”Du som ännu röstar på sjuklövern, tänk om för dina barn och barnbarns skull!”

Investera i dina barns eller barnbarns skolframgång, skriver SvD. För goda skolresultat är det bara att prenumerera på SvD junior, så blir det framgång med fart. Förmodligen också med korrekta nyheter.

”SvD Junior är en unik nyhetstidning som riktar sig till barn och unga. Med tidningen ger du barnen kunskap och bra förståelse för världen omkring……” 

Statsmedia förnekar sig aldrig med dess strutsbeteende.

Betydligt bättre vore att rensa ut små marodörer från klasserna, där respekt uppfostrade unga kan göra skolgången till ett helvete för Kalle och Lena. Att unga mår dåligt, med årslånga köer till BUP är priset för politikers inkluderinshysteri med konsekvenser från den humanitära stormaktens öppna gränser. Och givetvis gräva upp Ingvar Carlssons Lucia beslut, nu med permanent stopp för invandring från medeltida kulturer. Undantag endast för kvalificerade integreringsbara arbetskraftsinvandrare.

I söndagens krönika av K-O Arnstberg tar han upp begreppet Lycka. Där kända skribenter som Ann Heberlain och Peter Krabbe har lämnat hetluften i debatten, som handlar om skeenden, företeelser i den stora världen, där okorrekta åsikter snabbt blir stämplade som rasism.

Arnstberg kan ofta känna hopplöshet, när statsmedia låter välunderbyggda åsikter bara flyga tillbaka som en bumerang fylld av cancell epitet, men hopp finns när han tar del av åsikter, kommentarer till samhällsutvecklingen från unga propagandaresistenta i RIKS kanalen och från Facebooks inlägg.

-Det får mig att repa mod och jag tänker den enkla tanken att det är inte bara vi överlevare från en förgången tid som ser vansinnet. ”Dom finns också bland de unga!”. 

Arnstberg återger ett exempel från en ambitiös invandrarkilles skolgång.

Sommaren är över och skolorna runt om Sverige öppnar sina portar för alla barn och ungdomar.

När jag slutade gymnasieskolan och började min nya utbildning på högskolan frågade min mamma vad det bästa med högskolan var jämfört med gymnasieskolan. Jag tvekade inte en sekund för att svara. Att slippa alla dessa vidriga ärthjärnor som våra åsnor till politiker utan någon som helst bakgrund kontroll importerade till Sverige och tvingade mig och andra normala barn och ungdomar att bli klasskamrater med.

På universitet och högskolor ser man betydligt färre anhängare av ”fredens religion” jämfört med skolan, och det är så skönt.

Ni anar inte hur dålig så många svenska barn och ungdomar mår på skolorna runt om i landet, utan att berätta för någon. De utsätts för värsta kränkningar av vänsterimporterade parasiter som aldrig borde ha släppts in i det här landet och inte minst på våra skolor. Jag minns att även de barn med invandrarbakgrund som fått en västerländsk uppfostran och betedde sig som andra svenskar utsattes för samma kränkningar.

Det gör fortfarande ont i hjärtat när är jag tänker tillbaka på de svenska barn och ungdomar som led i tysthet. Jag undrar vad de bar med sig in i samhället. Kan de över huvudlaget inte hata alla invandrare? Jag kan bara hoppas att de inte drar alla över en kam men jag skulle förstå om de gjorde det.

Faktum är att det är mycket tuffare än ni tror på svenska skolor. Det värsta är att barn och ungdomar fungerar på det sättet att de inte berättar om sådant för någon, utan barn och ungdomar mår dåligt i tysthet. Ännu värre är att rektorer och andra vuxna på skolan oftast verkar vara helt blinda, eller de kanske ser vad som pågår men inte orkar göra något åt det för de har ingen uppbackning av politiker och skulle bli kallad både det ena och det andra.

Visst, det pratas om ”mobbning” på skolan och så men aldrig om den omfattande kulturmobbning som främst svenska barn och ungdomar utsätts för. Kan ni föreställa er hur det känns för ett svenskt barn och ungdom när han/hon på en skola i sitt eget land hånas på arabiska av ett gäng ”klasskamrater”? Nej, det kan ni inte.

En gång när det gick så långt att en tjej bröt ihop och började storgråta gick jag och två klasskamrater (båda två etniska svenskar faktiskt) ihop och slog sönder och samman förövarna, med en tand som trofé! Visst, mina föräldrar kallades till skolan och vi fick så mycket skit för det men, jag känner som Edit Piaf: Non, je ne regrette rien!! Jag ångrar ingenting! För en gångs skull fick förövarna, dessa satans empatilösa varelser, smaka på sin egen medicin, och det kändes så bra! Den blick av tacksamhet vi fick av den stackars tjejen kommer alltid följa med mig i livet och göra mitt hjärta varmt. Det var värt varenda utskällning jag fick av rektorn och andra ”vuxna”!

Jag bevittnade nästan dagligen hur svenska barn och ungdomar blev utsatta för rasism och diskriminering, i sitt eget land. För att inte tala om den fruktansvärda islamiska sexismen som unga flickor utsätts för av oftast 5-6 år äldre skäggbarn. Att se unga tjejer som gick med nedslagen blick och hoppades klara sig undan är bland det mest hjärtskärande delen av mina minnen från skolan.

Problemet enligt min mamma är att svenskarna är så fredliga och civiliserade och förövarna så vilda och primitiva att svensken nästan alltid förlorar och en konfrontation är därför meningslös. Jag håller bara delvis med. Våra korrupta och hjärnskadade politiker tog hit hyenor och placerade de hos inget ont anande hästar och hoppades att det skulle gå bra, men det gjorde det INTE! De stackars hästarna hade inte en chans mot hyenor, det borde vilken idiot som helst fatta, tycker man.

Varje år när skolorna öppnas på hösten tänker jag tillbaka på alla dessa barn, svenskar som invandrare, som tvingas stå ut med denna enorma kränkningar dagligen bara för att vi har så många korrupta och efterblivna politiker.

Rasistiska brott mot svenskar (och svenskheten) måste slås tillbaka med kraft. Jag är så stolt över mina föräldrar som ”kunde se det komma” när nästan ingen annan gjorde det. Samtidigt som mina föräldrar lärde mig om humanism, rätt och fel och människans värde tog de ingenting för givet. De såg till att jag lärde mig kampsport och till och med lyckades komma så långt som en röd bälte i taekwondo. Det förstärkte mitt förtroende och gav mig möjligheten att försvara mig och andra när det behövdes.

Jag tror att svenskarna måste också börja tänka om. Många av er som läser dessa rader har utan tvekan barn och ungdomar som har ont i magen inför skolstarten, utan att ni vet om det. Sverige har förändrats, ni måste ge era barn och ungdomar förutsättningar att själva klara sig i det nya tuffa Sverige, och inte minst på våra skolor som inte alls är samma trygga platser dem var en gång i tiden.

Jag vill nästan våga säga att självförsvar är något som varje förälder i Sverige borde utrusta sina barn i dagens samhälle, annars kommer de tvingas till underkastelse av den nya ”kulturen” och de nya ”svenskarna”. I denna kamp MÅSTE civiliserade svenskar och invandrare gå hand i hand, annars har vi ingen chans mot den enorma kraft av enighet och målmedvetenhet som anhängare av ”fredens religion” är utrustad med, och backas av.

…..Och du som fortfarande röstar på S, V, MP, C, M, KD och L måste verkligen börja tänka om, åtminstone för dina barn och barnbarns skull. https://morklaggning.wordpress.com/2023/09/03/sondagskronika-om-lycka/#more-22396

————————————————————————-

 Magdalena vill komplettera HMF-lagen med en HMV-lag: Hets Mot kommande valboskap. Bild med text kom från en alert bloggföljare.

Tyvärr tror jag att det har gått för långt, politikers och statsmedias huvuden är för långt ner i sanden när det handlar om konsekvenser från utomeuropisk invandring. Det är endast när deras boss, onkel Sam med hans internationella organisationer som extrem lyhördhet råder och här är verkställigheten stor utan att begravas i långa utredningar.

Peter Krabbe svarar Arnstberg från sofflocket. Han är nästan mer pessimistisk än jag är om landets framtid och det vill inte säga lite. https://peterkrabbe.wordpress.com/2023/09/03/fran-sofflocket/

Det senaste mordet skedde i natt, då en kvinna blev mördad med trolig gängkoppling. Min misstanke är att skolans marodörer har fortsatt med karriär i kriminella gäng. Här är det gänget Foxtrot som misstänks vara inblandat.

En person är död efter ett grovt brott i stadsdelen Gränby Uppsala, skriver polisen på sin hemsida. En förundersökning om mord är inledd. Ingen person är i nuläget gripen. https://www.svd.se/a/2BelqG/en-person-dod-efter-grovt-brott-i-uppsala

Vad tror ni bloggläsare är det helt kört eller finns det framtidshopp? Fem över tolv….

En tanke kring ””Du som ännu röstar på sjuklövern, tänk om för dina barn och barnbarns skull!”

  1. Sjuklövern kan nog utvidgas till Åttaklövern, att inte rösta på. AfS för mig.

Kommentarer är stängda.