Konstcensur precis som i Iran och kulturens PK folk ökar farten

Känslighetsgraden tycks vara enorm hos muslimer och den ökar för varje eftergivenhet av PK-folket. Här är det Borås kommun som stoppar delar av en utställning från Sadaf Ahmadis som möter samma censur som hon utsattes för i Iran. Muslimer med deras företrädare, som ofta har koppling till terror rörelser utvidgar sina domäner i hela samhället. Tack vare att politiker inte genast satte ner foten och förklarade att i Sverige gäller svensk lag, passar det inte så ta ditt pick och pack och åk hem. https://samnytt.se/konstutstallning-stalls-in-kan-sara-manniskor-later-som-i-iran/

Tänk så smart för regeringen att stoppa huvudet i sanden och först dra upp det när terrorhoten haglar. Då jamsar folket med som vid Corona influenzans masspsykos.

Jag tror det är noga uträknat, för repris på rädsla ger snabb följsamhet till lydnad, som måste till för att den fjärde industriella revolutionen skall bli fullt genomförd, med total kontroll över oss. Därför har globalister laddat om med en ny pandemi och FHM ligger redan i startgropen.

Om utvisning direkt hade skett för grova brott som ger fängelse och om sonen är under 18 år, skulle hela familjen åkt ut, vilket är en stor skam för hela släkten och skulle vara mycket effektivt för förebyggande av brott intygar många av gatans poliser. Problemet för främst Andersson (S) och Stenevi (MP) är att då kunde förortens folk bli sura och deras imamer kan sälja röster till andra partier än socialdemokraterna och miljöpartiet

Vart tog regeringens löfte vägen, som handlade om att se över medborgarskapet för frekventa semesterresor till landet som migranter uppger sig ha flytt ifrån?

Om detta verkställdes skulle det i förorten bli ganska tomt.

Förmodligen har det gömts i en utredning som får ta minst 10 år…..

13 tankar kring ”Konstcensur precis som i Iran och kulturens PK folk ökar farten

 1. Om vi vill åstadkomma förändringar, är det då rätt väg att med ”konst” uppvigla till motsättningar, konfrontation, mer splittring och polarisering om allt detta som vi väl vet kommer att leda till våld och fiendskap och en frysning av situationen. Det är definitivt så dagens ”demokrati” fungerar. Detta är inte fråga om ”konst”, det är politisk uppvigling. aggressorn och politisk agitation. Det leder bara till förvärring.

  1. Problemet är att överallt där islam drar fram leder det till ”motsättningar, konfrontation, mer splittring och polarisering,” att då vända andra kinden till fungerar inte med en religion som muslimer anser står över alla andras.

 2. Vämjeligt att skåda hur lätt svensken har att vika ner sig.
  Det gäller inte minst våra politiker.
  Att Jomshof har fått SDs popularitet att öka måste väl vara ett bevis på att en del av valmanskåren uppskattar motstånd mot kultur och religion som går i otakt med våra sedvänjor.

  1. Linden, förr var världens länder som isolerade byar, där alla kunde göra vad dom vill. Ingen annan brydde sig. Internet har ändrat på det. Nu är det en global by. Om dina sedvänjor är att pissa i grannens grönsaksland, och skita i jordgubbslandet, då kanske det är tid att se över dina sedvänjor, innan grannen fattar humör och ger dig en läxa.

   1. Men det är ju det svensken i sin värdegrundsmarinad inte gör. Muslimer/valboskapen får inte såras oavsett vad de än gör. Integrationsviljan är endast bidragsuttalad, då är det inte konstigt att vi 40-talister som jobbat och slitit under våra liv blir förbannade över deras ständigt ökade krav. Nu skall deras islam prägla hela samhället och undantag från vår lag står som spön i backen.
    Mitt råd är, är du inte nöjd, så åk hem!!
    Vad tror du skulle ske om jag kommit med mina två döttrar till Mellanöstern och krävt anpassning till svensk kultur/traditioner?
    Mångkultur har aldrig fungerat, massinvandringen är bara globalisters medel för att splittra och söndra nationalstaten.

   2. ” förr var världens länder som isolerade byar, där alla kunde göra vad dom vill. Ingen annan brydde ”
    Vilken värld har du levt i?

 3. Problemet är att provokatörer och agitatorer som avser att skapa våld, motsättningar och skada gömmer sina avsikter bakom till exempel begreppet ”konst”, eller kanske ”yttrandefriheten” eller ”litteratur”, osv. Kina fick erfara detta mellan 1913 och 1949, och det kostade omkring 70 miljoner människors död. Ett annat historiskt exempel är Hitler Tysklands propaganda.

  Tänk om någon hade ”censurerat” Adolf Hitler och Josef Goebbels när dom använde yttrandefriheten för att driva sitt projekt. Då hade 26 miljoner ryssar fått leva, miljoner judar och Tyskar. Ska mänskligheten aldrig lära sig att stoppa aggression och provokation i tid, eller som man diplomatiskt säger, skapa ”polariserade krafter”. Andra ord är polarisation, motsättningar, konflikter, provokation, aggression eller ofta ”kritik” eller liknande. .

  1. Men det är ju det som konstnären Sadaf Ahmadis i detta inlägg gör, när hon med sina skulptörer synliggör förtrycket från Irans ledare.

   1. Det är en persons åsikt. Skall den dominera allena. Är det verkligen ett förtryck. När jag läser vad andra sidan skriver, då är kvinnorna männen gudomliga prinsessor som till varje pris skall skyddas. Därför skall en kvinna alltid skyddas av manligt sällskap. Hur skyddade är kvinnor på gatorna i Sverige? Jag har inte sett hennes konst, men vad jag läser är den aggressivt provokativ och lögn.

    1. Här har vi verkligen inte samma uppfattning.
     Makthavare som förtrycker kvinnor, knuffar homosexuella ner från tak och terrorister som mördar kristna i islams namn, skall skändas så mycket det går. Så länge detta pågår är islam inte berättigad till skydd. Skyddet från manligt sällskap kan bli en knuff över balkongräcket, in i evigheten, för att deras förbannade heder har fått sig en törn.
     Jag förstår att vänstern är frustrerad, när de inte vågar skylla denna sedvänja på den vite mannen. En gång läste jag att en av de mest rabiata tog upp att det kunde ju vara veka räcken, som gjorde att den manligt beskyddade unga kvinnan dunsade ner i asfalten.

     1. Ingen ”uppfattning”. Det är vad väst propagandan säger. Det låter helt annorlunda när man lyssnar direkt på vad innevånarna säger.

     2. I detta fall med den arga snickaren, så är ”ingen uppfattning” INTE vad västpropagandan säger. Statsmedia har bestämd uppfattning så fort det handlar om en vit medelålders man. När det handlar om utomeuropiska brottslingar, vilket utgör majoriteten av de dömda, då råder däremot ”ingen uppfattning” med besked. Bortförklaringar och förmildrande förklaringar står som spön i backen, som att de stackarna ”inte har råd” när oxfilén försvinner ut genom ICA dörren. Vi är många som inte har råd, men betalar snällt det vi har råd med.

Kommentarer är stängda.