Hetsen från islam får inte synliggöras

Då och då gör jag nya försök med insändare i lokaltidningen ”Corren” dock utan framgång. Redaktionens papperskorg är förmodligen mycket välfylld vid det här laget.

Här är den senaste insändaren från den 21 juli.

Hetsen från islam får inte synliggöras

Undertecknad har svårt att förstå eftergivenheten för islam från Internationella organisationer och nationers makthavare. Muslimer med Koranen ständigt under armen splittrar och söndrar värdländer genom kränkthet och krav. Nu riskerar grundlag med yttrandefrihet att sättas ur spel. Blasfemilag skall återinföras, anser både politiker och en stor del av allmänheten.

Tyvärr verkar hetsen från Koranens hatiska suror/verser vara tabu att nämna, där otrogna, icke muslimer och avfällingar skall skändas, korsfästas och halshuggas. Vilket terror rörelserna al-Quida och Isil med sina omfattande internationella underorganisationer tillämpat med besked. Gamla testamentets våldsinslag har kristna vänt ryggen till för länge sedan och vill hellre vända andra kinden till.
I Sverige har vänstern bidragsgenerositet  till islamistiska muslimska brödraskaps- organisationer varit omfattande, vilket givit dem vind i seglen, förmodligen för att det genererat röda röster.

Om hädelselag åter skall införas borde kravet vara att krigiska verser i alla religiösa skrifter tas bort, vilket jag anser är viktigare än att gamla värderingar i böcker om Tintin och Pippi plockas bort.

Eftersom hetsande verser i Koranen mot vår värdegrund tyvärr ännu är dagsaktuella och tillämpas.  Några få exempel.

2:191 ”Döda de vantrogna varhelst ni finner dem”

3:85   ”Andra religioner än islam är inte acceptabla”

5:33   ”Lemlästa och korsfäst vantrogna som kritiserar islam”

8:12   ”Terrorisera och halshugg dem som tror på andra skrifter än Koranen”

9:30   ”Judar och kristna är perverterade och bekämpa dem” osv.

 Harriet Larsson Linköping


Billd; PRI Nu har det irakiska folket fått Sverige som gemensam fiende, i stället för att demonstrera mot arbetslöshet och en korrupt regim. Nu är det Jihad för hela slanten.

”Man brukar tala om ”stora Jihad” (“jihad akbar”) och ”lilla Jihad” (“jihad asghar“), där stora Jihad är en inre kamp för att leva som god muslim utan egoism och rädsla. Lilla Jihad är en kamp för ett rättvist samhälle, vilket ibland kan innebära att ta till vapen för att försvara islam. Wikipedia.”

Denna dubbelhet är svårt att förstå för oss i väst. En god muslim försvarar Koranen till vilket pris som helst. En god svensk vänder andra kinden till och våra makthavare med sina experter blundar och lyssnar enbart på vad den globala och superrika eliten vill.

Regeringen med Tobias Billström i spetsen försöker nu sitta på två stolar samtidigt med underkastelse för muslimer och svammel om yttrandefrihetens bevarande för hemmaopinionen, trots regeringens strävan att ändra på ordningslagen. En  en undersökning gjord av Novus opinion nyligen visade en klar majoritet att yttrandefriheten inte får vingklippas. Men vår undflyende statsminister ser att vännen Carl Bildt har saxen i högsta hugg och ägnar sig i stället åt att pryda Sagerska palatset med Prideflagga, totalt okunnig om hur homosexuella förföljs av dem som han krälar i stoftet för.

Regeringen fattar beslut själva och låter sig inte knuffas i någon riktning är dagens skämt!
https://www.svd.se/a/RGBmzd/billstrom-slar-tillbaka-fattar-beslut-sjalva

Åter en klarsynt artikel från ledarsidorna.se

5 tankar kring ”Hetsen från islam får inte synliggöras

 1. Har ni funderat över varför just alla dessa islamister i Sverige har ”flytt” till Sverige. Kan det beror på att dom uppträtt så aggressivt i sina hemländer att dom helt enkelt jagats ut. Dom har gjort sig omöjliga. Nu är dom i Sverige och gör sig omöjliga.

  Svenska provokationer och förolämpningar med yttrandefriheten riktar sig knappast mot dessa ”flyktingar” i Sverige, för dom bryr sig inte, utan förolämpar de som finns kvar i sina hemsänder. Nu har dom fått nog, och slänger ut Sverige och svenska produkter.

  Hur hungriga skall svenskar och svenska barn behöva bli innan man förstår att vad som nu gäller i världen är att uppträda respektfullt mot andra. Ingen i världen kommer att se svensk yttrandefriheten som en ursäkt eller motivering till grova förolämpningar, att sprida flaska rykten och lögner, eller att Sverige uppträder som en tölp mot andra länders folk och tro.

 2. ”Hetsen från islam får inte synliggöras”

  Vilket uppenbarligen bevisar MSM:s skuld bakom samhällsfördärvet, islamiseringen. Att den främmande kulturen islam alls fått möjligheten i Västerlandet, är förstås en superinfektion grundad i en tidigare åkomma eller blotta inom vår civilisation; alltså en opportunist som blottat mer fundamentala brister i Västerlandet: socialism.

 3. Hetsen från Islam, jaha, hur är det med de grova provokationerna mot islam? Om någon går runt och sparkat och spottar på folk, är det då så konstigt att någon av de utsatta till slut tappar humöret.

  1. Jag tycker tvärtom att det är konstigt att inte värdländernas befolkning har tappat humöret för länge sedan efter islamisters illdåd i hela världen, oftast med högt, lågt eller tyst stöd från muslimer, där respekt- och hävdelsekultur är vanligt förekommande, samt uppfattningen att islam står över alla andra religioner.
   Det var främst vänstern som krävde avskaffande av blasfemilagen, som avskaffades redan 1949 och den kvarvarande lagen om religionsfrid avskaffades 1971, som ett resultat efter -68 års studentvänster.
   August Strindberg tog fajten mot kyrkan redan 1884 i den så kallade ”Giftasprocessen”.
   Nu är det barn, barnbarn till dessa gossar som kräver det motsatta, för muslimska väljarröster behövs för maktbevarande, när många arbetare lämnade socialdemokraterna för SD.
   Jag själv är dödstrött på alla särkrav från muslimer efter yrkestidens kämpande med ett hundratal främst utomeuropiska invandrare i rehabiliteringsarbete och jag insåg snart att viljan till integration var mycket låg, däremot var den hög hög till välfärdens alla bidrag.
   Att ständigt backa för muslimers krav är att bli gisslan i sitt eget land, vilket våra politiker gör därför att längtan till Nato medlemskap övertrumfar allt.

   1. Instämmer med det mesta. Fast politikerklassen har fjäskat för muslimerna sedan långt innan NATO-frågan blev en fråga. För sossarna är det ju rent av formaliserat, efter en skriftlig överenskommelse sedan 90-talet.

Kommentarer är stängda.