Demonstration mot kärnvapen, Zelenskyjs regim är inget som nämns i SVT och inte fanatiska muslimer heller

Kriget mellan USA/Nato med deras marionett Zelenskyj och Ryssland eskalerar och ett kärnvapenkrig kan stå för dörren. Min misstanke är att Taiwan blir nästa offer för USA:s kamp mot Kina.

Samma mönster upprepas ständigt med färgrevolutioner, statskupper, infiltration som i första hand leder till proxykrig innan USA:S med Natos soldater släpps lösa.

Du som bor i huvudstaden eller inte långt därifrån delta i demonstrationen i dag (den 6/8) mot kärnvapen i Kungsträdgården kl. 15

”…..Den 6 augusti kommer att vara 78-årsdagen av USA:s onödiga och folkmordsliknande atombombning av Hiroshima, som några dagar senare följdes av samma brott mot Nagasaki. Humanity For Peace är stolta över att kunna meddela att det vid detta tillfälle, den 6 augusti 2023, kommer att hållas en internationell demonstration för att påminna världen om att kärnvapenkrig aldrig bör utkämpas och aldrig kan vinnas. Mänskligheten är bättre än så, och vi måste förkasta känslan att kriget är ett oundviklig öde som en moraliskt motbjudande och fruktansvärt cynism….” https://www.globalpolitics.se/globala-humanity-for-peace-mot-karnvapen-kungstradgarden-6-8-kl-15/

Samma strategier upprepar USA:s djupa stat som stenrika oligarker styr med färgrevolutioner, statskupper, infiltration som i första hand leder till proxykrig innan deras egna soldater släpps lösa. Krigsindustrin och bankerna sedelpressar måste hela tiden hållas varma, så inte landets ihåliga ekonomi avstannar. Risken har elimineras eftersom den globala finansmaffian även styr internationella organisationer som förmedlar deras budskap om att rädda demokrati och klimat, dvs deras makt och inkomster med oskälig profit.

Enligt SVT är USA:s marionett Zelenskyj räddaren för hela Europa och muslimer räddar våra pensioner och berikar vår vardag.
Eftersom avståndet ner till folket från välmående och godhetsknarkande politiker ständigt växer, så finns inget öra ner till folkets djup. Hela riksdagen har abdikerat från sin arbetsgivare folket, nu är det globalister som styr. Viktiga framtidsfrågor får vi inte rösta om, som till exempel bistånd, mångkultur, migration, Nato medlemskap och tillgång till riktiga pengar.

Bara ett exempel på Zelenskyjs regim, det är enbart Putins som SVT presenterar. Den vanlige ukrainaren vill som alla andra medborgare få leva sitt liv i fred, nu offras en hel generations unga män för att USA med Nato skall trycka ner Ryssland och visa Europa vem som styr.

Internetfenomet Gonzalo Lira tvingades fly från Ukraina på en motorcykel på väg mot den ungerska gränsen för att söka politisk asyl från den tyranniska Zelensky-regimen. Lira blev fängslad under de senaste månaderna enligt lagar om "talbrott" i Ukraina (dvs. regimen gillade inte hans YouTube-videor), torterades i fängelset, misshandlades och hotades att dödas om han inte överförde pengar till "myndigheter" som driver fängelset.
Så han hoppade på sin motorcykel och flydde mot gränsen. Hans svåra situation påminner oss om att vi alla lever under auktoritära regimer som är kapabla att stjäla våra tillgångar, förstöra vår frihet och fängsla oss för aktiviteter som är tänkta att skyddas under "demokratier.."

Från Natural News <insider@naturalnews.com> den 1 augusti

Enligt SVT är det bara Putin och XI Jingping som har tyranniska regimer. Bortglömt är Mellanösterns skurkstater som styrs efter sharialagar med politiskt islam, som vår regering krälar i stoftet för. Grundlag och folket körs över i deras nit att komma in i krigsalliansen Nato, som styrs av de största skurkarna, den globala eliten som årligen besöker Davos. Nu skall känslostyrda, fanatiska muslimer blidkas, som kräver monopol på vår yttrandefrihet, ställer särkrav på samhället och hela tiden flyttar fram sina positioner

Islam är ingen religion utan en fascistisk politisk ideologi, utan ett spår av medmänsklighet i dess praktiska utövning. Att påstå att islam står över alla andra religioner är endast uttryck för intolerans och innebär att samlevnad med Korantrogna muslimer är omöjligt.

Glädjande är att självaste DN publicerar försvar av vår yttrandefrihet framför Koranen, på ledarplats.
För vad blir nästa steg frågar sig Erik Helmersson.
https://www.dn.se/ledare/erik-helmerson-ett-forbud-mot-koranbranningar-kommer-aldrig-att-racka/

Från petterssons blogg 57 islamiska stater kräver skydd mot koranbränning. Länder som inte godkänner FN:s mänskliga rättigheter behöver vi i stället skyddas ifrån.

Till sist en givande artikel från Global Politics USA erkänner att man har drivit Ukraina in i en strid som man inte kan vinna

En tanke kring ”Demonstration mot kärnvapen, Zelenskyjs regim är inget som nämns i SVT och inte fanatiska muslimer heller

  1. Vad som verkligen oroar mig är att alltfler beslutsfattare börjat tänka att ”taktiska” kärnvapen tycks ha blivit en normaliserad tankegång inte något som man förkastar vid första tanken utan man tycks vänja sig vid tanken och därifrån är kanske steget kortare än vi tror

Kommentarer är stängda.