Indragna bidrag och om massinvandringens orsaker

Hej! mejlar signaturen TT

Det är en sak att ställa till problem, för att sedan ”skjuta över” dem till socialsekreterarna. Först öppna hjärtan, sedan slutna, när allt gått överstyr.
Ska socialsekreterarna också få ”livvakter”?
Det blir väl bidragssönerna som ska slå sönder socialkontorens inredning. De har ju åtalsimmunitet, precis som våra politiska ”buksvin”. Sociala frågor har aldrig och kommer aldrig att vara Moderaternas ”Paradgren”.

—————————————————————————————————–

Indragna bidrag till föräldrar som inte samarbetar med socialtjänsten – regeringen tillsätter utredning

För att förhindra att fler barn och unga dras in i kriminalitet vill regeringen se ett utvidgat föräldraansvar där socialtjänsten ska kunna ingripa även i fall då vårdnadshavares samtycke saknas.  – När föräldrar inte vill samarbeta om olika insatser är det viktigt att titta på andra verktyg, säger socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall (M). www.svt.se

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/regeringen-vill-se-fler-verktyg-till-socialtjansten

——————————————————————————————————

Vad jag är trött på dessa verkningslösa verktyg!

Att tillsätta en utredning är regeringars paradgren för att bromsa kritik mot dess politik. Massinvandringen fortsätter i samma takt som förut, uppehållstillstånd och medborgarskap tangerar nya rekord.

Asylstopp och direkta utvisningar vid grova brott är tabu, så moraset fortsätter som förut.

Knappast någon har väl trott att denna Nato frälsta regering skulle gå emot den amerikanska oligarkin, med ett banksystem som skapar pengar ur tomma intet, när statsminister Kristersson under detta halvår leder ordförandeskapet i EU.

Jag rekommenderar varmt den alternativa encyklopedin Metapedia som är ett  ett webbaserat uppslagsverk om kultur, konst, vetenskap, filosofi och politik. https://sv.metapedia.org/wiki/Massinvandring#SnippetTab

Men det gör inte Wikipedia ”Metapedia är ett nätbaserat uppslagsverk med högerextremistisk och åtminstone bitvis antisemitisk och nynazistisk profil som använder sig av wikiteknik.” https://sv.wikipedia.org/wiki/Metapedia

Några exempel från Metapedia, som jag instämmer i.
”Massinvandring anses vidare vara politiskt betingad för att tjäna olika syften, beroende på politiska preferenser. Från grupper som definierar sig som vänster betraktas massinvandringen som positiv då det leder till ett mångkulturellt samhälle, där de inflyttade grupperna används för att bryta ner ursprungsbefolkningenskultur och traditioner. Från grupper som definierar sig som liberala kan massinvandringen användas dels för att pressa ner lönenivåerna,[1][2] dels för att öka marknaden, det vill säga, ur en kommersiell synvinkel, öka efterfrågan på varor och tjänster i samhället. Ett argument som ofta förs fram i den politiska debatten för en massinvandring är att Sverige har en åldrande befolkning, vilket anses synonymt med en befolkning som är på väg att dö ut…..”

Massinvandring behövs med nya konsumenter för att ständig tillväxt med banksystemet ”Fractional Reserve Bankings” skall bestå. Systemet skapar pengar ur tomma intet och dessa luftpengar behöver ränteinkomster, som blir bankens vinst, när staten och konsumenter tar lån. Till slut brakar allt ihop i kriser som alltid följer det kapitalistiska systemet.

När befolkningen minskar i Europa (pandemier med vacciner hjälper till är min reflektion) då behövs migranter som sätts in i skuldsystemet, som till slut brakar ihop. Men det påverkar mycket lite de allra rikaste eftersom staten/vi skattebetalare som inte finns i Panama läckor, få betala kalaset varje gång med arbetslöshet, inflation, erodering av välfärd och skattehöjningar för arbetar-och medelklass som måste bära upp alltihop.

Enligt revisionisten Germar Rudolf ; ”…..Om antalet närande personer inte stadigt ökar så förlorar den lilla gruppen, tärande, eller som Rudolf menade: rika människor, sitt inflytande. Därför behövs en stadig massinvandring till bland annat Europa för att tjäna kapitalistiska intressen…..”

Men om detta får Svensson inget veta.

What vill Mass immigration lead to? Why do we have it?
Bild; renegadetribune.com

Folkutbytet fortsätter i oförminskad takt, för att ännu en tid undvika bankkollaps. Därför kan inte statsministern svara Åkesson i riksdagen om uteblivet paradigmskifte beträffande invandringens omfattning. Nästan
100 000 tusen kommer in varje år, nya asylsökande, kvotflyktingar, anhöriga och med arbetsinvandring. https://samnytt.se/video-akesson-pressar-regeringen-om-invandringen/

Bankerna ökar farten på sedelpressarna, vänstern får alibi för mer makt med bidrag som kräver skattehöjningar. Bidragsväljare är mer trogna än de som sliter mellan 8.00 -17-00, som en alltför stor del av invandrare slipper. Många har därför gott om tid att ägna sig åt andra aktiviteter.

Folkutbyte betecknas ännu av vänsterliberaler som konspiration. Det hjälper inte hur mycket fakta och statistik som redovisas, där Gunnar Sandelin kämpar vidare. https://detgodasamhallet.com/2023/04/15/gunnar-sandelin-hur-ar-det-med-folkutbytet/#more-70166


4 tankar kring ”Indragna bidrag och om massinvandringens orsaker

  1. Nu när vi har så duktiga regeringspolitiker kan inte de ordna en ”fristad” till oss som inte vill leva bland kriminella element. Migranterna får all hjälp men VI när ska hela det svenska samhället få den hjälp som behövs innan ”Djungelns lag” infunnit sig? Ett eget land till oss och ett eget till migranterna, kanske vore en lösning på det importerade våldet.

  2. HUR LÄNGE SKA ”VÅRA” POLITIKERNA FÅ HÅLLA PÅ, UTAN ANSVAR”?
    År 2002 var en tredjedel av alla män mellan 15 och 44 år i Stockholm invandrare. År 2020 så är de 45%. Andelen har ökat varje enskilt år. Och det gäller inte bara i Stockholm, utan i alla våra större städer. V-a-r-j-e år. År 2020 var andelen 57,7% i Malmö, 69,3% i Södertälje och 72,9% i Botkyrka.

    I Göteborg passerar man 50% i år. I Sollentuna och Helsingborg redan förra året. Och att städer som Linköping, Umeå, Örebro, Lund och Växjö ligger så pass mycket lägre beror ju som bekant på att studentstäder samlar på sig de studiebegåvade. Dit hör sällan våra invandrare.

    Men Det ser ju ut att gå lite långsammare under de sista åren. Kan det möjligen betyda att det också kan vända? Inte en chans med den politik vi har. Sanningen är att även inbromsningen är en synvilla. Dels är det Corona som spökar 2020. Dels fylls det i själva verket istället på mer på de mindre orterna i riket.

    https://swebbtv.se/w/ihVKJ5bnEzmqs8nyBN2njL

    https://www.svd.se/a/BWzXxg/mohsin-hamid-anklagades-for-att-forespraka-folkmord-pa-vita

    1. Men den mångkulturella vänsterliberala eliten fortsätter med sitt mantra att folkutbytet är en högerextrem konspiration!
      Fakta biter inte på deras relativism, där ingen absolut sanning finns, med undantag för allt som ingår i deras egen wokekultur.

Kommentarer är stängda.