”Stäng ned moskéerna för att försvara svensk frihet!”

Nyhetsbrev från Det fria Sverige den 31 juli

Hej Harriet Larsson!

När 30 av 31 moskéer säger att de vill avskaffa svensk yttrandefrihet till förmån för islam måste regeringen agera. En demokrati och yttrandefrihet utan vilja att försvara sig kommer aldrig att överleva.

Sverige har en långtgående yttrandefrihet, även om lagen om hets mot folkgrupp är en black om foten för en annars väl utformad del av grundlagen. Problemet i dagens mångkulturella Sverige är att lagen är skapad av svenskar i ett svenskt Sverige; en tid innan våra gränser ställdes på vid gavel och vårt land förvandlades från ett av världens mest etniskt homogena till ett av de mest mångetniska.

En inneboende problematik i en mångkulturell stat, vilket Sverige varit sedan 1975, är att den till sin natur innebär att olika folk med vitt skilda värderingssystem, religioner och syn på fri- och rättigheter ska försöka samsas. Detta blir sällan något större problem så länge det finns en stor och tydlig majoritet och de etniska minoriteterna är förhållandevis små, men så fort de etniska minoriteterna växer till betydelsefulla antal, och den tidigare tydliga majoriteten blir allt mindre tydlig, kommer en ofrånkomlig konflikt att uppstå.

Civilisationernas konflikt är här

I boken The Clash of Civilizations and the Remaking of World Order (1996) argumenterar statsvetaren Samuel P. Huntington för att framtidens konflikter kommer att vara grundade på kulturella och civilisatoriska identiteter, snarare än de tidigare ekonomiska eller ideologiska blocken.

Huntington betonar att dessa civilisationer har olika värderingar, traditioner och religiösa övertygelser som ligger till grund för deras sätt att se på världen. Han förutsäger att dessa kulturella skillnader kommer att leda till spänningar och konflikter mellan civilisationerna i framtiden, vilket leder till en ”clash of civilizations” (en konflikt mellan civilisationer).

Det moderna Sverige har inte en gemensam identitet och kultur som i första hand står i konflikt med andra länders dito, utan har istället byggt in civilisationernas konflikt i vårt eget land. Detta blir extra tydligt i den aktuella debatten om ”koranbränningar”.

30 av 31 moskéer vill avskaffa yttrandefriheten

Stiftelsen Doku har kontaktat moskéer över hela Sverige för att ta reda på deras inställning till att inskränka yttrandefriheten så att den mer anpassas efter islam. Resultatet är chockerande för många, men borde egentligen inte vara någon överraskning för den som har ens en grundläggande kunskap om islam och den förödelse som alla länder genomlider i takt med att muslimerna blir en större andel av befolkningen.

En moské avstod från att svara på frågorna, en valde att stå upp för svensk yttrandefrihet och 30 (trettio!) svarade att de inte bara vill förbjuda koranbränning, utan också ”andra handlingar som skändar, provocerar och förolämpar islams och muslimers symboler och heliga värderingar”.

Tydligare än så borde det inte kunna bli; Islam står i direkt konflikt med den västerländska frihet som för de allra flesta svenskar är grundläggande för vår demokrati och för hur vi vill organisera våra samhällen.

Försvara svensk frihet eller förlora den

Regeringen måste därför vara proaktiv och skydda svensk demokrati och yttrandefrihet genom att se till att stänga ned de moskéer som de facto fungerar som baser för ickesvenskar som vill avveckla den. En demokrati och yttrandefrihet som inte är livskraftig och beredd att stå upp för sig själv kommer aldrig att överleva.

Man skulle kunna invända och mena att muslimerna bara använder sin yttrandefrihet, och att en nedstängning i sig vore ett brott mot den friheten. Men här kommer en viktig skillnad: Vi är det svenska folkets intresseförening, och det samhälle våra förfäder skapat och byggt och de friheter de tillkämpat sig, de är för svenskar. Vi kan aldrig acceptera att andra folk kommer till vårt land och kräver att vi ska anpassa oss efter dem, eller ändra våra lagar för att behaga en främmande religion.

En nedstängning av de svenskfientliga moskéerna vore självförsvar och ett lovvärt första steg mot att på sikt också säkra vår frihet och framtid på allvar genom att avveckla mångkulturen och återupprätta ett svenskt Sverige.”

————————————————————————————————————–

Under bloggkategori Forskning finns många exempel studier, böcker, artiklar från etablerade och respekterade forskare, men som politiker blundar för. De tar endast del av korrekta resultat från sina betalda experter.

Expo brukar vara SVT:s favoritkanal för forskningsresultat. Stiftelsens styrelseordförande sedan 2023 är Anne Ramberg, fd ordförande för advokatsamfundet, som tjänat storkovan på migrationen.

Ett par exempel om migration/folkinvandring/flyktingpolitik från forskningsalster.

2 tankar kring ””Stäng ned moskéerna för att försvara svensk frihet!”

  1. Som jag tidigare sagt är det väl lika bra att göra en moské av Hela Riksdagshuset. För det lär den väl ändå bli ”förtäckt” som, förr eller senare.

    1. Men då kanske illusionen om demokrati spricker för majoriteten av de kvarvarande svenskarna. Håll folket sovande eller distraherat med bröd, skådespel eller pseudoproblem. Och låt inte en kris gå till spillo. Några grundläggande doktriner i politisk maktutövning.

Kommentarer är stängda.