EU:s dubbelmoral – jaga pedofiler och samtidigt hylla deras hemvist i RFSU

Alla normala medborgare vill stoppa sexuella övergrepp på skyddslösa barn, det tar EU kommissionen fasta på. Nu skall jakten intensifieras med ett övervakningsförslag, som kallas ”Chat control” där Ylva Johansson leder övervakningsligan.

https://samnytt.se/regeringen-vill-lasa-din-mejl-sager-ja-till-eus-massovervakning/

Nu skall företag övervaka arbetstagarnas användning av dess digitala tjänster så inget otillbörligt gömmer sig i kommunikationen, som i sms, chat, videosamtal, bilder i molnet för att pedofiler skall kunna avslöjas.

Här ligger en hund begraven, eftersom EU:s planerade övervakningssystem riskerar att användas i helt andra syften. Pedofiler kan redan i dag hitta skyddade vägar till sina förlustelser. De använder en VIP tjänst för att surfa utanför EU-regionen och Darknet som är mindre reglerat och på hemmaplan blir de medlemmar eller aktiva inom centern. Kanske kan partiets muslimske ledare stöta bort dem och kravla sig upp ur ett botten förtroende på 3 %?

Detta övervakningsförslag är endast alibi för att rasera det som är kvar av vår personliga integritet för att kunna sätta dit vanligt folk som protesterar mot EU:s följsamhet efter den globala oligarkins övervakningssamhälle.

Varför inte jaga pedofiler i RFSU och i HBTQ rörelsen där de hör hemma?

Gång på gång läser vi om övergrepp från dess ledande personer, som ständigt får skydd under vänsterns moraliska paraply i dess vurm för allas lika värde, där personer med avvikande sexuell läggning, som skadar andra normaliseras.

Nu ligger EU domstolen åter i startgropen för att bötfälla Ungern. Landets brott är att Orbán förbjuder HBTQ propaganda i media och reklam för att skydda minderåriga barn. ”….Lagen bygger på fakta som visar att det är vanligt att äldre homosexuella män söker kontakter med pojkar inom ramarna för denna sorts verksamhet….” Och i vanlig ordning lallar Sverige med EU och med utrikesminister Billströms storhetsvansinne tror han att detta ställningstagande för pedofiler inte skall påverka regeringens Nato ansökan. https://www.friatider.se/sverige-forklarar-krig-mot-ungern-i-pedofilfragan

Minns hur ledsen min mor var när utställningen Ecco Homo promt skulle visas i kyrkan, de kan väl visa den i vanliga utställningslokaler tyckte hon. Den vänsterstyrda kyrkan har fått de som har tro att lämna den, till skillnad från i går då kyrkan välkomnade dem.

Allt för att förstöra kärnfamiljen som är basen i nationalstaten och minska nativiteten!

Att minska befolkningen är högt prioriterat i WEF:s agendor, vars verkställande har flera spår. Big Pharma har med sina genvacciner fått missfall att öka och barnafödandet att minska främst i västvärlden, där fullvaxxade medborgare är flest.

Bild; Wikipedia

Som vanligt kommer eländet från andra sidan av Atlanten, där barn offras på löpande band, efter den angloamerikanska oligarkins manual med sin wokerasism som även styr nationalstaten tack vare våra korrupta och köpta ledare.

Vad sägs om ett transläger i Kanada för små barn i sommar?

Utterly Disgusting: Drag Summer Camp for Children As Young as 7 skriver sajten Exposing The Darkness Newsletter den 31 mars. Jag trodde först att det var ett aprilskämt.

SVT ansvarig förstår inte att deras transtävling på bästa sändningstid i ettan blev en flopp. De förstår inte heller att deras policy är ett enda stort skämt.

”Vår ambition är att granska och skildra de frågor som är viktiga för dig. SVT verkar i allmänhetens tjänst och drivs självständigt i förhållande till politiska, kommersiella och andra intressen i samhället….”

Och svenska kyrkan ber för alla förtryckta transor efter skolmorden i USA av en unga transa.

”Dagar efter att en kvinnlig transvestit dödat tre nioåringar och tre vuxna på en kristen skola i Tennessee i USA går Svenska kyrkan ut med en bön för ”transpersoner som lider, förtrycks, dödas”. Smaklöst, tycker många...”https://www.friatider.se/kritikstorm-mot-svenska-kyrkans-bon-transvestiter-efter-skolskjutningen

Lästips!
https://ledarsidorna.se/sa-kom-makt-och-media-att-gifta-sig-med-varandra/ Nu är det globalisten Bonnier som även styr regeringen med Expressens Anna Dahlberg närmast statsminister Kristersson, när den tidigare statssekreteraren stupade på sitt ålfiske.

4 tankar kring ”EU:s dubbelmoral – jaga pedofiler och samtidigt hylla deras hemvist i RFSU

    1. Det är du inte ensam om, men denna önskan gör oss till bakåtsträvare enligt PK eliten. Att sträva efter ett samhälle där trygghet finns, där alla som kan arbetar och gör rätt för sig och ingen vill ligga samhället till last. Detta bakåtsträvande är ett rött skynke för dagens mångfaldspolitiker, som tror att de kan rädda klimatet, när det är stenrika oligarkers förmögenheter som räddas till fortsatt tillväxt med Rockefeller dynastin i täten.

  1. En ”klassisk hålhake” inom de styrandes sfär på alla nivåer verkar vara just på manliga som kvinnliga pedofiler, homosexuell, våldtäkt etc. Det är väl bara att ”titta in” på elefantkyrkogården. Det går ju inte en dag där ”media” förmedlar idiotiska utspel som transsexualitet m.m. avvikande. Vilket förhållningssätt har man i alla de olika inkommande ”kulturerna”, när det gäller accepterandet av att man är pedofil? Är man som ”pedofil” beskyddad beroende på vilken ”kultursamhälle” man kommer ifrån?

    1. Kanske är det seden bacha bazi som woke rasisterna tagit efter i väst från Mellanöstern?
      Invandrare har rätt att leva efter sin egen kultur enligt proposition 1997/98:16 som riksdagen röstade igenom till lag, vilket invånare i förorten gjort med besked.
      Besparingar som Allmänna arvsfonden lagt beslag på och våra skattepengar har ströslats över utomeuropiska invandrares organisationer, som t.ex Muslimska brödraskapets alla underföreningar, så att deras kultur skall får blomstra.

      ”Bacha bazi är en företeelse i Afghanistan där unga pojkar tas ifrån sina (fattiga) familjer i 11–13-årsåldern som sexslavar till äldre män som ofta är rika affärsmän och krigsherrar. De unga pojkarna lär sig dansa och sjunga. De får sedan klä ut sig till kvinnor och dansa för äldre män. Sexuella övergrepp förekommer också mot pojkarna….” Wikipedia.

Kommentarer är stängda.