”Manipulering av din sida?”

Frågar sig en bloggföljare:

Hej!
Sedan c:a 1 vecka då jag har klickat fram inläggstexten försvinner texten som jag läser och fram kommer stycken av gamla inlägg.
Det gäller bara din sida. Jag läser dagligen tiotals sidor och inlägg utan störningar. Kan det vara sabotage?
F.ö. fortsätter vi att kämpa och jag gratulerar dig för bra arbete.

Mvh, en bloggvän.

———————————————————————————————–

Är det några fler bloggläsare som har samma problem undrar jag?

Storebror eller något tekniskt strul?

Bild från blogspot.com

11 tankar kring ””Manipulering av din sida?”

 1. Kära bloggföljare.

  Med största sannolikhet till 99% är problemet på din dator. De gamla inläggen kommer med största sannolikhet från din så kallade cache. Där ligger en hel del av de sidor du tidigare tittat på lagrade. Det kan även vara din mus som skapar sådana problem genom matt skicka falska signaler.

  Börja med att tömma cachen. Det är olika på olika webbläsare. Det finns även addons för att ”clear cache”. Eventuellt installera om hela webbläsaren.

  På Firefox går man Tools – Options sedan Privacy and Security. Scolla sedan ner till ”History, – Clear History, Cookies and Site Data – Clear Data. Se om det hjälper.

  Cachen är en konstruktion som har funnits länge och avser att göra det snabbare att ladda sidorna.

 2. Det händer ibland, sedan några månader åtminstone, att somliga av mina kommentarer inte kommer med vid tryck på publiceringsknappen. Oftast brukar de publiceras med fördröjning (antar att de då har återförts till sajten manuellt av blogginnehavaren). Oftast kommer mina kommentarer in på direkten. Vad denna variation beror på, vet jag ej.

  1. Problemet där beror på att bloggen ligger på en server som inte fungera som den ska. Dålig kvalitet med andra ord. Samma sak med alla dessa Autocensur. Byt Service Provider.

 3. På min skärm inträffar samma fenomen, dvs dagens text försvinner när jag rullar ner en bit. Istället kommer mycket gamla texter upp. Trodde först det är fel på datorn. Men eftersom det bara är vid besök på Harriets blogg som det händer, så fattar jag att felet ligger ute på linjen, så att säga. Men var och hur?

  1. Tänk om jag det visste, var felet ligger. Ibland får jag själv meddelandet webb platsen kan inte nås, när jag skall skriva nya inlägg.

   1. Själv tror jag det är en kombination av flera problem. Ett är säker att EU inför allt mer massövervakning av webben. Dels problem på användarens dator, dels problem på Servern (val av service provider, alltså det företag som bloggen är registrerad hos.), dels massövervakningen.

  1. Tack för åter koppling från dig och Jan, men även från signaturen Nisse, som har samma problem.

Kommentarer är stängda.