Slumpen det sista halmstrået till bortförklaring av invandrarvåldet

Den liberala bortförklaringsteorin till invandrarvåldet skiftar från för få fritidsgårdar, utanförskap, socio/ekonomiska faktorer till svenskars rasism och nu när inget annat finns kvar, så är det slumpen som står som skyldig till landets ständiga rekord i skjutningar, sprängningar och mord.

Imponerande i vänsterliberal dåraktighet måste jag säga.

Källa: https://www.friatider.se/liberala-teorin-slumpen-bakom-valdsutvecklingen-i-sverige

Jens Ganman på X (fd twitter)

”Etablissemanget, med Östersundsposten i spetsen, klamrar sig fast vid det sista halmstrået: ”slumpen”… Ur texten: ”…det faktum att denna våldspiral startade i Sverige, och inte i något annat land med liknande förutsättningar, kan faktiskt bero på slumpen.” (citat från BRÅ)… Ja. Eller en supercocktail av alldeles för hög invandring, för få och små poliser, för låga straff och en ständigt relativiserande journalistkår som i trettio år spelat ner alla varningssignaler.”

7 tankar kring ”Slumpen det sista halmstrået till bortförklaring av invandrarvåldet

  1. Eller tur för globalister som vill söndra och sen lägga beslag på hela nationalstaten.

 1. Slumpen !! jo jag tackar jag . Är det slut på de övriga bortförklaringarna nu ? Hur djupt kan journalistiken sjunka , när når den botten eller finns det ej någon botten ? Men så länge medborgaren köper och sväljer så produceras och säljer ”koncepten” i vår media . Och som sagts tidigare hur får man medborgaren att vakna ? Törnrosa må ha sovit i tusen år , hur länge sovs det nu ?

 2. Slumpen!
  NÄR militären ska sättas in!
  De som i framtiden blir utsatta på grund av att man har ”potentiella måltavlor” som grannar, får säkert svaret: Det är olyckligt att DU råkade bo ”på fel plats”!
  Tydligen har Sverige fallerat inofficiellt. Eftersom man tog till ”SLUMP-TRICKET”! Som ingen tror på, sedan 2006.

 3. Slumpen! NÄR militären ska sättas in! De som i framtiden blir utsatta på grund av att man ”potentiella måltavlor” som grannar, får säkert svaret: Det är olyckligt att DU råkade bo ”på fel plats”!
  Tydligen har Sverige fallerat inofficiellt. Eftersom man tog till ”SLUMP-TRICKET”! Som ingen tror på, sedan 2006.

Kommentarer är stängda.