Grundorsaken till islamistisk terror är våra mångkulturella politiker – inte koranbrännare eller SD

Gårdagens tema om ansvar fortsätter med ett inlägg från DGS den 26 augusti, där Anders Sörman skriver om orsaken till muslimers ilska och hat mot Sverige.

Han kommer till slutsatsen som alla tänkande medborgare redan vet, utom politiker, media, kultureliten, indoktrinerade väljare och framför allt inte Aftonbladets Anders Lindberg.
Att det inte går att varken assimilera eller integrera invandrare från medeltida kulturer till det sekulariserade och högindustrialiserade Sverige. https://detgodasamhallet.com/2023/08/26/richard-sorman-har-sverige-destabiliserats/#more-77228

Majoriteten av denna bloggs inlägg handlar om detta. Redan i slutet av 80-talet insåg jag detta från rehabiliteringarbete inom sjukvården, när jag mötte de första patienterna från andra kulturer. Majoriteten av vårdgivare gick på allvar in för att verkställa beslutet från 1975 att Sverige skulle bli mångkulturellt. Korrektheten manövrerade ofta ut professionalismen både inom regioner och kommuner, men knappast hos unga politiker för de har aldrig tillägnat sig någon.

Från Jeanders bildblogg, som kan leva farligt om allt som kränker muslimer skall bort

Dagens inkompetenta, men karriärsugna politiker är endast eko från globalister utan ett hum om att folket är deras arbetsgivare, vilket både Ulf Kristerssons och Magdalena Anderssons med deras gäng har förträngt för länge sedan. De anser att medborgare inte är kapabla att rösta om sin egen framtid, massinvandring och Natomedlemskap bestäms över våra huvuden.

I stället för att erkänna, det alla innerst inne vet, att det inte går att förena islam med vår egen lagstiftning och vår kultur, så har politier med sin media beskyllt oss medborgare för islamofobi, främlingsfientlighet och rasism. Trots att verkligheten överbevisat dem gång på gång att Sveriges ras i internationella rankningar om trygghet, kunskap och ekonomisk utveckling beror på en för hög invandring som ett litet land inte klarar av att integrera.
Regeringens och oppositionens strategi är nu att slå sig samman och beskylla enskilda individer för islams terrorhot, i stället för att granska sin egen politik, som utan konsekvensanalys har delat landet itu. Den korrekta, globalt styrda eliten och dess medlöparsvans finns på ena sidan och vakna medborgare som protesterar på den andra. Där SD nu har ett ben i varje läger.

I stället för att upprepa det jag likt en tröttsam papegoja skrivit otaliga gånger, så får den klarsynta Agda i DGS artikelns kommentatorsfält åter ordet med sin eleganta sammanfattning av landets avveckling.

——————————————————————————————————–

Agda den 26 augusti, 2023 kl. 07:34 

Svara

Carl Bildt ihop med Bengt Westerberg startade förödelsen. De rev upp Ingvar Carlssons Luciabeslut om stopp för invandring. Och alla regeringar efter dem, har fortsatt att med generösa bidrag locka hit stora mängder radikala muslimer från dysfunktionella Menaländer.

Globalisterna som konspirerat i många decennier låg vid samma tid i startgroparna för att verkställa sina planer så fort tillfälle yppades. De drog igång YGL-programmet och skapade IPCC etc…Det är min bild av det hela. Och svenska sossar, som redan var bästa kompisar med typer som palestinska Arafat och tilltalades, tilltalas, av islams totalitära syn på samhället, såg chansen att få hit en ny underklass som väljarbas. Högersidan tilltalades av globalismen och ifrågasatte inte, ifrågasätter inte, deras metoder. Utan slår tvärtom knut på sig för att tillmötesgå dessa ”stora grabbars” önskemål. Alltifrån gratis el motsvarande två kärnkraftverk till deras Big Techföretag till klimathysteriska åtgärder och massinvasion av islam med röda mattan utrullad.

Jag tror inte att våra politiker, och definitivt inte de som styr dem bakom kulisserna ( okej globalistmaffian igen) tycker att invandringspolitiken är misslyckad. De räknar med ”collateral damages” som skenande kriminalitet med våldtäkter, rån, misshandel, mord och interna uppgörelser. Men de vill inte att folkets missnöje ska resultera i att folk vaknar och förstår och ställer till besvär genom uppror eller något annat osvenskt. Så man låtsas bekymrade. Men göder samtidigt allt som kan söndra, smutskastning av opponenter, SD framför allt (som borde förstå sin roll att inte anpassa sig en tum) och går vidare med allt annat bakvänt kring genus och andra rena lögner som serveras som sanningar, samt en oerhört destruktiv rättsröta med silkesvantar mot invandrare som begår förfärliga brott och hårda domar mot svenskars förseelser, eller påstådda förseelser. (Tänk Karl Hedin).

Tidöavtalet låter förnuftigt, men är en avledningsmanöver. Man tänker inte ens bygga kärnkraftverk. Vissa små uttalanden görs av regeringen, som kan inge hopp hos vanligt folk, allt för att lugna ner. Det fungerar ju lite som ett alibi dessutom, vi ville minsann…
Regeringen lyder minsta vink från Neoconsmaffian i Washington och är nu beordrade att gå in i Nato, inte bara stödja Nato. Alla med minsta förnuft inser att redan avsikten att bli medlemmar och därmed få amerikanska baser på Gotland m m, har försämrat Sveriges säkerhetsläge. Och Finlands naturligtvis, där YGL-ledaren Sanna Marin blev tillsagd att avgå när hon fullbordat sitt uppdrag med Natomedlemskap.

Det är magstarkt att tänka sig att så mäktiga och resursstarka krafter styr allt anonymt. De är inte så många som bestämmer, sägs vara ca trehundra personer, men de har vitt spridda nätverk och hantlangare i hela västvärlden med Davos som samlingspunkt och Klaus Schwab som frontfigur. Plus EU och FN/WHO förstås.
När man väl börjat se det som händer, t ex i Ukraina, från det här perspektivet, så är det svårt att bara intressera sig för galenskaper från de svenska politikerna. Men samtidigt är det ju de som skulle kunna sätta käppar i hjulet för den här galna idėn om att man genom att förstöra västvärldens nationer och ekonomier och kulturer, ska man skapa ett totalitärt drömsystem för ” eliten” som kontrollerar allt med en allmänhet som frivilligt underordnar sig av rädsla eller genom hjärntvätt.
Men komihåg att vi är många och de är få. De försöker vara anonyma men måste avslöjas och kläs av. Offentligt. Så det blir en allmän medvetenhet om vad som händer och varför.”

—————————————————————————————————————-

Med ändring av ordningslagen, där blasfemi lagen i praktiken återinförs så riskerar alla som ropar att kejsaren är naken att tystna och tyvärr kommer vi jobbiga 40-talister snart att somna in och ersättas av värdegrundsmarinerade unga.

Från Jeanders bildblogg, som skulle vara ett minne blott om hänsyn skall tas till allt som skaver och hyckleriet skulle totalt trycka ner oss.
Att på allvar se till att bilbränder släcks, sprängningar tar slut och utvisa invandrare för grova brott har låg prioritet hos både regering och opposition. De förstnämnda vill inte stöta sig med Erdogan i deras Nato eufori och de röda inte med sin väljarimport.

https://jeanders-bilder.blogspot.com/

Till sist åter heder åt Johan Westerholmhttps://ledarsidorna.se/sa-fornedrar-magdalena-andersson-olof-palmes-minne/ som kämpar för vår yttrandefrihet. Magdalena Andersson tillsammans med Ardalan Shekarabi är igång igen, nu vill de att HMF paragrafen skall snabbutredas för att innefatta förbud mot koranbränningar.

”……Det var även regeringen Palme som avskaffade lagen om trosfrid 1970.
Magdalena Andersson och Ardalan Shekarabi har gjort sitt val.
De vänder den socialdemokratiska historien ryggen och kröker rygg för främmande makts krav på underkastelse och anpassning. De kastar i lika stor mån även Olof Palmes och Ingvar Carlssons politiska landvinningar på historiens soptipp. 
Landvinningar som får ensamma stå kvar i historien när duon Andersson-Shekarabi långsamt krälar, hukande och hulkande, upp för den kulle som kontrolleras av despotiska kulturer och teokratier såsom Iran….”

Ps. Ardalan Shekarabis hemvist är Iran. Han snodde pengar från en SSU fond till sin egen kampanj. Ds.

8 tankar kring ”Grundorsaken till islamistisk terror är våra mångkulturella politiker – inte koranbrännare eller SD

  1. ”Grundorsaken till islamistisk terror”…

    … är islam. Kanske kan man mullvada sig vidare in i mänsklig fanatism, som kan klä sig i vilken ism som helst, men islam verkar vara i särklass när det kommer till terrorism internationellt. The bloody borders of islam, som Huntington skrev om.

    1. Nu tycker tom Leif G Persson att koranbrännare skall buras in.
      Att den välbeställda eliten börjar bli rädda för terrordåd beror sannolikt på att de inte längre kan skydda sig, bakom lås och bom. Då plötsligt reagerar de. precis som många av dem i klimathysterin, eftersom de inte kan köpa egen luft att andas in.

      1. Leffe är en uppmärksamhets- och alkoholtörstande tjomme. Folkkär betyder inte pålitlig eller omdömesgill, möjligen det rakt motsatta.

      1. och förhoppningsvis Förtvivla icke du lilla hop
        snart skall en lyckligare tid randas du
        måste visa tålamod

Kommentarer är stängda.