”Vad är det för en jäkla FN-klubb vi finansierar?”

Skriver ledarskribent Arne Gustavsson i Blekinge läns tidning, https://www.blt.se/ledare/vad-ar-det-for-en-jakla-fn-klubb-vi-finansierar/

”På Pakistans initiativ läxar FN:s människorättsråd upp Sverige om yttrandefriheten. Det är faktiskt helt galet. Det är hög tid att göra upp med den svenska naiviteten kring FN.
Jaha, då har FN:s så kallade ”människorättsråd” tagit avstånd från ”offentliga och överlagda vanhelgandet av den heliga koranen” i ”vissa europeiska länder”, rapporterade TT i veckan (den 12 juli).
Eller med andra ord, FN:s människorättsråd anser att blasfemilagar måste införas efter att islam vanhelgats i Sverige. Det bör inte Sverige kröka rygg för. Vad blir nästa steg i denna anpassning? Förbud mot satir av profeten Muhammed?….”

Jaha, nu är Pakistan ett föredöme för FN. Ett land med blasfemilag och dödsstraff för hädelse mot Koranen och Muhammed. Det accepterar rådet, medan Putin sparkades ut.

Bild; hbl fi

”….Redan 2013 beskrev SvD-journalisten Jenny Nordberg utförligt perversionerna inom FN-systemet. Alla hon någonsin träffat inom FN-systemet tyckte att de vunnit högsta vinsten, förklarade hon. Varför då? Jo, ”en tjänsteman på mellannivå har skattefri miljonlön, subventionerat lyxboende för hela familjen, tillgång till de dyraste privatläkarna, gratis privatskolor och Ivy League-universitet för alla barn. De flyger helst bara första klass…” (SvD den 20 september 2013).

Att Sverige är FN:s jultomte är det ingen tvekan om, eftersom det handlar om tjänster och gentjänster det vet Margot Wallström och Jan Eliasson mycket väl om. Dessa två trivs som fisken i vattnet inom denna korrupta högborg.

Skribenten har en from förhoppning att detta spektakel som FN:s människorättsråd ställt till med en gång för alla bli en ögonöppnare för hela svenska folket.

Tyvärr tror jag att det sovande svenska folket endast vaknar till om snuset är i fara av EU och om Let´s dance” eller ”Idol” skulle läggas ner.

7 tankar kring ””Vad är det för en jäkla FN-klubb vi finansierar?”

 1. Inse att Sverige är den mest korrumperade landet i världen, om inte, är ni en del av den.

  1. Om detta råder total blindhet i den humanitära stormakten karriärlakejer.

 2. Vad som tyvärr inte är allmänt känt tillräckligt – att WEF World Economic Forum
  är partner till UN/FN sedan 2019 – givetvis tack vare MSM – och allt vad det innebär.

  Rekommenderar Jakob Nordangård´s bok ”Den globala statskuppen”

  1. Ja, han blev ju utfryst från universitetet i Linköping efter hans okorrekta dr avhandling.

 3. Mänskliga svagheter gör sig ständigt påminda
  DEN gamla svenska modellen är väl att omorganisera oklart om det kommer att räcka i detta fall. USA har ju lyckats riva ner alla Putins röda linjer Jag undrar vad står egentligen framför dörren?

 4. Ja , FN är de korruptas högborg det vet vi , men vet de i tv-soffan det ? Knappast ! De miljarder vi finansierar FN med får spenderas ospecificerat i många fall . Läste för några år sedan om siffran 25 miljarder som det inte fanns någon specifikation på ! Alla dessa korrupta länder med delegater som endast gynnar sitt och de sina tär på institutionen . Att sedan storfinansen är med och dirigerar med mutor och fördelaktiga lån och villkor gör inte saken bättre . FN är en fara för den s.k. demokratin . En församling av bedragare som köps till allehanda projekt så som klimat , miljö , hälsa , energi , ekonomi , mm . Och vi betalar kära medborgare .
  Mvh Sjöström

  1. Din sammanfattning av FN har stöd av många till exempel Jenny Nordberg ledarskribent i SvD och ämbetsman/revisor Inga-Britt Ahlenius, som kallades ”Mr Fearless” i FN. Hon medverkade även i rapporten som fick den gamla EU kommissionen med Santer i spetsen att avgå för korruption och nepotism.

   ”Inga-Britt Ahlenius har varit chef för FN:s internrevision och i denna intervju av Katrine Marçal resonerar hon kring de bakomliggande orsakerna till korruption. Hon menar att det ofta brister i just ledarskapet och att allt inom en organisation inte kan regleras.
   ”Bortom reglerna så står man där med sitt goda eller dåliga omdöme” säger Ahlenius.
   Enligt Ahlenius behöver begreppet ”korruption” vidgas till att även omfatta förtroendemissbruk. Hon anser att det i Sverige finns en jävskultur inom kommuner och organisationer.
   I intervjun utvecklar hon också resonemanget kring de skandaler som avslöjats i bland annat Telia, Worldcom, Enron och Swedbank. De har alla ursprung i de högsta ledningarna, enligt Ahlenius, som ofta använder sig av uttrycket ”fisken ruttnar från huvudet”…” https://www.youtube.com/watch?v=b8TuuQhIDB4

   Jenny Nordberg ”Sverige är FN:s jultomte” (som delar ut paket till de elakaste barnen, de snälla blir utan. Egen kommentar)

   ”…..De som älskar FN allra mest – det vill säga Sverige – undergräver därmed effektivt hela organisationen. Det är som om Birgitta fortsätter att hälla upp gin till en gammal alkad faster som alla andra är på väg att förlora hoppet om, och helst vill skicka på tolvstegsprogram.”
   https://www.svd.se/a/f48c344b-bd14-369f-a522-7b9516c2a789/sverige-ar-fns-jultomte

Kommentarer är stängda.