Carl Bildt med bröder knuffar regeringsformen utför stupet

Vänster eller höger spelar ingen roll, när både politiker, polis och allt för många medborgare vill förbjuda koranbränning, för att inte muslimer skall bli ledsna.

En opinionsundersökning visade att 51 % av de svarande anser att det skall vara förbjudet att bränna religiösa skrifter, som DN publicerade den 1/4, tyvärr var det inget aprilskämt. En värdegrundsdopad väljarkår beter sig som en skock får, där alla springer i samma riktning, som makten anvisat om vaccin, Nato, klimat, Ukraina och mångkultur.

I Sverige skall vi vara snälla och förstående emot alla, även de som rånar, våldtar, mördar, terroriserar och bedrar oss. Dock finns undantag för oss som ser igenom falsariet och lyfter fram vilka krafter som ligger bakom. Vi skall svartmålas och stötas ut i cancell kulturens namn. Därför håller majoriteten tyst.

Nu har säkerhetspolisen ilsknat till, efter att förvaltningsrätten kritiserat polisen för att säga nej till koranbränning. Säkerhetspolisen har skrivet Ett internt PM vars innehåll beskriver expansiv tolkning av ordningsstadgan för att kunna förbjuda koranbränning, för att polisen direkt skall kunna säga Nej till sammankomster.

Nu är det grundlagen med regeringsformen som regleras i RF kap 11 och 12 som skall ändras kräver en rad fd politiker, där den gamle överklassgossen och FN beundraren Jan Eliasson finns med och givetvis polisinspektören och kommunpolisen Nadim Ghazale. Han har framfört åsikten att blasfemilagar borde vara självklara i Sverige för att ”skydda vissa utsatta folkgrupper”. 

Om det är några som är utsatta för detta mångkulturella experiment så är det värdlandets befolkning och de invandrare som jobbar, sköter sig och som inte kan fly våldet, som dessa falska herrar.

Varmt stöd har Ghazale av ”……..Integrationspolisen Ulf Boström, som är kritisk mot att åklagare efter åklagare lägger ner anmälningar riktade mot Rasmus Paludans koranbränningar. I ett öppet brev till justitieministern, riksåklagaren och rikspolischefen uppmanar Boström att yttrandefrihetsgrundlagen och de lagrum som reglerar Paludans form av aktivism skall prövas av domstol. Genom att adressera justitieminister Gunnar Strömmer (M) med sin begäran efterlyser Boström direkt ministerstyre och ministerintervention.…”

Att värdlandets kyrkor bränns ner, gravstenar välts och Koranens blinda hat mot alla otrogna är utan intresse, när godhetsapostlarnas hjärta slår för utsatta migranter från dysfunktionella samhällen.

Bild; aftonbladet.se

300 gravar vandaliserade, folk grät enligt Aftonbladet. Vandalernas hemvist är okänd.

Migranter tar med sin kultur och sina traditioner som ofta går på tvärs emot vår lag och rätt, enligt förkastliga propositioner, ett arv från Palmes fäbless för afrikanska befrielserörelser, som snabbt förvandlades till terrorsamhällen med SIDA finansierade diktatorer.

Värdlandets utsatthet blir allt större, när mångkulturella personer med stort medialt inflytande kräver ökad islamisering. Ett arv från Kalergi planen, som wikipedia kallar för ”en högerextrema, antisemitisk, vit folkmordskonspirationsteori.” Dagens globalister som dominerar FN med inflytelserika internationella organisationer har förvaltat den väl.

Hur man kan ena och stärka Europa med migration från samhällen där Koranen styr, får jag inte in i mitt gamla huvud, vilket är globalisters förklaring till Europas pågående folkutbyte. Människor skall endast vara en stapelvara och utbytbara för maximal profit.

I praktisk handling vill de att våldsbejakande islamister skall skyddas.

Jag anser att vi tvärtom skall vara tacksamma för provokatörer som till exempel Rasmus Paludan, konstnären Lars Vilks, författaren Salman Rushdie och journalisterna på satirtidningen Charlie Hebdo, där flera har fått offra sina liv för att bevara vår yttrandefrihet.

Vad dessa globala herrar glömmer är att i islamistiska diktaturer så kan stening och hängning bli priset för de friheter som ännu här finns kvar, mycket tack vare dessa provokatörer.

”Droppen urholkar stenen när polis och politik i samförstånd sätter sig över regeringsformen” skriver ledarsidorna.se, där citaten är hämtade ifrån. Yttrandefrihet hotar alltid despoter och farligaste är de som gömmer sig bakom demokrati och värdegrund.

Källor;

https://samnytt.se/carl-bildt-starka-skal-att-forbjuda-koranbranning

https://www.dn.se/sverige/domstol-koranbranning-ska-tillatas/

https://ledarsidorna.se/droppen-urholkar-stenen-nar-polis-och-politik-i-samforstand-satter-sig-over-regeringsformen/

Bild från fria tider.nu

3 tankar kring ”Carl Bildt med bröder knuffar regeringsformen utför stupet

 1. Rasmus Paludan har ju i direktsändning VISAT för hela det svenska folket om vilken grad av våldreligioner som ”våra” politiker importerar, bland de 100 000 tals som ska komma varje år.
  Hur kan man dyrka en ”bok” så mycket att man är beredd att offra sitt liv för den eller ta andras liv?
  Är det inte lika bra att ALLA svenskar avgudar ALLA de Religionsstyrda ”böcker”?
  Om vi gör det, har vi även samma rätt att begå våld mot religioner som inte hör hemma här?
  Eller är det BARA migranterna som man hela tiden daltar med.
  Jag kan inte tänka mig att VI har röstat för det elände som kommer med de flesta av migranterna.
  STOPPA all asylinvandring eller vad man nu kallar det.

  1. Nu har SVT döpt om muslimers koran kravaller till påsk bråk, för att tona ner att poliser anfölls av hatisk pöbel med Koranen närmast bröstet och stenar i näven. https://samnytt.se/svts-nya-omskrivning-av-korankravallerna-paskbrak/
   Dessa bidragstagare måste behandlas varsamt, eftersom bankernas penningsystem kräver ständig tillväxt med nya konsumenter.
   Att en stor del inte försörjer sig, är inte bankernas problem, utan statens, (dvs. vi skattebetalare) som tvingas ta nya lån, där räntor tickar in från skuldsystemet och blir till bankens vinst. Sedan går det så länge det går tills allt brakar ihop i kapitalismens inbyggda kriser.
   Nu får vi se hur det går med Åkessons förhalningsstrategi av EU:s nya migrationspakt, där dörrarna till Europa från tredje världen skall stå vidöppna.https://www.friatider.se/eus-invandringspakt-kan-forhalas-av-sd
   Längst ut i den korrupta migrationskedjan är det nog bankdynastierna Rockefeller och Rotschild som kräver mera stålar…

 2. När ska det svenska folket ”knuffa” Carl Bildt med bröder tillsammans med regeringsformen utför stupet? När kommer den dagen? Den dagen måste ju komma förr eller senare. Inte kommer väl det svenska folket ”självmant ” hoppa utför stupet, efter order från ”vår” politiska diktatur!

Kommentarer är stängda.