”Straffa dem som förstörde Sverige”

Se och lyssna på Youtube om mannen som vill straffa landsförrädarna, mejlar en bloggföljare och bifogar också ett inlägg från Snapphanen den 24 augusti.

Bild från dn.se. Ett hjärtligt handslag för egen vinning.

Stefan Löfven och Fredrik Reinfeldt öppnade folkets hjärtan för folkutbytet. Där socialdemokraterna behövde en ny väljargrupp och moderaterna önskade tillfredsställa sina globala bröder.

https://youtu.be/JZv6QFoYmb0

”Straffa dem som förstörde Sverige

 Vi måste tillsätta en kommission för att undersöka hur vårt land har förstörts på 40 år. De skyldiga måste ställas inför rätta, både politiker och journalister. Det måste vara konkreta fängelsestraff för dem. Barnen till dessa förrädare kommer att byta namn, ta sina pengar som de har stulit från landet och emigrera.

Som ni vet såg jag för 23 år sedan vad som hände med Sverige och började skriva om det. Det gick inte bra på många ställen, jag var ”rasist och höger” för människor som inte hade en aning om vad de pratade om. Flera av dem blev politiker, och de som inte lämnade branschen förblev som cyniker och lögnare. Efter Covid-vaccinerna är de nu också mördare.

Men vad hände exakt på bara två decennier? Samma sak har hänt Danmark i mindre skala, vilket är anledningen till att jag inte längre röstar i folketingsvalet, eftersom jag har kommit att betrakta majoriteten av parlamentets politiker sedan 1983 som förrädare mot sitt land. Den varning som ges till svenska politiker här kommer senare att nå danska politiker, och jag har rätt även denna gång. Jag hoppas att de kommer att leva länge.

Tack och lov gick jag inte in i politiken, men en intellektuell som gjorde det var Enoch Powell (se BBC-dokumentären Rivers of Blood, som håller med honom.) Hans kloka och bittra erfarenhet av det uttryckte han sålunda. Jag skulle tro att det också är Søren Krarups, åtminstone är det mitt:

”Alla politiska liv, såvida de inte avbryts mitt i strömmen vid en lycklig tidpunkt, slutar i misslyckande, eftersom det är politikens och alla mänskliga angelägenheters natur”.

Vill man studera en del av förstörelsen närmare har TV 4 nyligen sänt dokumentären I gängkrigets tid. Naturligtvis är detta bara den mest flamboyanta delen av förstörelsen. Många svenskar har redan mist livet, ett av de allra värsta morden var mordet på Elin Krantz. Om cirka 30 år kommer svenskarna att vara en minoritet i Sverige, och man vågar knappt tänka på vad det är för land. Lyckligtvis kommer jag inte att få uppleva det.”

En kommentar på danska med google översättning

Från Jan Ulrik Friis som anser att islam med dess moskéer, symboler och föreningar måste elimineras från Sverige om detta dårhus skall ha en chans till läkning

”Sverige är ett dårhus, ingen tvekan om det, oavsett ondska: Muhammedanerna på svensk mark ÄR det verkliga problemet, det överskuggande och onda problemet.
Naivt att tro ett islamiskt manssamhälle med islamistisk hämnd- och hederskultur kommer att integreras i Sverige, självklart kommer islam aldrig
att göra det, ALDRIG NÅGONSIN!!!!!!!!!!!
Mycket bättre om Sverige självt rensar Sverige helt och totalt från islamisk ondska, så länge Sverige fortfarande är ”herrar” i sitt eget hus, annars blir alternativet våldsamt, långt, mycket mer våldsamt och brutalt för det svenska folket.
Utan tvekan blir det ett enormt jobb att rensa Sverige från islam, att ta bort ALLT hedniskt moskébygge rubb och stubb ända ner till marken om vi ska rädda Sverige.
Det som fortfarande finns kvar av Sverige kräver en total remigrering av ALLT som har med islam att göra utan undantag , ALLA och ALLT som har med islam att göra måste med nödvändighet avlägsnas helt och totalt och utan undantag från Sverige från svensk mark.
Sverige är ett dårhus utan tvekan om det, melankoli av introspektion. Sverige slösa bort alla chanser varenda en, för att Sverige ska bestämma sitt eget öde.”

———————————————————————————————————

Det bästa vore att först rensa bort alla mångkulturella politiker, som enbart följer globala direktiv som förstör nationalstaten. Tyvärr lär det inte hända under mitt återstående liv.

5 tankar kring ””Straffa dem som förstörde Sverige”

 1. En egen erfarenhet från Marocko för sådär 35 år sedan. En Japans flicka kom ut från ett hotell i mikro-shorts och bar mage. Det skapade en rektion. Folk skrek år henne och pekade på hennes klädsel. Hon begrep ingenting. En äldre man sa något i uppenbart mycket kraftfulla ordalag till folkhopen som omedelbart tystnade. Sedan vände han sig till flicka på god engelska och förklarade att hennes klädsel var olämplig och uppfattades som störande. Hon vände tillbaka till hotellet, med en folkhop i släptåg. Jag fråga den äldre mannen, ”Bevakar dom henne?”. Nej, sa mannen, dom beskyddar henne. Alla har förstått att det var ett misstag. Snart kom hon ut från hotellet, men denna gång i en ”Tusen och en natt” inspirerad heltäckande klädsel. Uppskattningen från folkhopen var tydlig och uttrycksfull. Sedan gick alla sin väg. Så fungerar arabiskt kultur.

 2. Först måste vi komma ihåg att de ”islamister” som förstör Sverige är inte representativa för sin hemländer. Mitt intryck är att dom har gjort sig omöjliga i sina hemländer, och därför tvingats ut, då ”flydde” dom till Sverige och gör sig omöjliga här istället. Mitt eget intryck på plats i muslimska länder och av muhammedanska länder är att det är välordnade, vänliga och organiserade samhällen, ofta med strikta regler som är annorlunda än de svenska. Kvinnor ses inte som förtryckta, utan beskyddade, även om det inte passar många yngre kvinnor. Gör man fel blir man mycket vänligt upplyst om det, och visar man att man förstår blir man omedelbart omtyckt och högt respekterad. Muslimska regioner som Xinjiang, Turkiet eller Marocko är öppna, gästfria och välkomnande.

  1. Jag tror inte Iran, Irak och Saudi lika välkomnande, där kristna och homosexuella förföljs, förtrycks och mördas. Visst att mycket ”slödder” fått generösa medborgarskap i Sverige, men även hos de muslimer som arbetar och ger intryck att vara välintegrerade finns mycket av hedersförtryck kvar (ett förtryck som även finns i andra religioner). Under min yrkestid har jag stött på det otaliga gånger. Muslimska regioner kan visst vara ”öppna och gästfria” men bara på sina egna villkor.

   1. ”Bara på egna villkor”, men hur är det med Sverige, egna villkor eller andras villkor? Vad jag vet gäller det endast de som vägrar att respektera landets regler och lagar. Kommer du till Sverige skall du respektera Sverige regler och lagar, varför inte, kommer du till Iran, Irak och Saudi skall du respektera deras regler och lagar. Varför inte, är det verkligen så att Sverige skall sätta lagar och reglerna för andra länder. Så uppträder Sverige, och det är just problemet.

    1. Problemet är att bosätter jag mig i Iran, Irak eller Saudi då får jag banne mig rätta mig efter dessa länders regelverk, men när deras invånare som ”flytt” från dessa länder kommer till bidrags Sverige, så behåller de sina egna regler med hedersförtryck, Svennehat och kvinnoförakt, som går på tvärs mot landets lagstiftning. Detta sker under vänsterliberalers skyddande mångkulturella paraply. Väljarimporten måste skyddas, globalister tillfredsställas och värdlandets kritiker skall bara hålla käften.

Kommentarer är stängda.