Lancet vägrar publicera studie om dödsfall efter Covid-19 vaccinationer

The Lancet är en brittisk medicinsk tidskrift som ges ut av Lancet Publishing Group. Sedan 1995 är Richard Horton chefredaktör. Tidskriften anses som mycket betydande för publicering av allmänmedicinska rön. Wikipedia

Men allmänmedicinska rön om biverkningar och död efter corona vaccinationer blev för mycket, när Lancet skulle granska studien före publicering åkte den ner i papperskorgen. Gemensamt för medicinska tidskrifter och statsmedier är att denna medicinska skandal med genvacciner inte får yppas, den är för stor och skulle riskera att de sovande och duperade folken skulle vakna och orsaka tvivel inför nästa pandemi med dess påtvingande vaccinationer och lock down order.

Därutöver skulle säkert Big Pharmas generositet drastiskt minska till läkarkåren med dess tidskrifter och Bill Gates makt, som med sina miljarder styr WHO och dess nya pandemiplaner, skulle kunna gå i stöpet. Rädsla för sjukdom och död riskerar att flyttas över till snabbframställda och bristfälligt testade genvacciner med mRNA tekniken.

Bild från ingridochmaria.se

En bombshell studie författad av Dr. Peter McCullough dök upp i en Lancet pre-print, men drogs därefter snabbt tillbaka av förlaget, eftersom den visade bortom allt tvivel att covid vaccinet har dödat många miljoner människor runt om i världen (hittills).

Naturligtvis försökte The Lancet omedelbart begrava studien för att se till att fler människor utrotas av den globala avfolkningsagendan....Enligt uppgifterna är 74 procent av alla dödsfall som inträffar hos personer som injicerades för covid dödsfall orsakade av själva injektionerna. Detta är en fördömande anklagelse mot läkemedelsprodukterna för genterapi, som pressades på massorna som "säkra och effektiva" genom Operation Warp Speed.
Tag del av studiens upplägg, innehåll och slutsatser. https://www.naturalnews.com/2023-07-10-lancet-study-proves-covid-vaccines-kill-coverup.html

Operation Warp Speed ​​var ett offentligt-privat partnerskap initierat av USA:s regering för att underlätta och påskynda utvecklingen, tillverkningen och distributionen av covid-19-vacciner, terapier och diagnostik. Wikipedia
CV19 Vax ett pågående globalt kriminellt experiment – ​​Karen Kingston
Från Exposing The Darkness Newsletter den 17 juli 2023

"Karen Kingston är en biotekanalytiker och tidigare Pfizer-anställd var en av de första som varnade för farorna med de så kallade CV19-"vaccinerna". Hon visade på faran med nanotekniken som kallas mRNA, som enligt Big Pharma-patent i själva verket är en elektromagnetisk enhet. Kingston var också en av de första som varnade att CV19-vaxet var "början av transhumanism", ett biovapen och inte ett vaccin alls. Med alla negativa fakta om vaccinerna och mRNA-nanopartikelbiotekniken, injiceras vaccinet fortfarande i oförminskad grad. 
676 miljoner CV19-injektioner har getts bara i USA med mer än 13 miljarder CV19-injektioner över hela världen. 
Detta är ett massivt globalt brott, och det pågår fortfarande. Kingston förklarar, "Dessa (vacciner) designades för att orsaka skada, sjukdomar och vi experimenteras med det. Många säger, ja, varför dödar de oss inte bara?......./ Dessa forskande psykopater experimenterar på människor för att komma på ett sätt att gynna artificiell intelligens. Det är vad som pågår. 
Det är kriminella mänskliga experiment med vapen. 
Det jag just sa låter som en konspirationsteori. Du kan gå igenom mitt brev, som är alla Pfizer-dokument och statliga dokument. Jag har militärens DMED-dokument (Defense Medical Epidemiology Database) där. . . . Alla hårda bevis finns där......"

Tänk att det främst är USA som förmedlar jävulskap för mänskligheten!

—————————————————————————————————–

 

2 tankar kring ”Lancet vägrar publicera studie om dödsfall efter Covid-19 vaccinationer

 1. Ett givet ämne för en journalist (schablonskribent) som vill på riktigt skriva något seriöst om det hela med covid ! Varför det inte görs behöver man inte spekulera i . Resten är som det heter ”historia” och den känner vi till . Synd att de övriga inte gör det utan lever i sin villfarelse väl understödd av msm . Och det är vi som betalar i alla lägen !
  Mvh Sjöström

  1. Pengarna styr jobben, både media och politiker styrs av USA. Akademi har abdikerat från kunskap och bildning, där toppuniversiteten i USA har woke kultur högst upp på agendan. Denna dårskap vänstern har skapat kom snabbt till Sverige, där akademiker som aldrig hållit i en spade blev perfekta villebråd.
   Därför är en spade inte längre en spade, kön något påhittat och minoriteters jävulskap i dag beror på vitas förtryck för flera hundra år sedan. Vilket cementerar den inlärda hjälplösheten och demokraters/vänsterns bidragsvurm.

   En bra artikel om demokraternas wokekultur https://www.gp.se/ledare/den-amerikanska-wokekulturen-%C3%A4r-inte-bara-ett-amerikanskt-problem-1.105394580

   ”Problemet med den svenska USA-rapporteringen är att den är ofullständig. Vi får oftast bara höra den ena sidan av berättelsen….”
   Här är det vänstern som granskas.
   Men granskning av genvacciners lär nog dröja av statsmedias journalister.
   Skandalen är för stor för att offentliggöras.

Kommentarer är stängda.