Estoniakatastrofen, Sveriges förfall och Nord Strems sabotaget från Estländskt perspektiv

Där Sverige kan sammanfattas med från fredsparadis till gangster paradis och då räknar jag (inte den estländske riksdagsmannen) även in våra politiker som är världspolisens hjälpredor, som rika globalister styr utan att vilja synas.

Från signaturen TT:

”Detta ska vara allmänbildande för alla svenska medborgare. Vi har politiker som varit delaktiga i detta massmord.
Varför skulle annars Carl Bildt, Mona Sahlin och Ingvar Carlsson tilldelas åtalsimmunitet av KU, 27 år efteråt!

Är man inte skyldig då säg?

”…För att KU ska agera krävs att det finns misstanke om ett konkret brott som inte är preskriberat, säger Karin Enström (M), ordförande i KU.”
KU detta tandlösa utskott som skyddar de sina.
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/ingen-utredning-mot-exministrar-om-estonia

Sanningen kommer att komma ut berättar den estniske riksdagsmannen i videon. Oavsett att man inte kan lagföras så kommer ändå de anhöriga till offren och vi alla andra bli ett STORT hot mot de inblandade politikerna. De kan tvingas lämna Sverige eller riskera att försvinna av ”sina” uppdragsgivare, som många vittnen tidigare gjort.

Har för mig att det var Carl Bildt som startade denna färjetrafik med den uttjänta båten Estonia året eller något år innan den sjönk.

Om man tittar/lyssnar på denna video (textad) så vet de i Estland att man täckte de fordon som kördes av. Estland har film på fordonen och att Sverige la sarkofagen över dessa fordon, långt ifrån Estonia! Han berättar vad dessa fordon innehöll.”

Från SwebbTV: https://swebbtv.se/w/uy8e6n1wRsCpHQTv8bM8Gb

”I samban med en europeisk konferens om kriminalitet i Stockholm mötte Swebbtv:s reporter Jesper Johansson den estniske riksdagsmannen Anti Poolamets. Han är med i det nationalkonservativa partiet EKRE, som närmast skulle kunna jämföras med Sverigedemokraterna. Anti är ledsen över hur massinvandringen gjort Sverige allt sämre. Han jämför med hur det såg ut för 30 år sedan då han besökte Sverige.
Anti Poolamets ger också sin syn på Estoniakatastrofen och han anser att svenska myndigheter har gjort allt för att mörka detaljer kring olyckan. Men, säger han, Till slut kommer folk som på något sätt varit inblandade att läcka information om vad som verkligen hände. Han ser det inte som omöjligt att information kan komma från Ryssland så småningom.”

Sveriges förfall

Jag instämmer med råge i Anti Poolamets synpunkter på Sveriges förfall som tog turbo fart, efter att Reinfeldt hoppade i säng med med miljöpartiet efter 2010. De ställde upp alla dörrar på vid gavel för ”flykting” strömmarna. Vänsterliberala politiker sedan dess vägrat att stänga dem, eftersom de har stort behov av ny bidragsväljare. Enbart för att upprätthålla falsariet om den humanitära stormakten, som kan ge belöning efter den politiska karriären av globalisters stöldgods från folket. Där Carl Bildts tidigare uppdragsgivare Lundin Oil är en av dem.

Estonia med Sveriges mörkläggning

Jag instämmer också i anklagelser mot svenska politiker som är medansvariga för att 852 människor offrades för att Estonias smuggeltrafik inte skulle avslöjas, där Sverige spelade en viktig roll. Poolameets misstänker att smuggeltransporterna innehöll viktig militärteknik samt mineralen kobolt Co (som har ett stort användningsområde, betydelsefull inom batteritillverkning och används som katalysator i kemiska processer inom olje-gasindustrin) från det sammanfallande Sovjet. Denna skandal måste till varje pris skulle döljas under betong och utlyst gravfrid, som gick med turbofart.

Tidigare inlägg om Estonia från den 25 juli 2021 och den 6 juli 2022.

Nord Stream sabotaget

Men, när de i slutet på intervjun kommer till Nord Stremas sabotaget tar mitt medhåll slut. Poolamets teori är att Ryssland själva sprängde sina pipelines för att få ut försäkringspengar och för att ställa väst med USA i dålig dager i ett pro ryskt sabotage.

Då har han inte tagit del av journalisten Seymour Hershredogörelser, som för mig har betydligt högre trovärdighet. Där Global Politics förtjänstfullt återger olika tolkningar från media. https://www.globalpolitics.se/hur-usa-slog-ut-nord-stream-rorledningen/

Under tisdagen avslöjade New York Times, en ny teori, då Seymour Hershs tidigare kan bli en enorm katastrof för USA och Stoltenbergs Norge. Nu skall fokus riktas mot en pro ukrainsk grupp som låg bakom sabotaget, som också kan innehålla ryssar. Teorin kommer från en anonym regeringstjänsteman och beviset är lite krutrester i en båt som hyrdes i Rostock, anonymt så det förslår.

Vilka som utförde sabotaget är mindre intressant, det är de som låg bakom som fokus skall riktas på. Historien upprepar sig bara, vem tror att det enbart var på eget bevåg som Lee Harvey Oswald sköt John F Kennedy i Dallas den 22 november 1963? (presidenten hade ett förslag om att förstatliga bankerna och då lever man farligt).

Men denna tidning gör allt vad den kan för att flytta fokus från deras kära president som villigt styrs av globalistmaffian utan fara för sitt liv. https://www.globalpolitics.se/new-york-times-pro-ukrainsk-grupp-bakom-nord-stream-attacken/

Jag har full förståelse för att Rysslands hatet finns i länder som kuvats under Sovjet tiden. Polen med de baltiska staterna gör vad som helst för att detta skräckvälde inte skall upprepas med Putins politik. Däremot finns stora skygglappar inför USA:s otaliga militära interventioner i hela världen. USA har gjort sig skyldig till valpåverkan, valfusk, färgrevolutioner, terror, krig med miljoner människor som mist sina liv och med framväxt av terror organisationer, som de först allierade sig med för att sedan jaga dem.
Därutöver lockar EU:s generositet med bidrag som främst nettobetalande Sverige och Tyskland har tvingats hysta upp, som nu själva är på fallrepet med hög inflation och sjunkande BNP.
Man ser det man vill se och är sig själv närmast.

Tag gärna del av programmets 42 kommentarer. ex: Från

Jari Norvanto jari.norvanto: Anti Poolamets kom med en nödlögn angående sprängningen av NordStream, för att inte peka ut USA och Norge som NATO-medlemmar och vilket svek det är gentemot Tyskland, och krigshandling mot Ryssland. Han borde ha pressats på en kommentar av Seymour Hershs konklusion om detta.

2 tankar kring ”Estoniakatastrofen, Sveriges förfall och Nord Strems sabotaget från Estländskt perspektiv

  1. Det är ”Tystnaden” från oss svenska medborgare som möjliggör att de svenska politikerna kan föreviga i all evighet, en svensk oåtkomlig politisk adelsdiktatur. Detta har väl med borttagandet av ”Tjänstemannaansvaret” att göra.
    1. SD lovade att de skulle återinföra det!
    2. I sitt Almedalstal lovade Ulf Kristersson (M) att återinföra tjänstemannaansvaret om, Moderaterna vinner valet!
    Men det var väl FÖRE valet!
    Har NÅGON hört talas om att Tjänstemannaansvaret skall återinföras efter valet från SD och M?
    När ska den svenske medborgaren inse att vi är totalt lurade av ”våra” politiker i årtionden, sekel? När ska den RIKTIGA politikerutrensningen ske av de som har eller haft korruption för sin egennytta, på sin dagordning?
    Gömmer man sig nu bakom ”Yttrandefrihetsgrundlagen”? Som de själva konstruerat! Tillkom den för att stärka deras åtalsimmunitet som de haft sedan 1976
    https://www.arbetsvarlden.se/anvander-tjanstemannen-for-att-sla-mot-politiken/
    https://dagensopinion.se/artikel/sd-vill-aterinfora-tjanstemannaansvaret/

  2. ESTONIA – DE DOLDA RÖSTERNA – SKOTTLOSSNINGEN
    Det finns tydligen ljudinspelningar som man dolt. I länken nedan kan man själv höra både skottlossning och röster. Kanske någon känner igen rösterna. Hur många ljudinspelningar finns det?
    https://www.youtube.com/watch?v=kk2u2IA36d4

Kommentarer är stängda.