Pfizer skyller ifrån sig, när deras genvaccin ger biverkningar och död

Att Covid vaccinet kopplas till överdödlighet är numera ett faktum, som statsmedia försöker tiga ihjäl, men hela akademin med forskningsstudier rår media inte på, även om vissa vetenskapliga tidskriftsredaktörer försöker gömma dem. Big Pharma får inte retas upp får då kan kassan sina fort.

”Enligt en ny studie drabbar myokardit, en form av potentiellt dödlig hjärtinflammation, upp till en av 35 personer som har fått mRNA covid-19-injektionen medan markörer som indikerar hjärtskada fanns i en på 20.
Studien publicerades i början av juli i tidskriften European Journal of Heart Failure från European Society of Cardiology och har beskrivits som att den uppfyller forskningens guldstandard. https://samnytt.se/studie-hjartskada-av-covid-vaccin-mycket-vanligare-an-tidigare-kant/

Men nu börjar Pfizer slingra och skylla ifrån sig, vaccinet var ju frivilligt…

"... Jag är övertygad om att ingen var tvungen att ha ett vaccin. Mandat är vaccinkrav som bestäms av regeringar och hälsomyndigheter. Vår tro, alla erbjöds en möjlighet att få ett vaccin eller att inte få ett vaccin. Jag tror inte att någon var tvungen att få ett vaccin." - Pfizer

"De vet vad som kommer och är desperata att slingra sig ur. Nu ska de lägga skulden på politikerna för att rädda deras skinn. De vet att det håller på att avslöjas. I Storbritannien minns vi alla de som insisterade på att människor måste vaccineras för att arbeta på vårdhem och flyga med flyg, och vi vet de som drivit på vaccinet som den brittiska premiärministern #Sunak som gjorde enorma vinster genom att investera 500 miljoner dollar av sin personliga förmögenhet till Moderna samtidigt som de sa att de var "säkra och effektiva"

Källa: Tweet, från @JimFergusonUK

”No one was forced to take a Vaccine” Pfizer They know whats coming and are desperate to wriggle out. Now they will put the blame on the politicians to save their skins. They know its unravelling. In Britain we all remember those who insisted that people had to be vaccinated to work in care homes and fly on planes and we know those that pushed the vaccine such as British PM #Sunak who made huge profits by investing $500 million of his personal fortune into Moderna while stating they were ”safe and effective” #WEF2030Agenda #Australia #Pfizer

———————————————————————————————————————

Från 1177 Östergötland
”…Varför rekommenderas en del att fortsätta vaccinera sig?
Numera har de flesta ett bra skydd mot covid-19, dels genom vaccination, dels genom att många har haft sjukdomen. Många behöver inte längre vaccinera sig.
Men skyddet minskar med tiden. Samtidigt fortsätter viruset som orsakar covid-19 att förändras och att spridas.
Därför rekommenderas en del att fortsätta vaccinera sig. Det gäller om du är 50 år eller äldre, eller om du har någon sjukdom eller något annat som ökar risken att bli allvarligt sjuk.
Du kan få covid-19 även om du är vaccinerad. Men vaccination minskar risken att bli allvarligt sjuk.”

Inte ett pip om biverkningar och död.

Regimtrogna SR ger FHM eldunderstöd https://samnytt.se/statsradion-uppmanar-till-fler-vaccindoser/

Bild från aftonbladet.se

”Uppsala bor får välja vaccin mot corona……..” Pest eller kolera…

Rädsla med masspsykos gjorde att få medborgare stod emot.

Newsvoice:Levinthals Paradox – Blundar Folkhälsomyndigheten inför riskerna med mRNA-vaccinerna?

https://newsvoice.se/2023/08/levinthals-paradox-analys-mrna-vaccinerna/

”ANALYS. Man har nyligen mer eller mindre tvångsvaccinerat jordens befolkning med en ny typ av genvaccin och mRNA-teknik har använts för att få våra egna celler att massproducera ett protein som våra immunceller ska lära sig känna igen och eliminera ifall vi blir smittade. Tanken var god, men hur gick det med våra kroppar? skriver Nils-Ola Holtze, pensionerad kirurg.

Han avslutar sin artikel, efter en diger genomgång av denna förrädiska genteknik med  

”….sammanfattningsvis har man injicerat oss med en omänsklig mRNA sekvens som lurar våra celler till att producera ett protein vars struktur och verkningsmekanism vi inte kan ha en aning om. Kanske i bästa fall lyckas de att få fram något som åtminstone liknar det mycket farliga virus spike proteinet.
Det finns mängder av fallgropar med denna nya teknik och detta är en mycket allvarlig aspekt som borde varit välkänd för alla som sysslar med ämnet, genetiker, virologer osv.”

Vad kan den vaccinerade förvänta sig? Svaret är nog, vad-som-helst.

————————————————————————-

Vad är Levinthal-paradoxen?

Proteinkemi, hur ett protein veckar sig, kombinationerna är oändliga

Levinthals paradox är att det kan ta enormt lång tid att hitta ett proteins naturliga veckade tillstånd genom en slumpmässig sökning bland alla möjliga konfigurationer. Ändå kan proteiner vika sig på några sekunder eller mindre.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image-28.png
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=7EktmFtO0pg

2 tankar kring ”Pfizer skyller ifrån sig, när deras genvaccin ger biverkningar och död

  1. ”Tanken var god, men hur gick det med våra kroppar? skriver Nils-Ola Holtze, pensionerad kirurg.”

    Hur vet han att tanken var god? Det låter godtroget. Funktionell dumhet? Har vi ’varit naiva’? Höhöhö…

    1. Viktigt påpekande av dig, för tanken var inte god. I denna globalisttanke fanns ett test på medborgares följsamhet till storebror, förutom profiten som håvade in mångmiljarder av folkets skatter.

Kommentarer är stängda.