WHO:s koppling till Big Pharma både i går och i dag

Nu måste miljoner vaccindoser slängas eftersom biverkningar och sudden death nått fram till medborgare som har slutat att kavla upp ärmen, trots FHM:s återkommande krav om ytterligare booster sprutor.

Nära 8,5 miljoner doser coronavaccin måste nu kasseras, som kostat 1,5 miljarder i inköp Det rapporterar Sveriges Radio med hänvisning till Folkhälsomyndighetens statistik.

Sverige följde i vanlig ordning EU:s pekpinnar om inköp av covid vaccin, som styrdes av korrupta Ursula von der Leyen som därmed bättrade på sin makes inkomst, som chef för ett biotech företag. Utredningen om denna nepotism verkar helt ha stannat av.

En bloggföljare skickade denna länk https://eutext.blogspot.com/2009/12/whos-experter-om-svininfluensan-har.html om WHO:s underdånighet för läkemedelsverken.

Svininfluensan i går och coronan i dag, samma gynnande av Big Pharmas profitstinna, men farliga vacciner. Sverige köpte in 18 miljoner doser Pandemrix, mot svininfluensan, som senare visade sig vara kopplat till förhöjd risk för narkolepsi hos ungdomar i Sverige och Finland. Under 2009 insjuknade omkring 400-500 personer med narkolepsi, efter vaccinationen, varav de flesta individerna var under 20 års ålder.

Bild från SR/ekot om svininfluensan.

Detta var dock bara en stilla rännil mot vad som komma skulle med genvacciner mot Covid-19 med mutationer. Men denna gång blev media beordrad att vara knäpptyst och lägga locket på. Ingen av dagstidningarna rapporterade från Läkaruppropets konferens i Älvsjö under januari i år, eftersom skandalen var för stor om mRNA vaccinets kroppsdestruktiva egenskaper.

Förmodligen, för att det nu var det Bill Gates som med sina donationer själv styrde WHO, så hans förmögenhet fylldes på tack vare hans gedigna kopplingar till Big Pharma.

Från länken blogspot om WHO:s hemlighetsmakeri i går.

” Inger Atterstam skriver under ANALYS i Svenska Dagbladet att det är omöjligt att förstå WHO:s hemlighetsmakeri. Hon skriver vidare att flera av de experter som hjälpte WHO att nå fram till beslutet att uppgradera svininfluensan till pandemi har kopplingar till läkemedelsindustrin. ”Viktiga beslut ska redovisas öppet och kunna granskas” skriver hon vidare.
EN person beslutar om massvaccinering. 18 hemliga män och kvinnor ger råd i dolda möten och en enda person, WHO:s generaldirektör Margaret Chan, bestämmer om den största samlade internationella folkhälsopolitiska satsningen någonsin: massvaccinering mot svininfluensan. Aldrig tidigare har ländernas hälsovårdsmyndigheter, läkemedelsverk, regeringar och människor mobiliserats mot en enda sjukdom till enorma kostnader, aldrig tidigare har vaccinindustrin kunnat tjäna så mycket pengar.En kommitté har sammankallats men vilka som är medlemmar i denna kommitté är hemligt och på en fråga till WHO:s generaldirektör varför medlemmarnas namn är hemligt så vill hon inte gå in på detta….”

Detta var bara en förövning inför nästa pandemi, Covid-19, där snaran dras åt kring folket med biverkningsfyllda och dödliga vacciner. Budskapet var skydd mot lidande och död insvept i rädsla och solidaritet.

Kanske är förklaringen att NWO arkitekterna börjar bli gamla?
De vill se sin globala skapelse med den fjärde industriella revolutionen förverkligad i hela västvärlden innan de tuppar av. Där befolkningen skall vara egendomslös och under teknisk kontroll, när dessa girighetens skurkar övertagit världen.

Men grus har kommit i maskineriet främst från alternativa medier, som helst borde tystas. Läkemedelsrepresentanter och läkare håller inte längre tyst och forskare bevisar att konspirationsteorier från alternativa medier är sanna.
Kruxet är att profiten hos internets ägare måste prioriteras och därför jobbar Klaus Schwab så svetten ryker med sina WEF skola för young leaders, som sedan styr nationens regeringar.
Hans egen doaflicka är Ursula von der Leyen som har fullt sjå med främst Orbán i Ungern som sätter sitt folks väl före EU:s mångfaldsidéer och Sverige jamsar som vanligt med oavsett om det handlar om enorma vaccininköp, borgenärskap för ekonomiskt bankrutta EU länder i syd eller ständigt ny Rysslandssanktioner.

Pandemier och krig är finfina grejer för att skinna det arbetande folket. Det är gigantisk kapitalöverföring till de rikaste av de rika med sina undersåtar i FN och EU, som blir rikligt belönade för sitt sitt medborgarsvek, för att inte tala om nationens politiker. Där statsminister Kristerssons kryperi för Nato, USA, EU och FN saknar motstycke med att skjuta landet i sank, trots hans löften om det motsatta innan valet i fjol.

2 tankar kring ”WHO:s koppling till Big Pharma både i går och i dag

  1. Var tog de politiska vaccinförespråkarna vägen?
    Visste de vad som komma skall?
    Vad var det som Löfven fick i armen?
    Han blev stucken, men sedan ”stack” han innan ”bluffen” uppdagades. Han är inte ensam att flytta från Riksdagen till ”angenämare” och betydligt bättre avlönade tjänster.
    Har politiker ”rent mjöl” i påsen när de ”självmant” lämnar politiken?
    Politiker som lämnar politiken tidigt, har de någonsin varit politiker?

    1. Du ställer många adekvata frågor som lär bli utan svar.
      Tystnadskulturen inom vården börjar få sprickor https://samnytt.se/sjukskoterska-kritisk-till-covidvaccinen-hotades-med-sapo/

      Så här skrev Natural News i går, den 15 februari; ”Inga olyckor: De omedvetna massorna har ingen aning om att de utrotas av planerade katastrofer”
      ”Gasbomben med kemiska vapen som antändes av statliga myndigheter i Ohio var förstås både ett avsiktligt terrordåd och ett brott mot mänskligheten och miljön.
      Inte överraskande tror de flesta att detta var en olycka. Precis som de också tror att covids ”labbläcka” var en olycka. Och vaccinskadorna är en olycka.
      Det finns inga olyckor när det kommer till globalt folkmord. Alla dessa saker görs med avsikt med det bestämda målet globalt folkmord och avfolkning…..”

      Men allt från alternativa medier är ju konspiration…

Kommentarer är stängda.