EURO, EURO here we come!

Från signaturen TT.

”Vad har jag spekulerat om beträffande den politiska gödselspridningen av pengar till utländska organisationer, länder som Ukraina bl.a.

Där syftet hela tiden varit att haverera den svenska kronan för att sedan låta de se ut som att EURON är vår enda räddning.

LANDSFÖRRÄDERI SOM INGEN BEHÖVER STÅ TILL SVARS FÖR?

SPECIELLT NÄR MAN I UPPSÅT SÄNKT DET SVENSKA LANDETS VALUTATILL ”SKRÄP”, TILL FÖRMÅN FÖR SLAVVALUTAN  EURON.

”Korv-Johan”, har väl NU gjort det klart för oss alla, att den ”tidigare” s.k. svenska DEMOKRATIN skall elimineras för gott. https://www.di.se/nyheter/liberalerna-infor-euron-utan-folkomrostning/

VI liksom övriga EU MEDBORGARE måste väl ni inse att Folkomröstningar kommer vara ett minne blott. Precis som i diktaturer.

EU, måste förmodligen skapa en ”hårdför” diktatur,  för att själva kunna överleva efter vad man öppet tillkännager att korruption bland EU:s Parlamentariker det ingår tydligen som ”löneförmån”. Precis som hos våra egna politiska buk svin, speciellt ministrarna och det ”osynliga” lobbyfolket (snyltarna) som aldrig blir presenterade i media. I varje fall INTE innan Riksdagsvalen. När man hela tid ”förbränner” valsedlarna från det tidigare valet så att ingen kan ”forska HISTORISKT” om t.ex. VALFUSK.”

Bild; dreamstime

Vi får tacka islamkritiska irakiern Salwan Momika som brände en koran utanför Stockholms moské, vilket resulterat i att Turkiet skjuter upp Sveriges Nato ansökan tills i höst. Sorgflor på Tobias Billström och Pål Jonsson som nu spankulerar runt i Almedalen, medan statsministern beklagar att polisen följer grundlagen och klurar på hur han kan sätta den ur spel.

I år ids jag inte följa rappakaljan från Almedalen, samma floskler utan handlingskraft, allt skall utredas ända fram till nästa val. När asylstopp, återvandring och Swexit är det enda som behövs. Nu har Säpos korrekta rapportskrivare klassat AfS som farligt för demokratin. Mer om detta i morgon.

10 tankar kring ”EURO, EURO here we come!

 1. Att vi har en implementerad LOKAL DIKTATUR i ”korvhandlarens” hemstad Örebro, råder det väl ingen tvekan om. Man måste ju börja någonstans och att införa DIKTATUREN nationellt, det klassas nog som politiskt självmord.
  Örebroarna kördes över av de politisk styrande, trotts att en majoritet av Örebros invånare är emot BRT! Även här behövs UTRENSNING av de som är ”undermåliga” s.k. politiker. När en politiker inte går medborgarnas ärende då skall denne avsättas utan lön eller pension. De som har brustit i sitt ämbete som de är tillsatta att göra och INTE gör det! De ska avlägsnas självmant alternativt kan det bli i slutänden att ”någon/några” bland Örebroarna tar saken i egna händer. Har ni ens tänkt på det, S, M och C? Fåntrattar är väl bara förnamnet.

  Örebro City
  Insändare
  Köp inte in nya bussarna!

  1 juli 2023 10:21

  Text:

  http://www.na.se

  Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

  Så här ser de bussar ut som ska trafikera BRT-linjerna i framtiden. Men det vill inte insändaren.

  En majoritet av Örebros invånare är emot BRT, de flesta vill ha en folkomröstning, men det struntar regionen och kommunen i. BRT-bygget har försämrat så mycket, visst det är snabbare för bussarna, men problemet är att det är bara snabbare för bussarna. För bilister, cyklister och fotgängare är det långsammare, dels för att bussarnas trafikljus är prioriterade och bilister och fotgängare/cyklister måste vänta längre vid trafikljusen på deras tur men även för att bilfälten är smalare vilket har lett till långa köer längs Rudbecksgatan, Universitetsallén, Österängsgatan och Trädgårdsgatan.

  https://www.na.se/2023-07-01/kop-inte-in-nya-bussarna

  1. Det är som vanligt med politikers enögdhet, ingen konsekvensanalys. Snabba bussar, men köer och långa väntetider vid röd ljusen för andra trafikanter och fotgängare.

 2. Kan det tidigare ”startskottet” för den kommande heltäckande svenska diktaturen vara det som gick av stapel i Örebro? Förhandstester brukar ju vara ”standard”.
  Örebropartiet hade en namninsamling där det SAKNADES 24 namn till att STOPPA Miljardprojektet, som troligen går på 500 miljoner till.
  Man hade fått in tillräckligt med namnunderskrifter men av någon anledning ”hade någon” kladdat med personnumren och lyckades få ned det antal som behövdes för att MILJARBUSSARNA ska ”rulla på”.
  Behövdes inte denna Miljard på annat håll i Örebros samhälle?
  När man sedan pladdrar om att vi har en demokrati trotts att det saknades 24 ”riktiga” namnunderskrifter!
  Finns det någon (i Örebro) som tror att detta gått rätt till. Om det funnits de som suttit och förfalskat personnumren då är det förståeligt att Örebro kommun tar smällen (vi alltså) på bekostnad av att men ville inte exponera fifflarna offentligt!
  Med Diktaturstyrning kan det mycket väl komma likvidationer av POLITIKER, om man inte har tillräckligt med ”poliser som militärer”.
  Ni som ”fifflade” med namninsamlingen verkar ha gömts undan för tillfället.
  Vad tror fifflarna händer när det uppdagas bland Örebros medborgare?
  Till ER fifflare, om det nu funnits sådana, ger er tillkänna och gå ut med sanningen om vem/vilka det är som ”tvingat er”. Eller ska ni vänta tills det blir bara NI som är objektet för alla Örebroare.
  Kom fram NU och rädda ert eget skin innan det kan vara försent, eller hur?
  Eller hur korkade är de inblandade byråkraterna som tror att det ”aldrig kommer fram”?
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/oberoende-granskning-slar-fast-det-saknas-24-namnunderskrifter-for-folkomrostning-om-brt
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/sa-sager-politikerna-om

 3. Att höra hycklarna i Almedalen, idag f.m. Magdalena Andersson, när de med höjd röst påkar på skjutningarna, sprängningarna och allt det andra, det äcklar!

  1. Håller helt med dig!
   Tidigare år har jag varit intresserad av vad som kommit från talarstolen, men nu känner jag bara en stor likgiltighet. Att Natovurmarna har fått längre uppförsbacke är ändå en liten ljuspunkt. Nu skall Kristersson försöka tala Orbán tillrätta nere i EU. Hoppas han inte ger vika efter all smälek som Sverige producerat mot Ungern. Erdogan är fn inte mottaglig för några övertalningsförsök. Jävla grundlag, tänker nog statsministern.

   1. Beklagaratt jag inte kunnat rätta det lilla stavfelet, eftersom jag numera ofta inte kan nå min egen blogg. Får ofta meddelandet ”webbplatsen kan inte nås”.

 4. Små valutor fungerar i andra länder.
  Kronan kan behövas som värdemätare på hur landet sköts.

  1. Det enda som finns i statsministerns huvud är NATO, NATO, NATO…att skotten viner från norr till söder har ingen prioritet, allt måste utredas trots att lösningen endast är asylstopp, återvandring och Swexit!

Kommentarer är stängda.