”Fria Ord 2023: Strategier för en svensk framtid – konferens i Svenskarnas Hus den 30 september

”Hej Harriet Larsson!

Nu är sommarfesten avslutad och huset återställt efter en fantastisk helg. Inom kort kommer ett reportage och en film som förhoppningsvis kan fånga en liten bit av den underbara stämningen. Men nu gäller det att fokusera på kommande evenemang också!

För två år sedan arrangerades den första upplagan av konferens Fria Ord i Svenskarnas hus. Evenemanget var fullbokat, och tusentals har sett talen och panelsamtalen i efterhand på nätet. I år är det äntligen dags för en ny upplaga av idékonferensen, den här gången med temat ”Strategier för en svensk framtid”.

Den 30 september samlas vi i Svenskarnas hus för att lyssna till föredrag och paneldebatter om en stor och viktig fråga; vilka strategier är gångbara för en svensk framtid? Frågan är mer aktuell än någonsin. Sverigedemokraterna är stödparti åt regeringen men massinvandringen fortsätter i ökad tak, regeringen böjer sig allt mer för muslimska diktaturer, hela bostadsområden och branscher kontroller av gängkriminella utlänningar och klaner. Samtidigt har mer ”radikala” nationalistiska alternativ väldigt svårt att nå parlamentariska framgångar.

Hur kan och bör nationellt sinnade arbetade framöver för att säkerställa en svensk framtid? För att diskutera detta har vi bjudit in en bred uppställning debattörer med olika bakgrunder och strategier i åtanke. Vi ger alla en möjlighet att lägga fram sina tankar, innan vi drabbar samman i debatter. Du som deltar i publiken kommer också få möjlighet att ställa frågor till samtliga deltagare och delta i debatten om du så önskar.

Läs mer om deltagarna och boka din plats här.

Övriga större evenemang i Svenskarnas hus detta år

Stort tack för att du tar del av Det fria Sveriges nyhetsbrev. Det är det bästa sättet att hålla dig uppdatering kring allt som händer med det svenska folkets intresseförening och de projekt vi driver för en svensk framtid för dig och dina barn. Du kan även stödja vårt arbete med ett medlemskap eller en gåva.

Dan Eriksson
Ordförande

Ps. Svenskarnas Hus ligger i Töreboda med Adress: Västra Långgatan 29,
545 72 Älgarås. Telefon08-519 716 31 Ds.