Sverige gravplats för mångkulturen

Här kommer en artikel från Snapphanen som en bloggföljare förmedlade.

En liberal dröms blodiga död: Efter att ha öppnat sina gränser för 2 miljoner migranter

“Det galna kvartssekelet”

Daily Mail har besökt gangsterplågade Stockholm. (De två miljoner migranterna, det är bara sedan år 2000.) När jag började varna offentligt för vad Sverige höll på med för 22 år sedan trodde jag aldrig att det skulle fortsätta och accelerera så mycket under de följande två decennierna.

Varningssignalerna var ganska tydliga år 2000 och ett rationellt land hade slagit på bromsen. Men tvärtom var det som om galenskapen grep befolkningen. 

Hur kan man förstöra ett sånt samhälle och sedan ha en ’bromssträcka’ på tjugo år? 

Hur kunde press och väljare se passivt på denna skadegörelse utan att vidta åtgärder mot politikerna? 

Det blir ett ämne för framtida historiker – hur 8 miljoner svenskar begick nationellt självmord.

5 653 medborgarskap tilldelade i januari

Sverige har nu 20 procent utrikes födda och 32 procent ”av utländsk härkomst”. Om två decennier kommer infödda svenskar att vara i minoritet. Ändå är det ingen brådska att undvika det. Efter den nya regeringen har det inte hänt något med intaget av utlänningar och fördelningen av medborgarskap. Som om det var en bra tid. Bara under januari månad 2023 har 5 653 medborgarskap tilldelats.

Per Ahlmark kallade Sveriges röda sextio- och sjuttiotal för Vänstern och tyranniet: det galna kvartsseklet i en bok. Han hade knappast kunnat föreställa sig att de följande 25 åren skulle bli ännu galnare. 

En förändring på 32 procent av demografin är så drastisk att det är en öppen fråga om Sverige är förstört för alltid av våldsamma, förmoderna kulturer. Har ett Libanon eller Jugoslavien redan grundats utan hjälp ?

Om det går att lappa på landsbygden är också ganska okänt. Författaren Pär Ström menar att landet är förstört. 

Kommer någon någonsin att ställas till svars? 

Kommer ett inbördeskrig att kunna vinnas när det bryter ut någon gång detta århundrade? 

Knappast med den åldersfördelning av kombattanter som finns redan idag. Gunnar Sandelin har visat på demografin och Helena Edlund trodde förra året att ’the point of no return’ är passerad. Sverige glider som Columbus Santa Maria mot en okänd horisont. Och över kanten?

Pär Ström: Mångkultur strider mot människans natur

https://www.youtube.com/embed/Bc9pWI9GV6A”

————————————————————————————————————

Globalistmaffian styr Sverige över kanten och har våra politiker oavsett färg i sin hand. Att tippa länder över kanten är medlet för att förverkliga deras nya världsregering med sina agendor om hållbara mål, som endast är hållbara för eliten. De är förpackade i falsk solidaritet och vänstern är nyttiga idioter med sin förhoppning om global socialism.

Sverige med sin myndighets- och media tillit och med politikers bäst-i-klassen ideologi är det perfekta landet för mångkulturens ohämmade tillväxt. Skyddet för denna dårskap blev värdegrundsreligionen och det lika värdet med förturer, obegränsade bidrag och förakt för fosterlandet.
Därutöver har politikers besatthet av den humanitära stormakten belönats med reträttplatser. Konsensuskultur, där samförstånd slår ut Svea Rikes lag har öppnat dörren för hederskultur och klanvälde, där gangster styr. Vårt land är perfekt för migranter med Koranen under armen och när rikspolischefen inte har en aning om varför gängkriminaliteten ökat lavinartat i Sverige, jämfört med andra länder, då är det kört. Nu är vi också bäst i EU-klassen med att ha den sämsta BNP utvecklingen. https://www.tn.se/ekonomi/25946/darfor-rasar-sveriges-tillvaxt-mest-i-europa/

Swebbtv nyheter 13 februari 2023 förmedlade också från Dailymail i Storbritannien, som skriver att den liberala drömmen har dött en blodig död och att politikerna i Sverige har blod på sina händer som förvandlat det en gång välfungerande och fridfulla föregångslandet till ett veritabelt kriminellt kaos i klass med Chicago.
https://samnytt.se/brittisk-tidning-sverige-gravplats-for-mangkulturalismen/
https://www.dailymail.co.uk/news/article-11738375/DAVID-JONES-investigates-bloody-death-Swedens-liberal-dream.html

Det nya Sverige Bild; bulletin.nu

Politikers motvillighet att erkänna ”gravplatsen” för den berikande mångkulturen är ännu stor. Men försök görs ändå att byta ut vänster allierade myndighetschefer från regeringen. Mikael Ribbenvik på migrationsverket får inte förlängt förordnande och jag undrar om inte Carin Jämtin (S) på Sida också ligger risigt till. Perfekt vore om Kent Ekeroth (SD) kunde ta hans plats, men det skulle nog få PK eliten att storma riksdagshuset.
https://www.friatider.se/kent-ekeroth-ansoker-om-att-bli-chef-pa-migrationsverket

När valberedningen förordar Fredrik Reinfeldt till ordförande över Svenska Fotbollsförbundet, då åker min rullgardin ner. Kanske är det korruptionen inom FIFA som lockar?

JanTullberg anser i Swebbtv att regeringen är alltför försiktig med att sparka vänstermarinerade myndighetschefer och att SD inte gör några större avtryck i sin följsamhet till regeringen.
Smekmånaden är över för Tidöpartierna – Doc. Jan Tullberg i Fjärde Statsmakten 159

Försiktig är bara förnamnet och SD föraktande klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari vill nu knuffa ut SD från regeringens överläggningar om miljömål med reduktionsplikt. Tyvärr är dessa liberaler helt omedvetna om att regeringen ryker om SD sätter ner foten.

7 tankar kring ”Sverige gravplats för mångkulturen

  1. Tack!
   ”Det som hände i Turkiet när Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg fördömde koranbränning som ”skamligt” är ett vägskäl för väst. Stoltenberg agerade talesman för alla västländer i sitt fördömande. Han lät gärningsmännen få sista ordet i frågan. Han gav dem vetorätt. De vann, vi förlorade. Att sälja ut yttrandefriheten på det här sättet borde få rysningar längs våra ryggar. Vad blir nästa sak vi måste ge upp i rädslans namn?…..”

   Stoltenbergs uttalande var sannerligen en skamlig handling. Nedtystad är Norges hjälp till terror, med benäget bistånd till USA:s sprängning av Nord Stream, miljarderna från oljan rullar in till både USA och Norge.

   https://nyadagbladet.se/ledare/uppgifterna-om-norges-inblandning-i-terrorattentatet-omojliggor-svenskt-samrore-med-nato/

   https://nyheter.swebbtv.se/usa-pekas-ut-for-terrorattack-mot-tyskland-i-tyska-parlamentet/

   Europa skall skjutas i sank och Tyskland tvingas till solidaritet för lemlästade och förlorade unga liv i Ukraina.
   Jag förstår inte riktigt hur dess näringsliv kan gå med på USA:s tvingande solidaritet.
   Är det tysken Schwab som ligger bakom vapengåvorna/Leopard till USA:s förlängda Zelenskyj arm?

 1. ”Gravplats”, jag skulle hellre vilja använda beteckningen ”soptipp”. Jag hör ofta kritik och negativa kommentarer riktade mot både araber och muslimer, men som ganska välberest kan jag vittna om att de som ständigt syns i svenska media i negativa sammanhang och våld inte på något sätt är representativa för sin hemländer. Turkarna till exempel är kända för att vara ett vänligt, öppet och välkomnande folk. Samma gäller uigurerna. Många är tydligt ”flyktingar” som gjort sig omöjliga i sina egna hemländer. Många är kriminella på som vill gömma sig undan rättvisa, En välkänd kvinna, som konstant går ut med högst varierande fabricerade och sensationella historier i media, är en sitt hemland Kazakstan en dömd och efterlyst brottsling och dessutom efterlyst för bedrägeri i Kina. I Sverige presenteras hon hon som en flykting som flytt tortyr och förföljelse. Grövre kan inte medialögnerna bli.

  1. Ofta döms medborgare efter sina makthavares handlingar. Att ha israeliska vänner utgör ett hot, oavsett hur duktiga och fredssträvande de är. Östblocket skall svärtas ner, eftersom dessa länder med Kina i spetsen hotar USA med sina allierade. Media är ett eko av makthavare, som slår sig för bröstet i väst över sin demokrati, samtidigt som cancell- och wokekulturen stöter ut allt som tolkas som kritik.
   Kanske autocensuren har fått instruktioner från storebror att hålla ögonen på kommentatorer med Kinabakgrund?

   1. Några exempel på hur Storebror kan styra

    1. styra narrativet genom att kontrollera media. I Sverige vida tillämpad metod.
    2. manipulera och censurera sociala media
    3. arméer av internet troll och bots, vida använt av USA.
    4. styrda chatbotar som ChatGPT
    5. hacker grupps som Jorge i Israel
    6. massövervakning som Ursula von der Leyens ”Chat control”
    7. lagstiftning som Hets mot Folkgrupp. För makten obekväma åsikter stoppas och bestraffas
    8. begränsa alternativen som folket tillåts rösta på, exempel Sovjetkommunismen
    9. stänga ner obekväma kanaler för information, som i Sverige SwebbTV, Nya Dagbladet eller Fria Tider
    10. Filtrering, shadow-banning, selektiva blockeringar, krav på inloggning eller Captcha

    Polisen i Kina har redan varnat för denna nya form av falsk ryktesspridning.
    —Police in China warn against ChatGPT ‘rumours’ and scams
    https://www.scmp.com/news/china/politics/article/3210610/police-china-warn-against-chatgpt-rumours-and-scams

    1. Jag var tvungen att googla fram vad chatbotar är, förstår att data nördar suckar…

     ”En textrobot är typ av bot som producerar text. Den kan antingen bearbeta text och data och därefter producera texter enligt programmering exempelvis för journalistiska ändamål eller – under benämningen chattbot eller virtuell assistent – delta i textbaserade ”samtal”. Wikipedia

     Få svar direkt av storebror eller tjuven, där skillnaden ofta är hårfin, beroende på frågan.
     Från din bifogade länk https://www.scmp.com/news/china/politics/article/3210610/police-china-warn-against-chatgpt-rumours-and-scams

     ”Polisen i Kina varnar för ChatGPT ”rykten” och bedrägerier
     Allmänna säkerhetsmyndigheter i den kinesiska huvudstaden säger att chatbot är ”kul” men kan användas av ”skurkar” för att begå brott
     Den virala AI:n har anklagats för att sprida desinformation, med falska statliga tillkännagivanden rapporterade i den östra staden Hangzhou….”

Kommentarer är stängda.