Socialdemokraternas kris kan inte döljas av Magdalenas krokodiltårar

På varenda media bild av fd statsminister Magdalena Andersson ser hon ut som att hon har sålt smöret och tappat pengarna. Vilket hon i själva verket har gjort med sin och hennes företrädares politik. Förbittrad och förgrämd över att Kristersson snodde hennes plats i rampljuset.

Nu måste hennes egna synder döljas med små petitesser, jämfört med vad hennes egen politik har skapat, som Fredrik Reinfeldt lade grunden till med hans öppna hjärtans politik. Nu börjar Svensson vakna och undrar om hans grannar har koppling till Foxtrot, där krig råder mellan tidigare bröder.

Bild: 8 sidor.se

Överdrifter haglar, hon är ständigt arg och besviken på regeringens besparingar, som fått studieförbund, kulturfolk och idrottsrörelsen att skrika i högan sky. Senast var att hon anklagade regeringens minskning av anslagen till utsatta områden kunde leda till ökat utanförskap och underförstått ökad brottslighet. Fotbollsledare i Rinkeby med TV-profilen Bojan Djordjic röt ifrån i Aftonbladet. Att ett fritidskort till barn och unga på drygt 700 miljoner kronor per år skall utformas för att gynna barn i utsatta områden, glömde han visst bort.
Han tjatar om att de unga i förorten är mindre värda. Jag ser däremot hur otaliga svenska föräldrar är mindre värda. Frivilligt ställer de upp som ledare för sina ungar i andra områden, utan att värderas med en endaste krona.
Bidragen har gödslats över förortens ungar, i skolan, på utbildningar och därefter förturer och räckmacka in på medias redaktioner och SVT. Friskolor med krav blev räddningen för medelklassens barn.
https://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttsport/sport/a/XbQmrB/lovades-250-miljoner-skarp-kritik-mot-regeringen

Jag är inte lika övertygad att mer bidrag är den rätta vägen att gå. När det senaste mordet skedde knappt 100 m från en fotbollsplan där ungar tränade. Invandrarvåldet är alltid närvarande.

Nu råder nästan panik i rörelsen, när deras förslag mot den skenande skjut- spräng- och mordvågen nästan överens stämmar med hatobjektet SD:s förslag. Undantagstillstånd och militär kommer från det plötsliga uppvaknandet, medan justitieminister Strömmer är mer försiktig.

Det skulle vara nyttigt för hela rörelsen att ta del av ledarsidornas.se sammanställning av socialdemokraternas tidigare bravader med Morgan Johansson, Anders Ygeman och dagens gullgosse Adralan Shekarabi i kikarsiktet, som strukit invandrarstöket medhårs och med bidragskranen ständigt öppen. https://ledarsidorna.se/inget-ar-heligt-allt-kastas-under-bussen-av-socialdemokraterna/

Minns nI Stockholms finansborgarråd Karin Wanngårds (S) förnekelse av invandrargängens framfart under ett möte med Norges migrationsminister.

”Hon menade att kritik mot den växande gängkriminaliteten på Järvafältet 2017, i Rinkeby, var orättfärdig. Hon menade, när den norske migrationsministern pekade på den tilltagande kriminaliteten att Rinkeby istället sprudlade av livskraft och energi.

Och det kan ju ingen förneka. Livskraften och energin har gödslats under hennes regerings 8 år vid makten. Där mordmaskiner som ”Shottaz” och ”Dödspatrullen” med säte i Rinkeby växte sig starka och nu har gått på export till våra grannländer.

När Säkerhetspolisen, Säpo, i ett PM anhöll om skärpningar av bakgrundskontroll av utrikesfödda protesterade Ardalan Shekarabi kraftigt för att skydda sina iranska bröder, som alla var välintegrerade, jobbade och slet värre än en Svensson.

I den iranska gruppen på ca 100 000 ingår många ensamkommande barn i 30-40 års åldern från Afghanistan som fick medborgarskap som smort utan tillräcklig bakgrundskontroll av hemvist. I dag åker många glatt hem på semester och berättar vilket bra land Sverige är med ett lättlurat migrationsverk som ofta har bemannats av deras bröder.

Sällskap kan semestrande ensamkommande ha av Iraks tidigare försvarsminister Najah al-Shammari som levt gott på FK:s generösa bidrag. Att han är medansvarig för att 320 demonstranter mördats under demonstrationer i Irak är väl petitesser för dagens socialdemokrater när invandrarröster måste maximeras för att klänga sig kvar vid makten.
https://www.expressen.se/nyheter/iraks-forsvarsminister-far-bidrag-i-sverige/

Anders Ygeman tyckte att polisen hade tillräckliga resurser, kanske ville han inte störa Dödspatrullens och Shottazs begynnande exportverksamhet. Han verkade då vara lika försynt som när han tidigare inte ville störa statsminister Stefan Löfven, då han inte hittade något rum att informera honom i om IT-skandalen på Transportstyrelsen. För den underlåtenhetssynden fick han gå ut och lufta sig ett tag, men kom snabbt tillbaka in i värmen, för rörelsen sviker inte de sina.

Westerholm avslutar sin artikel med att ”…den kris och inbördeskrigsliknande situation som växer sig starkare för varje dygn i Sverige innebär även en kris för Socialdemokraterna. En dag måste de göra upp med sitt ansvar och sin historia.…”
Och han undrar vilka som kommer att slängas under bussen?

Magdalena Anderssons tårar kanske blir mer äkta då.

Ps. Så var det dags igen

och här är DN:s rubriker i dag, visserligen bakom betalvägg, men rubrikerna räcker bra

3 tankar kring ”Socialdemokraternas kris kan inte döljas av Magdalenas krokodiltårar

  1. Ger inte Magdalena Anderssons ansiktsuttryck mer intrycket av ”rädsla”, än krokodiltårar? Som t.ex. vetskapen om att politiska oegentligheter som förekommit kommer att exponeras till oss svenska medborgare, inom en snar framtid. ”Partiledarna” får väl bosätta sig i någon bunker. De klarar ju inte ens av att skydda oss medborgare här uppe ”på svensk mark”!

  2. Kina hade precis samma problem med ”gäng” i Xinjiang, bara med undantaget att gängen var USA sponsrade. Lösning som fungerade: Leta reda på alla individerna, utvisa alla som gick, starta tre program för avradikalisering. Två av programmen är sedan länge framgångsrikt avslutade. De värsta, våldsammaste och farligaste rötäggen är inlåsta, och släpps ut när dom har bättrat sina inställningar. Resultat: Inga mord, inget våld, på sex år nu. Sverige kallar Kinas framgångsrika program ett brott mot mänskliga rättigheter. Att gå fritt på gatorna och döda och skjuta är alltså en mänsklig rättighet i Sverige. Det blir nog rätt svårt att komma till rätta med.

    1. ”….Att gå fritt på gatorna och döda och skjuta är alltså en mänsklig rättighet i Sverige….”
      Det borde varje medborgare få begrunda. I stället får vi dagligen en dos av hur Kina spärrar in oliktänkande i läger för hjärntvätt, som endast är ett led i USA:s demonisering av Kina, som är deras största fiende, som USA måste ha Europa med för att försöka knäcka.
      Vilket kommer att resultera i en bumerang effekt för Bidens gäng och hela Europa, som inte vill se att makten har förskjutits till Bric länders fördel, som sett igenom Onkel Sams demokratiexport.

Kommentarer är stängda.