Johan Pehrson-demokratins dödgrävare

Klart som faan att detta med Pehrson publiceras kl 22:13 på MIDSOMMAFTON!!! Ska utförsbacken ”äntligen” påbörjas så VI slipper vänta.
Den sista BULTEN: EU erkänner ”sin egen” oavbrutna pågående korruption i alla dess medlemsländer. So what! Who cares.
Nu är det i varje fall officiellt att när det råder en cementerad maffiakultur när ”business as usual” inom EU alltid är sekretessbeskyddade och därmed  insyn kan ALLA glömma. Hälften om inte ALLA EU länder har ju en väl etablerad ”maffia kultur” sedan 100 tals år tillbaks.

Hade någon trott att ”maffiasos” delar med sig av ALLT de tagit från EU i varje fall från de senaste 30 åren?
Inga klockor ringde bland EU:s befolkning, när Grekland fick 9 000 MILJARDER, för att inte gå i EURO konkurs.
Media, de är duktiga på ”brainwashing” av EU medborgarna, när vi alla inte ens reagerar.
VAR ALLA PENGAR TAR VÄGEN I EU?
Var inte det s.k. EU kollektivet för EU för dess medborgare?
Vem blev de för istället?”

Mejlar signaturen TT och bifogar följande fakta från EU.

Från https://carlnorberg.se/2023/06/24/korv-johan-vill-ha-euro-utan-folkomrostning/

———————————————————————————————

EU och korruptionen

EU-undersökningar har nyligen visat 68 procent av de tillfrågade anser att korruptionen är ett stort problem i deras länder. 50 procent av företagen tycker inte att polis och åklagare klarar av att hantera problemet.
Utöver mutbrott vill EU-kommissionen därför definiera bland annat förskingring, handel med inflytande, utnyttjande av maktställning och hindrande av rättvisan som EU-brott.

Ett EU-nätverk mot korruption ska också skapas för att exempelvis peka ut särskilda riskområden.
Därtill föreslås ett nytt sanktionsramverk för att kunna straffa korrupta personer, företag och organisationer över hela världen.

Källa: EU-kommissionen.

Så ska EU stoppa korruption:

”Dödar EU:s värderings- och öppenhetskommissionär Vera Jourová.

Hårdare straff och bättre polissamarbete ska bekämpa korruptionen inom EU. Och utanför.– Jag vill jämföra korruptionen med cancer, varnar EU-kommissionären Vera Jourová.
Med en hel rad nya förslag hoppas EU-kommissionen kunna stärka sitt antikorruptionsarbete. Bland annat handlar det om att få EU-länderna att gå med på ett nytt sanktionssystem, där korrupta personer och organisationer över hela världen ska kunna få sina eventuella EU-tillgångar frysta och vägras inresa till unionen.
– Det här antikorruptionspaketet visar att vi är fast beslutna att bekämpa korruption både hemma över hela världen, säger utrikeschefen Josep Borrell på en presskonferens i Bryssel.

”Dödar demokrati”

Kollegan Vera Jourová, ansvarig för värderingar och öppenhet, jämför med hanteringen av cancer.
– Korruptionen dödar vår demokrati, vår tilltro till demokratiska institutioner, säger hon.Inom EU föreslås därför att betydligt fler brott än bara mutor ska bli så kallade EU-brott och därmed öka samordningen och kraven när det gäller utredning och bestraffning.
Inrikeskommissionär Ylva Johansson ser korruptionskampen som helt nödvändig när det gäller att bekämpa organiserad brottslighet och skjutningar och sprängningar i exempelvis Sverige.
– För att vara ärlig tror jag att vi ibland är naiva när det gäller korruption och hur vanligt det är, på alla nivåer, säger Johansson på en pressträff med TT och andra nyhetsbyråer.

Dags för Sverige?

Bland annat trycker hon nu på för att även Sverige ska ansluta sig till Eppo-samarbetet kring en gemensam EU-åklagare, som framför allt granskar korruption.
– Sverige borde verkligen ansluta sig till Eppo. Det är en väldigt bra idé som skulle gynna både Sverige och resten av EU, säger Johansson i Bryssel. Eppo skapades 2017 och samlar 22 av 27 EU-länder. Utöver Sverige står tills vidare även Ungern, Polen, Danmark och Irland utanför. https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/8J7rxQ/sa-ska-eu-stoppa-korruption-dodar-demokratin

——————————————————————————-

För mig är det som att tjuven skulle bestämma över rättsväsendet och bli domare.

Varför inte gå till källan och avlägsna tumören EU i stället, innan den hinner sprida sina cancerceller i hela organismens 27 medlemsländer?

Det är väl knappast någon som tror att korruptionen inom EU har förändrats sedan Santer skandalen, då hela kommissionen fick avgå under 2001 pga korruption och nepotism.

”Inte en enda ansvarstagande kommissionär” skrev SvD

År 1999 utreddes anklagelser om fusk och nepotism inom EU-kommissionen, som då leddes av luxemburgaren Jacques Santer. Även om de flesta av EU-kommissionärerna klarade sig vad gäller rena olagligheter, så uppgav utredarna att de inte hittat en enda ansvarstagande kommissionär….”
https://www.svd.se/a/bf6e0ddf-92ef-30a9-bdfb-adc94b1760a7/inte-en-enda-ansvarstagande-kommissionar


Jag förstår att liberalen John Pehrson skulle trivas som fisken i vattnet i denna korrupta högborg, som har stor lockelse på varenda riksdagsledamot.

Bild från sekotidningen.se

SD har tyvärr även här svikit sin forna politik,
för att få sitta vid köttgrytan. Sveriges avgift
till EU-budgeten beräknas för 2023 uppgå till 45 869 852 000 kronor.

Boktips till semestern.

Italien är Europas soptipp!

Ingen annan kriminell organisation i Europa har så många mord på sitt samvete som camorran i Neapel, som är betydligt våldsammare, mäktigare och mer utbredd än den sicilianska maffian.

Hur mycket av våra skattepengar som går till maffiaverksamhet från korruptionens högborg, EU är det nog ingen som vill veta. Nu har EU tömt sina medel till Ukraina, ett land där korruptionen flödar, men det är bara att höja avgiften, för här nickar alla makthavare och håller med.

7 tankar kring ”Johan Pehrson-demokratins dödgrävare

 1. Vi får inte ens folkomrösta om NATO medlemskapet! Vad ska vi med politiker till när de inte går det svenska folkets ärende? Vilkas ärenden är det man går?
  Tjänstemannaansvaret måste återinföras, eller hur SD?
  Innan valet var det väl prioritet 1 hos er.
  Nu då!
  Inte ett ljud för man vet att man kan säga/påstå vad som helst innan riksdagsvalen för man har ju ”immunitet” mot vad man tidigare förkunnat vad man avser arbeta för. Efter valet är det som vanligt, bänknötning. SD ska ut ur Riksdagen som Nr 1 och de övriga ligger inte långt efter.
  In med Tjänstemannaansvaret då borde det per automatik få slut på den idag ”tillåtna” politiska korruptionen.
  Eller ska den få fortgå tills de korrupta politikerna ”plockat” allt vad de kan precis tills man havererat den svenska valutan till förmån för EURON, korthusvalutan Nr 2. Regeringsformen börjar med grunderna för statsskicket och slår fast att ”all offentlig makt utgår från folket”. Det betyder att medborgarna är med och bestämmer genom de politiker som väljs in i riksdag, kommuner och regioner.
  Det jävliga är att VI har tydligen inte rätten att välja vilka politiker som ska sitta i Riksdagen!
  Vilken dimridå det är när politikerna pladdrar om att ”all offentlig makt utgår från folket”.
  Till nästa val måste VI kunna få rösta bort ”icke önskvärda” politiker.
  Hur blir VI annars av med dem?

 2. Tack för klargörande texter här . Håller med ”föregående talare” mer behöver inte sägas .
  Måste få kommentera Harriets ” fallenhet för bruna ögon” . De som har den fallenheten importeras från islamiska stater ? Ber om ursäkt för den underliggande meningen .
  Mvh Sjöström

  1. Helt rätt! Svennars bruna ögon har ingen attraktionskraft på dessa mångkulturfrälsta feminister.

 3. När något av DIGNITET ”smygpublicerades kl. 22:13 på MIDSOMMARFTON då borde väl de flesta av oss medborgare ana ”Ugglor i mossen”.

  Många företag som t.ex. Investor, de redovisar sina ”tillgångar” i EURO (250 MILJARDER EURO)! Har nu ”våra” egna små som stora OLIGARKER fått den tid man behövt för att hinna med att göra sig av med de flesta av ”sina” tillgångar som kan förknippas med den svenska valutan, kronan? Pehrson, fick du ”grönt ljus” från kapitalet att gå ut med detta sent och efter vår ”Midsommarfestande”? En tidpunkt då knappast någon är intresserad av politiska nyheter! De flesta umgås kanske med sina kära som vänner. Andra kan vara berusade eller sovandes. Det ”normala” borde väl ha varit att den ”utsedde” borde ha varit på nyhetsrapporteringarna, flera gånger dagligen!

  Hade detta gått ut vid en ”normal” tidpunkt, hade då de svenska medborgarna som de ”små” företagen VÄXLAT bort sina svenska kronor eller placerat dem där det ekonomiska värdet av sina ”livsbesparingar” kan bevaras istället för att ”nollas”. Det handlar ju om ALLA vår övrigas framtida existens, vilket politiker nu öppet exponerar att ”VI SKITER FULLSTÄNDIGT I ER MEDBORGARE”! Bara vår (politikernas) framtid är säkrad! Om man tror på det som springschas politiker! Gå ut på stan en lördagskväll och bemöt er ”egen” konstruerade verklighet UTAN SÄPO, Politiker.

  Oavsett, säger väl J Pehrson att den svenska kronan ”kan” gå mot KONKURS. Eller har jag misstolkat det hela? Vad händer om medborgarna växlar sina surt förvärvade svenska kronor till ”ANNAN SÄKRARE VALUTA” eller till andra värdefulla föremål där ens egna ekonomiska värden kan bibehållas, skilt från Kronan?

  Johan Pehrson, är den svenska valutan kronan konkursmässig eller inte? Om den är det, NÄR blir det officiellt? Kl. 22:13 på Julafton, kanske det kommer NYA utspel. Vi måste hela tiden låna mer, enbart för att betala de tidigare räntekostnaderna. Hur stora utgifter har man åtagit sig utanför Sverige? Hur stora utgifter har man åtagit sig inom Sverige? Hur stora utgifter har man åtagit sig de kommande åren? År efter år?

  Varför är det inte STATSMINISTERN som förkunnar detta om att den svenska kronan troligen kan/kommer att eventuellt gå i KONKURS! Istället framförs det av en ”blöjpolitiker”!

  Vart tog den stygga lilla loppan (politikern) vägen?
  Ingen som vet, ingen som vet
  Vart tog den stygga lilla loppan vägen?
  Ingen som vet, ingen som vet

  https://sonichits.com/video/Owe_Th%C3%B6rnqvist/Loppan

  1. Till migrationen, klimatet och Ukraina går sedelpressarna varma, här finns inget tak. Besparingar drabbar bara vård, omsorg och skola.
   I går besökte Magdalena Andersson (S) Skäggetorp, på en bild i lokaltidningen satt hon leende inklämd mellan några invandrakillar, som i gratis buss var på väg till Tinnerbäcksbadet för simskola. Förmodligen fanns Säpo killar också med, så damen inte var på fel plats, på fel tid. Det gäller att smörja de sina för att säkra röster.

 4. Johan Pehrson: Vad är det för ”HÅLLHAKAR” man har på dig? Ut med språket!
  Om det nu finns ”några”. Att komma med detta ”förprogrammerade” Midsommarskådespel på en Midsommarafton klockan 22:13.
  VAD var avsikten med detta ”tidsanpassade” utspel från dig Johan Pehrson?
  Vem eller vilka är de som gett dig dessa orderdirektiv?
  Att du Johan Pehrson skulle ha kompetensen till att skapa detta utspel, finns det nog ingen ”normal” som tror på.
  Antingen är ni korvhandlare eller barnhandlare! 2008 gjorde 6 804 svenskar sin värnplikt.
  Kan anledningen till den drastiska minskningen av de som gör sin värnplikt vara att man ska inte kunna TA MAKTEN I RIKSDAGEN P.G.A. KORRUPTA POLITIKER SOM SÄNKT SVERIGE FÖR GOTT?
  POLISEN, den är redan KONTROLLERAD av alla de ”politiska” befälsutnämningar i varje ”håla”.
  Vem kommer bli den 1:a ”politikern” som blir slängd i en ”fängelsehåla”?
  Hamnar EN där, då kanske det blir annat ljud i skällan bland de övriga ”untouchable” svenska politikerna. Både tidigare som nuvarande politiker borde granskas med ”lupp”.

  https://www.forsvarsmakten.se/sv/information-och-fakta/var-historia/artiklar/varnplikt-under-109-ar/

  1. Försvaret och polismyndigheten förtunnas alltmer. Identitet och feminism har trängt in i utbildningarna, med mjuka strategier.
   Läs vad Anders Bergström har att säga i Nya Tider v. 25/2023.
   ”Han arbetade i yttre tjänst i 33 år, många år med avancerad spaning mot kriminella gäng. Han är skeptisk till att fler poliser skulle kunna råda bot på den omfattande kriminaliteten, garanterat inte med dagens ”defensiva” polismetoder. Även om man lyckas gripa någon kriminell, är det stor risk att denne frias trots överväldigande bevis, och även de som fälls slipper ofta lindrigt undan….// kriminaliteten är importerad och det enda som hjälper är att skicka tillbaka dem till hemländerna menar han”

   https://www.nyatider.nu/tidigare-polis-om-gangen-valdskapital-som-polisen-inte-kan-hantera/

   Vart ska vi skicka politiker som är skyldiga till denna import?
   Feminismens segertåg inom hela samhället gynnar väljarimporten, därför är den så hyllad i alla led. Deras mjuka värden och fallenhet för bruna ögon bidrar till globalisters nationsförstörelse med invandrarbrottslighetens söndra/härska strategi. Importen är endast medel för att förverkliga NWO. Politiker har bestämt att invandrare får behålla sin kultur redan i en proposition 1994.
   Ingen har väl glömt Palmes strävan om ett mångkulturellt land som beslutades 1975, utan att folket fick komma till tals och givetvis utan konsensanalys, precis som John Pehrson (L) nu vill ansluta oss till euron över våra huvuden. Med ett part under 4 %!!!

Kommentarer är stängda.