag. Det är inte, och har aldrig varit, ett politiskt parti i någon form.

  Hon utsågs senare till ”Hederspresident för Folkrepubliken Kina”. Det var i verkligheten hon som osynligt ledde Kina under så många år.

  1. Feministers efterapning av männen innebär att de förkastar sitt eget kön, istället för att fördjupa det. Hela HBTQ rörelsen med binära är bara ett sätt att splittra kärnfamiljen som ofta värnar tradition, nationen med landets sammanhållning, som globalister inte tycker om. De föredrar rotlösa och utbytbara medborgare som då är lättare att styra.

 2. Var f-n är alla männen? Har de tagit livet av sig?

  Om man vill leva ett någorlunda bekvämt liv vad det gäller materiell standard, krävs arbetsdelning / specialisering. Det blir pina, misär och slutligen undergång om för samhället avgörande funktioner och värderingar inte försvaras och hålls livskraftiga. Fallerad stat. Då kanske man får bespetsa sig på att bo i hydda i skogen eller starta på nytt ett litet, traditionellt samhälle.

 3. Tack Harriet!
  Bra med denna balanserande text mot all slagsida som PK och MSM tillhandahåller.

  Förresten: Grattis på namnsdagen!

  1. Grattis retroaktivt till dig på din namnsdag den 8 oktober!
   Därutöver till alla män på deras namnsdagar som läser denna blogg och till flitiga kommentatorers.

   1. Min morsa började arbeta när jag var två år 1951 jag hade dagmamma som jag kallade Tant Linnea eftersom mina föräldrar var nyinflyttade lantisar brydde sig ju ingen om det. Det var först när dessa samhällsförändringar drabbade medelklassen som det blev märkvärdigt för kvinnorna att gå ut i förvärvsarbete
    Det var ett oj och ett stoj

    1. Helt rätt!
     Min farmor och farfar var statare i norra Värmland och i statarens kontrakt ingick att frun skulle mjölka herrgårdens kor två till tre ggr varje dag. Det var ett hårt slitgöra för kvinnorna och har kallats ”den vita piskan” att i ur och skur ta sig ut till ladugården och kanske mjölka 10-13 kor och därutöver sköta hem, kanske en lite trädgårdslott och alla barn. Där flertalet växte upp till goda samhällsmedborgare trots fattig barndom, då var det ingen som pratade om socio/ekonomiska faktorer som bortförklaring till tjuvens bravader.
     Att arbeta, sköta sig och inte ligga samhället till last var budorden.
     I dag är det tvärtom beträffande den skenande invandrar brottsligheten, där inga band finns till tidigare generationer, utan sug ut välfärden så mycket det går.

Kommentarer är stängda.