Sverige – en failed state i utländsk press, i svensk press råder bara utmaningar

I den svenska pressen råder bara käcka utmaningar och samverkan till döds, sällan utvisningar pga av vänsterns långa marsch genom institutionerna.
Där samhällets generaldirektörer måste omfatta den saliggörande värdegrundsläran om allas lika värde och självklart sälla sig till klimaträddarna.
Rättsväsendets nämndemän friar i stället för fälla, våldtäktsmän kan bli förmögna av skadestånd från JK feministen Mari Heidenborg vars hjärta endast ömmar för förövare helst med skägg och bruna ögon.
Förmögna har också ledare för muslimska studieförbund blivit, där korruptionen flödar av miljonbelopp från våra skattepengar.

Den främsta orsaken är att vänstern måste muta till sig invandrarröster, när allt fler arbetare röstade på SD och högern har superrika globalister som idoler. Miljöpartiet är de värsta islamförsvararna, som fd statsminister Fredrik Reinfeldt hoppade i säng med efter att Jimmie Åkesson (SD) kommit in i riksdagen 2010 och den humanitära stormakten var ett faktum. Den bidrog till internationell karriär för politiker som förträngt att folket var deras uppdragsgivare. Röda som blå regeringars fjäskeri för FN och EU slår ständigt nya rekord, dit skattepengar flödar inte sällan ner i korrupta fickor.

Luciabeslutet från 1989 om invandringsstopp från Ingvar Karlssons (S) tid som statsminister (med undantag för FN:s kvotflyktingar) upphävdes redan 1991 när Carl Bildt (M) globaliseringens man, var statsminister. https://sv.wikipedia.org/wiki/Luciabeslutet

Bildts globala politik fick stor framgång senare av hans efterföljande kumpan Fredrik Reinfedt med hans vidöppna gränser öppnade svenska hjärtan på vid gavel under 2015 massinvandringens första, stora fas. Manegen var redan krattad genom Olof Palmes (S) försorg om att förvandla Sverige till ett mångkulturellt land genom hans internationella engagemang. Han frotterade sig med blivande diktatorer från Afrikas befrielserörelser. Att röka Havanna cigarr med Fidel Castro var också en merit, som imponerade på partiet som fick riksdagen att under 1975 besluta att landet skulle bli mångkulturellt, helt över folkets huvuden.

Den humanitära och självgoda stormakten har nu fallit ihop som ett korthus, eftersom den var byggd uppifrån på lösan sand, utan en tanke på massinvandringens konsekvenser för gemene man.

Bild från aftonbladet.se

——————————————————————————————–

Från signaturen TT kommer följande sammanfattning från länken https://petersweden.substack.com/p/the-truth-about-the-swedish-gang?

(The Freedom Corner med signaturen Peter Sweden, som är en frihetsälskande journalist som rapporterar om viktiga nyheter som ignoreras av mainstream).

Peter Sweden
-Något riktigt dåligt händer i Sverige just nu, och de flesta mainstream-media vägrar att rapportera om det, eftersom det inte är politiskt korrekt. Polischef Jale Poljarevius varnar för att situationen i Sverige nu är den farligaste sedan andra världskriget. Hittills i år har det skett över 110 bombdåd.

(Efter att detta skrevs har en kvinna i 25-årsåldern har avlidit efter en kraftig explosion i ett bostadsområde i Storvreta i Uppsala. Två personer har också dödats i skjutningar i Jordbro och Fruängen. https://www.svd.se/a/69RX3z/explosion-i-bostadsomrade-nara-uppsala https://www.friatider.se/kvinna-dod-efter-kraftig-sprangning-tva-dodade-i-skjutningar)

Det är en bomb nästan varannan dag. Vi gick från att ha det lägsta antalet skjutningar i Europa till att ha det högsta antalet skottlossningar i Europa.

Tänk dig att. För bara 20 år sedan var Sverige ett av de säkraste länderna i Europa. Nu har vi flest dödliga skjutningar, bombningar och våldtäkter i Europa. Sverige har ett av de högsta antalet anmälda våldtäkter i hela världen. Vi har över 60 no-go-zoner, av vilka polisen beskriver som ”laglösa områden”.

– Från en svensk läsare- ”Sverige hade en stor polisreform för några år sedan. De sparkade de professionella polischeferna och bytte dem ofta med kvinnor som chefer. Gängen (nästan alla importerade invandrare) är i krig om drogdistrikt. Man kan inte dömas i fängelse under 18 år i Sverige, så gängen använder tonåringar för skjutningarna och bombningarna.

Svenska folket befinner sig i en mycket långsam process av att vakna upp och förstå verkligheten, men de flesta tenderar än så länge att använda kontrollerade mainstreammedia för sina nyheter (indoktrinering). Så processen med en stadig upptrappning av invandrarrelaterat våld kommer att fortsätta, med fler mord, med fler bombningar, med fler bilbränder osv.

Vi fick en ny regering för ett år sedan, som många satte sitt hopp till, men till ingen nytta. Nästan ingenting har gjorts av den nya regeringen för att stoppa importen av muslimer, skäggbarn från Afghanistan, araber, afrikaner och människor från andra länder.
Sverige har nu över 10 % muslimer och det totala antalet personer med någon form av utländsk aspekt är cirka 1/3 av befolkningen. Det finns en siffra som nämns ibland (jag tror att det är från EU-statistik) att Sverige nu har importerat 800 000 analfabeter (främst från Somalia).

Så när kommer situationen att förändras till det bättre?

Eftersom människor har extremt svårt att ”göra upp” måste situationen vara mycket värre innan vi kan förutse någon förändring till det bättre.
Ett stort problem här är att folket tenderar att ha för stort förtroende för staten och politikerna. Sverige har inte varit i krig på 200 år, så vi har inte de förfäders minnen från dåliga tider här, som till exempel våra skandinaviska grannländer har.”

—————————————————————————————————

Jag har blivit förhärdad och nästan likgiltig för alla invandrardåd, precis som många andra, men när vanliga medborgare får sätta livet till, får sina hem förstörda då flödar adrenalinet av politikerförakt. DN har visst tappat geisten med att kalla invandrare från Afrika och Mellanöstern för berikare.

Inte ens vad var det vi sa för flera årtionden sen, känns meningsfullt att torgföra, när politiker låter icke integreringsbara migranter få fortsätta att välla in och de som skulle sparkas ut får stanna.

Om man hade utvisat hela familjen direkt, när deras unge son har gjort sig skyldig till upprepade dåd, då hade Sverige inte sett ut som det gör idag. Skammen inför släkten är det enda som avskräcker. Saft, bullar och pizza strategier med förstående samtal på socialen är ett hån mot värdlandet med dess offer.

Alla åtgärder skall utredas länge, länge så regeringen slipper byta fot i migrationspolitiken.

Då borde var enda kotte förstå att det ligger andra krafter bakom som röda och blå politiker kryper för. Men om detta är det knäpptyst i SVT, där alla undviker förövarnas etnicitet och politikers globala medlöperi.

För nya läsare, gamla har hört dessa förklaringar till leda om att Sverige har förvandlats till en Failed State i många äldre inlägg.

Sveriges makthavare har oavsett regering övergivit folket och fosterlandet för egen vinning.

Förklaringen är främst att den globala finansmaffian i väst genom lobbyorganisationen WEF med den nya tysken Klaus Schwab önskar en världsregeringen med agendor, som FN har öppnat famnen för. Där alla, med undantag av Schwab själv och hans globala bröder skall bli lyckliga utan att äga någonting.
Nationalstaten skall bort med gränser, allmänna val och utan något krångel för internationell handel.
Att unga, starka män från Afrika och Mellanöstern tar sig till bidragsväst är bara bra, för då ökar antalet konsumenter och lånen som värdländer tvingas ta eftersom de ännu är fångar av FN:s förlegade asylrätt, vilket får bankdynastierna att applådera. Pengar trycks i det blå som skapar nya ränteintäkter. Att unga krafter försvinner underlättar bara för exploatering av deras hemländers naturtillgångar och de som får arbete i väst dumpar löner och gör facken spakare.
Landsbygdens folk skall klämmas åt, där självständiga bönder skall tuktas och för att deras kossor släpper ut gaser. Klimatnarrativet får EU att gå i spinn med en ny klimatlag som kan tvinga fram massrivningar av hus som inte når påhittade energiklasser. Därutöver värnar landsbygdsbor mer gamla traditioner än stadsbor, vilket är ett rött skynke för eliten i EU, som föraktar kärnfamiljen och älskar andra familjekonstellationer för att inte tala om förtjusningen över förtätning av våra städer. Vattnet efter kraftiga regn har då inga gröna ytor att sjunka ner i, men självklart är översvämningar också högerextremas fel.
Att massinvandringen splittrar och söndrar värdlandet är den riktiga bonusen för Schwab med hans Davosbröder, där Wallenberg med koncernens gynnade män och kvinnor återfinns.

Att det är Wallenberg koncernen som styr över våra politiker konstaterade miljardären och riskkapitalisten Christer Gardell nyligen i Affärsvärlden och Dagens Industri. Jag har inte hört någon politiker som offentligt har protesterat. https://proletaren.se/artikel/okand-riskkapitalist-talar-klarsprak-wallenberg-och-usa-styr

8 tankar kring ”Sverige – en failed state i utländsk press, i svensk press råder bara utmaningar

 1. ”Senaste tidens skjutningar och sprängdåd har lett till att utomstående i gängkonflikten både dödats och skadats. Men det är svårt för polisen att varna grannar till potentiella måltavlor, menar polisen”.
  Ursäkten att så inte sker är att man då skulle begå sekretessbrott! När det gäller att rädda ”grannars/andras” liv!
  VARFÖR flyttar man inte på de som Polisen VET är ”potentiella måltavlor”!
  Ska alla dessa få bo kvar och ständigt vara en likvideringsfaktor hos de som är grannar?
  Måste man själv kolla sina grannar hos domstolarnas arkiv för att få veta om någon granne har dömts för grov kriminalitet?
  Tydligen är sekretessen viktigare än faran för de ovetandes grannarnas liv!
  Detta kan väl inte annat än tolkas som att Polisen räcker inte till. Politikerna har NU passerat gränsen för vad Sveriges medborgare tål. Man har medvetet medverkat till att Sverige är NU en ”failed state”.
  Landsförräderi, är bara förnamnet!
  Snart ropar man väl efter ”EURON”, kom och hjälp oss.
  Om militären ”kallas in” då ska de med all sannolikhet skydda politikerna. I och med att det är DE som ställt till allt som vi får utstå idag. Sedan 2006 har politikerna låtit denna migrant inkommande kriminalitet fått gro i lugn å ro, år efter år.
  De som i framtiden blir utsatta på grund av ”potentiella måltavlor” som grannar, får säkert svaret: Det är olyckligt att DU råkade bo ”på fel plats”!
  Tydligen har Sverige fallerat!
  Varför skulle man annars ta bort ”original länken” till Peter Sweden?

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/polisen-svart-att-varna-grannar-till-maltavlor-for-gangvald

  1. Tänk om 7-klöverns väljare kunde ställa dina frågor?
   Jag tror precis som du att detta är en medveten politik för att vi skall knuffas in i euro samarbetet, där de sparsamma får hjälpa de slösaktiga. Vi skall alla bli mer mottagliga för en världsregering. Alla medborgare borde också fråga sig varför den förlegade asylrätten inte ändras?
   När tom SD sade ja till Ylva Johanssons omfördelningspakt beträffande ekonomiska migranter (unga, starka, testosteronstinna män utan asylskäl)
   Massmigrationen är endast medel för söndring och splittring av nationalstaten och där ligger Sverige i täten i hård konkurrens med Mexico, när det handlar om gäng, maffia kriminalitet.

 2. Texter åvan sammanfattar läget i landet på många sätt och vis . Man känner igen tankegångarna och blir glad över att inte vara allena om dem . Just det om vad/vilka som ligger bakom haveriet i landet är belysande . Vet någon om det finns chefer med ryggrad på de viktigaste positionerna i landet ? Har det hörts något ”rytande” från chefer ? Nej då bara jams o trams . Var är de med pondus , auktoritet , respekt , styrka , självsäkerhet mm mm ?? Jag saknar dem stort , landet saknar dem ännu mer .
  Mvh Sjöström

  1. Ett stort problem är att det tillsätts så många känslostyrda kvinnor på chefsposter inte minst inom polisen.
   Har det äldre manliga gardet som kunde ryta till och fånga in buset totalt resignerat för denna feministiska inkluderingsepidemi?

 3. Det kommer inte att bli bättre. Tror ni att de ni röstar på fattar besluten. Fel. Vem ni än röster på ändras ju inget. Minska invandringen, nej, inget hände. Sänk rov skatterna. Inget händer. Osv. Varför. Därför att det sitter Sosse lakejer på alla poster som fattar besluten och dom tar order från Sosse Partiet, inte den valda regeringen. På grund av Sosse regeln att förbjud ministerstyre kan de valda inget göra. Rensa. Sosse partiet är sedan länge kopplade till oligarkin som tar order och är näraliggande med USA, som även styr MSM och Public Service media och driver propagandan. De är Sossarna, oligarkers och USA som styr Sverige.

  ”Wallenberg och USA styr Sverige”
  https://www.friatider.se/wallenberg-och-usa-styr-sverige

  Lösningen är att öppna samarbete med framgångsrika länder som Kina och Ryssland, men det vill makteliten inte veta av. Framgång kommer genom att associera sig med och lära från de som har och visar framgång, inte de som är misslyckanden och fiasko

  Det kommer att bli mycket värre.

  —Nya hotet mot Sverige: Utvandring
  https://www.di.se/analys/nya-hotet-mot-sverige-utvandring/

  Skickliga människor flyr.

  1. Javisst du har helt rätt om socialdemokraternas makt och att skickliga människor flyr. Kvar blir pensionärer som jag och alla andra som inte kan eller orkar fly. Att de som flyr ofta är högutbildade och betalar mycket i skatt fick visst Magdalena Andersson att vakna, med förslaget om flyttskatt.
   https://www.expressen.se/ekonomi/ny-flyttskatt-drabbar-svenskar-utomlands/
   Min misstanke är att detta är en del av planen, att låta Sverige bli bankrutt så kan västs oligarker ta över rubbet.

   1. Det är ju lättare att beskatta hus än kapital ty kapital är internationellt flyttbart och alltid välkommet ?

Kommentarer är stängda.