”Koldioxidhotet är bara ett vapen i en global omställningspolitik”

Den prisbelönta undersökande journalisten Alex Newman säger att det nya narrativet om en så kallad “mänskligt orsakad global kokning” (global boiling) bara är en förevändning för totalitära globalister att kontrollera varje aspekt av ditt liv, under skenet av att de ska “rädda planeten”.

https://newsvoice.se/2023/08/koldioxid-global-omstallningspolitik/

Epoch Times undersöker varför jordbrukare runt om i världen tvingas stänga ner sina verksamheter och hur denna offensiv är kopplad till klimatpolitiken som pekar ut koldioxid som ett påstått hot mot planeten.

Journalisten Alex Newman säger att han intervjuat 100-tals forskare inklusive många som arbetar för myndigheter. Svaren han får är chockerande för många, men självklara för andra: det existerar inget koldioxidhot mot planeten, säger forskarna till honom.

Det handlar istället om en omställningspolitik där ett påhittat koldioxidhot används för att kollektivt skrämma människor i en eftersträvad riktning.

Alex Newman: Bild från Newsvoice artikel. Pressfoto: libertysentinel.org

“Föreställningen att koldioxid är en förorening är helt befängd. Tanken att det kommer att förstöra planeten eller ändra jordens temperatur är helt löjlig, men ur ett totalitärt perspektiv, om du kan övertyga människor om att koldioxid är en förorening, finns det ingen mänsklig aktivitet som inte resulterar i koldioxidutsläpp, inklusive att leva, inklusive att dö, att slå på en strömbrytare.
Varje enskild aspekt av ditt liv, om vi underkastar oss idén att koldioxid är en förorening, hamnar då under tillsyn av de människor som påstår sig rädda oss från föroreningar.”

Se hela filmen “The Global War on Farmers, and Push to ‘Eat the Bugs’” på Epoch Times.

Sammanställning: NewsVoice

Relaterat

____________________________________________________________________

Välgörande är att Novus konstaterar i sin undersökning att 68-rörelsens barnbarn helt enkelt inte är intresserade av att få sina kläder och karriärer förstörda för en fråga som inte går att påverka lokalt. Greta generationen krymper, till klimataktivisters förtvivlan och till min förnöjelse.

https://ledarsidorna.se/novus-undersokning-en-kalldusch-for-generation-greta/

Det finns inget bättre vapen än rädsla för att få människor dit man vill, det vet vi både av Covid pandemin med dess genvacciner, Rysslands hat och klimatets alarmister hjälper totalitära globalister som får oss dit de vill.

Bild från pixabay. com

Länge fanns ingen rädsla finns för kränkta muslimers hot om terrordåd.

Förmodligen tog det lite tid för regeringen med Säpo att byta ståndpunkt om islamister som snälla, men kränkta som orsakas av oss som vill ha vår yttrandefrihet kvar. Nu har terrorhotet uppgraderats till en 4 av 5 möjliga, men vi skall inte vara rädda, bara vaksamma och följa myndigheters råd. Efter råden från folkhälsomyndigheten är min följsamhet lite skral.

https://www.svd.se/a/wAmA84/terrornivan-hojs

3 tankar kring ””Koldioxidhotet är bara ett vapen i en global omställningspolitik”

  1. Ett grundproblem enligt min åsikt är människlighetens kroniskt korta minne. När generaldirektören för MSB bröt mot corona-restriktionerna när de skulle vara som starkast blev myndigheten snabbt omdöpt till Myndigheten för Sol och Bad=MSB
    Han försvann snabbt och har försvunnit från åtminstone min radar. Men jag känner ingen oro för hans välfärd. Personer som han brukar se om sitt hus

  2. Endast en ’högerextrem foliehatt’ eller dito ’konspirationsteoretiker’ kunde ha anat detta…

Kommentarer är stängda.