Estonias uppskurna hål – utvägen för militärt smuggelgods?

Från signaturen TT.

”Hej!

Angående Ingvar Carlsson uttalande om Estonia! Han måste ha vetat om att all militärtransportmaterial är upplockat. Vad är det annars för vits med hans utspel om att få fram sanningen NU! Carlsson vet att det finns INGENTING att hämta i Estonia.

Om Estonias ”uppskurna” hål som är 6 meter bred och 40 meter långt verkar det inte som att man TÖMT allt i militärtransportväg?

https://www.nyteknik.se/samhalle/skadan-pa-estonia-ar-40-meter-lang-sex-meter-bred-7034541

Är det av den anledningen som Ingvar Carlsson passar över ”massmorden” på den verklige skyldige, Carl Bildt.

För ett år sedan ville Carlsson ha immunitet! Nu försöker han agera/skylla ifrån sig EFTER 27 år! Carlsson vill att sanningen ska fram när det inte finns något att hämta i Estonia! Kan det ha med att Carlsson insåg att han kommer att dras med tillsammans med Mona Sahlin och Carl Bildt i en eventuell kommande massmordsprocess.

Carlsson måste ha förstått vad den nya lagen för mord ”omfattar”, som kom 2020. Därav ansökte han och de 2 andra om åtalsimmunitet 2021.

Carlsson vill inte befatta sig med detta nu för han vet att ÅTAL kan komma att ske. Frågan är om?

Varför tar man inte upp Estonia? Är det på grund av rädsla att det skulle leda till ”massmord” på politiker, partidöd etc.

Carl Bildts M, är det ett ”parti” som har MORD på sin meny?”

—————————————————————————————

”Ingen utredning mot exministrar om Estonia
Publicerad 18 juni 2021

Tidigare ansvariga ministrar som Carl Bildt, Ingvar Carlsson och Mona Sahlin kommer inte att utredas för eventuella brott i hanteringen av Estoniakatastrofen 1994, rapporterar Sveriges Radio Ekot.
Beskedet kommer från riksdagens konstitutionsutskott som återigen har bestämt sig för att inte gå vidare med utredningen.
Ärendet har tagits upp och lagts ned flera gånger det senaste halvåret, men nu är beslutet att inte gå vidare definitivt.
– För att KU ska agera krävs att det finns misstanke om ett konkret brott som inte är preskriberat, säger Karin Enström (M), ordförande i KU.”

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/ingen-utredning-mot-exministrar-om-estonia (dvs, bröder ilar till bröders hjälp)

Bild; nyheter 24.se

11 tankar kring ”Estonias uppskurna hål – utvägen för militärt smuggelgods?

 1. ”Det som oroar dessa personer är att mord och massmord ej preskriberas”. Man missade förmodligen sitt ”extra extra skydd” i den nya lagstiftningen om MORD från 2020. Ett scenario som vi kanske kan förvänta oss är att man snabbt gör en Ny passande ”mordlag”, där politiker aldrig kan åtalas för mord/massmord/folkutrotning eller dylikt.
  Något kommer att hända med ”Lagboken” annars blir DE ju åtalade för MORD. Deras ”åtalsimmunitet” gäller inte idag vid mord, enligt nuvarande lagstiftning.

 2. Själva ordet ´sekretess` är motbjudande i ett fritt och öppet samhälle; och vi är som ett folk i själ och hjärta och historiskt emot hemliga sällskap, hemliga eder och hemliga förfaranden. …För vi motarbetas runt om i världen av en sluten och hänsynslös konspiration som i första hand förlitar sig på hemliga medel för att utvidga sin inflytandesfär – på infiltration istället för invasion, på subversion istället för politiska fria val, på hot i stället för individuell valfrihet, på gerilla på natten istället för arméer om dagen. Det är ett system som har använt enorma mänskliga och materiella resurser för att bygga en tätt sammansatt, högeffektiv maskin som kombinerar militära, diplomatiska, underrättelsetjänster, ekonomiska, vetenskapliga och politiska operationer.
  Dess förberedelser är dolda, inte publicerade. Dess misstag blir begravda, inte tillkännagjorda. Dess meningsmotståndare blir tystade, inte ärade. Inga utgifter ifrågasätts, inga rykten offentliggörs, inga hemligheter avslöjas.”
  – President John F Kennedy

  1. Dess meningsmotståndare på högre nivåer blir mördade!
   Totalt fyra amerikanska presidenter har mördats: Abraham Lincoln (1865), James Garfield (1881), William McKinley (1901) och John F. Kennedy (1963). Sedan har vi Robert Kennedy som var på väg mot presidentskapet. Hans som Robert Kennedy JR lever nu farligt med sin kritik mot Big Pharma, Bill Gates och CIA.
   ”Den profilerade amerikanske juristen Robert Kennedy Jr riktar skarp kritik mot läkemedelsföretagen, vaccinindustrin och techjättarnas och massmediernas roll under coronakrisen. I en stark intervju fastslår han också att allt pekar på att CIA låg bakom morden på hans far Robert och farbror John F. Kennedy.” Nya Dagbladet 28 maj 2020.”

 3. Att läsa Stefans bok ger en god inblick i detta haveri . Den borde läsas av många fler än oss som gjort det , utan att jag vet hur många som gjort det . Då kanske det skulle kunna bli ” liv i luckan ” bland gemene man . Folk ser hellre på tv och får en kortversion a la videosnutt vilket är ungefär vad de orkar ta in mellan allt surfande . Det mesta i detta landet fungerar på det viset .
  Mvh Sjöström

  1. Haveriet omfattade även det etiska rådet där lojaliteten var stor för de smuggelansvariga makthavarna. Minns att Caroline Krook som var domprost i Sthl, senare blev utnämnd till biskop. Belöning för passande etiska åsikter?

 4. På whitetv.se presenteras sådana STARKA underlag att det finns tillräckligt med bevis för att kunna påbörja en ”Massmordsprocess”. De som borde vara objekt för kommande åtal är enligt advokat Henning Witte:
  1. Jonas Bäckstrand
  2. Erik Ridderstolpe
  3. YT-kanalen Estoniakatastrofen
  4. Carl Bildt
  5. Evertsson- Åklagaren Helena Gestrin
  6. SR reportern Alexander Gagliano
  7. Ingvar Carlsson
  8. Poliserna och åklagaren som lade ner polisanmälan 2021 mot Jonas Bäckstrand.
  9. Morgan Johansson, Mikael Damberg och Magdalena Andersson

  http://whitetv.se/en/the-sinking-of-ms-estonia/2874-foeljande-ska-atalas-foer-skyddande-av-estonia-brottslingana-massmoerdarna.html

  https://youtu.be/5YcHjtZPYuU
  https://youtu.be/JAejsdLX3Dc

  1. Det som oroar dessa personer är att mord och massmord ej preskriberas, men med Carl Bildts lakejer kan det nog bli verklighet.

 5. Stefan Torsells (som Mona Sahlin utsatte för klappjakt i DN) sanning om Estonia katastrofen kommer allt närmare ansvariga politiker, trots deras korrupta mörkläggning. En sammanfattning från hans bok; M/S Estonia-Svenska statens haveri.

  ”Passagerarfärjan Estonia lämnade Tallinns hamn den 27 september 1994 med 989 människor ombord. På huvuddäcket stod en militär­transport som via Sverige skulle till annat land. Under natten sjönk Estonia i en allt hårdare vind som dock inte hunnit bli storm. Sjunk­förloppet var dramatiskt.
  Ett fartyg sjunker inte för att det blåser hård vind eller för att en militär­last finns ombord. Alla sjömän har sett hårdare blåst på haven och militärtransporter sker på många lastfartyg. Men Estonia var ett passagerarfartyg, vilket riktade allt ansvar in i maktens mitt.
  Samma natt inleddes projektet att täcka över såväl vraket som sanningen. Övertäckningen misslyckades. Sanningen om Estonia skildras i denna bok.”
  När skall främst Carl Bildt och hans hantlangare stå till svars för att 852 människor förlorade sina liv?

  1. Kan det vara så, att både Carlsson och Bildt anar att sanningen en dag kommer upp till ytan? Att de vill få oss tro, att de ”inget visste” om militära laster? Att de vill vara ute i god tid för att visa sin oskuld och därmed sin vilja att saken blir uppklarad? Vill de, med andra ord, förekomma en folkets dom?

   1. Ansvariga politiker s uttalanden liknar nu de tre små apornas förkunnelse i kvadrat, att de inget såg, inget hörde…. Eller kommer de att klämma ur sig ”Vi har varit naiva för att vara mellanhand för militärt smuggelgods är inte acceptabelt” och sen skall allt vara klart?

Kommentarer är stängda.