En klok kommentar, en debattartikel, Estonia katastrofen som speglar hur globalister styr och politiker som sviker

Swebbtv:s konferens blev av i en annan lokal, när Skansen med sin lokal backade ur. Det är EXPO som har varit i farten igen. Tyvärr är deras bravader endast verklighet, inte något aprilskämt.

Ett ekonomiskt världskrig mellan och väst och resten av världen togs upp i föredrag. Starka krafter vill provocera Ryssland. Hur kommer vi uppleva den nya världsordningen, när väst monteras ner. Om detta föreläste Lars Bern.

https://swebbtv.se/w/iXBQkNEYVCoinXRQkXWDvo?utm_campaign=cmp_3013861&utm_source=getanewsletter&utm_medium=email

Bild från Swebbtv Lars Bern


”Signaturen Zeb zeb för 55 minuter sedan den 28 mars:

Vanguard och Blackrock och State Street Corporation är de 3 största investerarna och maktbolag i världen och även de största på Stockholm Fondbörs. De har kontroll över en stor del av all information via de flesta TV-kanalerna i USA och bedriver censur på YouTube, Facebook, Meta m fl. Presidenterna i USA är styrda av dessa makthavare , benämnda globalisterna, men ej Donald Trump. Globalisterna har agendor, ”The New World Order” (ny världsordning nämns av Bush 1991) och ”Build Back Better” som är på väg att bli verklighet med hjälp av Agenda 2030 (de globala 17 målen). Personer som medverkar för att nå deras mål premieras, medan oppositionella petas bort. Agenda 2030 klubbades i FN 2015 och i Sverige 2021 (S+MP+KD). Ett planekonomiskt experiment, samhällsomstörtande och med ej överblickbara konsekvenser. Fler agendor drivs med liknande brutala konsekvenser som följd.
Globalisternas falska agendor är:
1. CV19-vaxet.
2. Klimatbluffen (CO2).
3. Mass-invasion av MENA-folk till Europa (295 miljoner enligt avtal med FN)

4. Begränsning av kväve till åkermark.
5. Genus(sex)-politik inriktad till barn from 2 år.

Dessa bedrivs för att orsaka splittring bland kärnfamiljer, befolkningar och bryta ner nationalstater och ta makten och styra över ett världs-hierarkiskt samvälde med planekonomi liknande en kommunist-stat! De flesta internationella organisationer står under inflytande av globalisterna. Regeringsmedlemmar som samarbetar blir rikligt belönade med ”tjänster” i bolagen globalisterna styr över t ex statsminister Ulf Kristersson och Magdalena Andersson i WEF, Margot Wallströms och Stefan Löfvens topp-tjänst i FN, Anders Borg arbetade 3 år för WEF, Fredrik Reinfeldt anställdes av en globalistbank. De folkvalda som låter sig styras av globalisternas agendor via korrupta FN, EU, WHO, WEF, Bilderberggruppen, Trilateral Commission m fl och nu eventuellt också NATO, de är landsförrädare ! Det är önskvärt att rikta strålkastarljuset på dessa personer i regering, myndigheter och statliga bolag för att rannsaka dem och reda ut var deras lojalitet finns. Att ta del av, medverka i och föra dessa odemokratiska sekters agendor till torgs bör ej vara förenligt med förtroendeuppdrag i Sverige.”

Och detta politiska patrask är vad vi har att rösta på.

Positiva nyheter behöver vi i detta PK mörker.

Här kommer tre;
– Det är fel att lägga skulden på Rasmus Paludan för förra årets påsk upplopp skriver två representanter för Medborgerlig Samling, Johan Varland och Edward Nordén I Uppsala Nya tidning i går. Deras välunderbyggda krav är ”Utvisa dem som deltog i upplopp vid koranbränningarna” borde Åkesson lägga på Kristerssons bord.

”….Bara tanken på att det ska vara straffbart att häda islam i Sverige borde få fler att undra över var vi har landat. Ska även ex-muslimer som bränt sin hijab och koran straffas av den svenska staten? Sådant hör diktaturer till. Att så många svenska medborgare och boende i Sverige med bakgrund i dessa diktaturer inte förstår svensk grundlag är ett misslyckande. Både politiskt och för dem själva. Var och en. Ingen normal vuxen människa tvingas till våld på grund av en bränd bok. Det är ett val. Att leva i en sekulär demokrati som ger en skydd är också ett val. Liksom att ge flyende människor skydd i Sverige…..” https://unt.se/debatt/artikel/utvisa-dem-som-deltog-i-upplopp-vid-koranbranningarna/jv36x07l

Bertil Malmberg (fd SD)medlem) blev frikänd av HD för hets mot folkgrupp, när han under ett anförande hos Sörmlands regionfullmäktige i fjol nämnde den vetenskapliga forskningen om sydsudanesers låga IQ.
Kanske var det EXPO som åter ringde till Åkesson ock krävde att Malmberg skulle kastas ur partiet, vilket partistyrelsen också gjorde. https://www.friatider.se/uteslots-ur-sd-efter-att-ha-citerat-forskning-nu-frias-han-av-hd
Jag undrar om han nu åter är Välkommen in, men EXPO kanske väger tyngre än HD för dagens SD? Malmberg får vända sig till AfS i stället med sitt politiska engagemang.

-En som inte sviker är en dotter som kämpar för upprättelse efter sin pappas död i Estonia katastrofen.
Swebbtv; Åsa Myrbergs pappa dog i Estonia nu kräver hon ansvar av staten – Fjärde Statsmakten 167
Denna mörkläggning av röd och blå regering visar åter hur globalister styr och vilka fega kräk till politiker vi har, som ständigt folket sviker och går i dess lukrativa ledband.

    3 tankar kring ”En klok kommentar, en debattartikel, Estonia katastrofen som speglar hur globalister styr och politiker som sviker

    1. När det gäller ”lagens långa arm” har man kontinuerligt ändrat de svenska lagarna allt eftersom när det börjar osa hett. Lagen om mord och ministrarnas ”fribrev” från deras inblandning av Estonia, på det ena eller det andra sättet. Tjänstemannaansvaret som SD skulle införa FÖRE valet, var tog det initiativet vägen, ÅKESSON? Migration stoppet, EXISTERAR det inte längre, ÅKESSON med övrigt bihang?

    2. ”Och detta politiska patrask är vad vi har att rösta på”. Eftersom ”politikerna” sätter Svt och all annan medias dagordning i deras kontroll och av den anledningen får inte andra ”konkurrerande” politiska partier exponeras. Diktaturen, har flera ansikten. Det är väl därför som många politiker ”undviker” rampljuset, genom att lämna den svenska politiska ”teaterscenen

      1. Kanske vill de lämna rampljuset medan tid är, så inte lagens långa arm når dem. Globlisters skyddande paraply är både stort och starkt, när en internationell tjänst efter karriären kan ge ekonomiskt oberoende. Rösta får vi vart 4:e år, men vallöften smälter efteråt som snö i solsken.
        10 kr billigare bensin, blev knappt en krona och reduktionsplikten kommer nog att öka efter aktivisternas utredning på klimatpolitiska rådet. De gråter nu över att Sverige inte längre ligger i framkant i EU:s klimatarbete, för då kan konferenser, middagar och resor i Business Class torka in. Hållbart, återvinning och grönt stål gör mig illamående, återkommer om det gröna stålet framöver.

    Kommentarer är stängda.