Statsministern – en katastrof för Sverige och den förra likaså

Olle Ljungbeck;

”Jag sade det före valet och jag säger det igen med dubbel kraft. ”Statsminister” Ulf Kristersson är och förblir en katastrof för Sverige så länge han är statsminister.
Man skäms som svensk, när man hör alla Kristerssons ursäkter och bedjan om hjälp från annat håll för att styra landet, men framförallt för hans tillkortakommande mot Erdogan.
Tänk er en Olov Palme i den här situationen. Han skulle sopat golvet med Erdogan och frågan är om han inte tom skulle fått Natostaterna att kasta ut Erdogan?

Men det är inte endast i Natofrågan han visar sitt tillkortakommande. I nästan varje fråga av någon svårighetsgrad visar han sin brist på mod och oförmåga att agera på ett kraftfullt sätt.

Hur kan någon försvara Koranen. Den står för den värsta grymheten mot kvinnor. I samma stund som du försvarar denna sanktionerar du också våldet mot kvinnor/flickor.

Kom ihåg att de stater som har Koranen och därmed Sharialagen som straffrättslig grund har inte undertecknat FN.s deklaration om de mänskliga rättigheterna.
Koranen och Sharia når nämligen inte upp till den nivå där vi kan tala om mänskliga rättigheter.

Att därför bränna koranen innebär att vi tar avstånd från dess behandling av människor.

De länder som nu kritiserar Sverige har i stället Kairodeklarationen i stället för FN.s deklaration om de mänskliga rättigheterna, som grund för bl a lagstiftningen. Sverige bl a är en av undertecknarna av FN.s deklaration om de mänskliga rättigheterna. 

Den som tvekar bör studera Sharialagens straffregister.

Länder som har denna som grund för sin lagstiftning kan inte kallas civiliserade.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

———————————————————————————————

Frågan är nu om Erdogan lämnar Nato eller om han sparkas ut?

Magdalena Andersson är inte att dugg bättre, nu skall vi plötsligt hjälpas åt och mildra den muslimska ilskan som bara är följden av destruktiv migrations politik under flera årtionden.

Över våra huvuden bestämde riksdagen under 1975 att Sverige skulle bli mångkulturellt och Nato frågan var för komplicerad för folket ansåg fd utrikesminister Ann Linde. Men, när allt går åt helvete, då skall vi hjälpas åt.

Tyvärr är regeringsformens första & att all offentlig makt i Sverige utgår från folket och riksdagen är folkets främsta företrädare. Men folkets makt är numera lika urvattnad som det lika värdet och riksdagen företräder mer den globala finansmaffian än nationens medborgare.

Så här mejlar signaturen TT;

”Hej, Harriet.

Vad händer om 5 år när vi mottagit ytterligare 500 000 nya ”flyktingar”.
Göran Persson borde ha sagt att det kommer påverka välfärden negativt och är olönsamt för Sverige. Anledningen till det är att VI tvingas av högre makter att ta emot minst 100 000 tals ”välfärdsflyktingar”, ÅRLIGEN till 2050!
Är det medborgarna som ska åtgärda det ” våra” politiker orsakat!
Eller är det VI som är skulden till vad politikerna beslutat om!
Vad ska vi med dessa nuvarande politikerna till?
STÄNG GRÄNSEN för alla. Är väl den bästa början. Sedan ut ur EU. En maffiakultur utan dess like.
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/magdalena-anderssons-s-uppmaning-till-svenskarna-hjalp-till

Bild från SVT. Magdalena Anderssons (S) uppmaning till svenskarna: Hjälp till
Samtliga partiledare diskuterade på tisdagen Sveriges säkerhet. Situationen är enligt Socialdemokraternas partiledare Magdalena Andersson allvarlig och har flera dimensioner.

Jag förmodar att en dimension är ilskan mot Åkesson (SD) som med all rätt anklagat statsministern för Erdogan kryperi.

3 tankar kring ”Statsministern – en katastrof för Sverige och den förra likaså

  1. Har vi fått en ”kriminell” statsminister som har gjort politisk karriär genom att köra över och sko sig på sjuka, hemlösa, bidragstagare och till och med oskyldigt utsatta barn? Är det en korrupt ”trampmina” till statsminister som vi fått?
    Hur ska denne statsminister kunna leda Sverige mot bättre tider? Att ALLIANSEN med M i spetsen körde den svenska välfärden i botten under åtta år, är heller inget han eller ”vårt” media utbud förmedlat. Här nedan är några begångna tvivelaktigheter som VÅR STATSMINISTER, omgärdas av!
    Vad säger alla M och övriga borgaranhängare, har vi fått en respektabel statsminister eller inte?

    1. Under sin tid som socialborgarråd i Stockholm sålde Kristersson ut förskolor och assistansbolag till ett värde av 81 miljoner kronor – för 3,4 miljoner kronor. På bara tre år gjordes vinster på 65 miljoner i dessa verksamheter. Till exempel såldes Kulturkrabatens förskolor i Årsta för 635.000 kronor och redan året efter hade den nya förskolechefen tagit ut 9 miljoner i vinst och köpt en gård för bolagets pengar för 2 miljoner. Vantörs Hemtjänst såldes för 69.500 kronor och redan efter nio månader gjorde man vinst på 5,4 miljoner. Utförsäljningarna har i flera instanser, bland annat av regeringens egna utredare, dömts ut som olagliga men Kristersson och Moderaterna har avfärdat och stridit för att allt har gått rätt till.
    2. Som socialborgarråd så bodde Kristersson i en fin lägenhet i central Stockholm. Enda problemet är att lägenheten tillhörde föreningen Ersta Diakonisällskap och var avsedd för svårt sjuka och hemlösa. Stockholm stad köpte tjänster av föreningen för flera miljoner och en förundersökning om mutbrott inleddes men lades snabbt ner.
    3. 2005 uppdagades en stor barnhandelshärva där barn i Kina kidnappades och såldes för adoption till USA och Europa. Kristersson var vid tiden ordförande för Adoptionscentrum och valde att mörka skandalen, trots att flera av de adoptioner som gått genom Adoptionscentrum skett genom aktuella skandalbarnhem i Kina.
    4. Under sin tid som socialförsäkringsminister bosatte sig Kristersson med sin fru i en attraktiv lägenhet i Stockholm. Lägenheten införskaffades utanför bostadskön, genom kontakter med bostadskapitalisten Stefan Ränk, VD för bolaget Einar Mattsson. Kristersson hade lämpligt nog tidigare sålt ut 1200 allmännyttiga lägenheter till bolaget för 6.600 kronor kvadratmetern. Kristersson fick dock bo kvar trots att han och hustrun bodde på andra adresser – ett regelbrott som hyresgäster i vanliga fall blir vräkta för.
    5. Under större delen av 2001 anlitade Kristersson svart städhjälp och betalade en lön på 70-80 kronor i timmen.
    6. Under 2015-2016 åkte Kristersson 668 taxiresor för skattebetalarnas pengar. Notan blev 113.000 kronor. Detta trots att alla riksdagsledamöter tilldelas ett gratis SL-kort och ska enligt lag åka kollektivt. När TV4 konfronterade Kristersson sa han att det var jobbigt att åka kollektivt eftersom han ofta har bagage med sig.
    7. Under 2007, när Kristersson var socialborgarråd så åkte han och hans fru till Kina var trejde månad för 128.000 kronor. Självklart skattefinansierat. Kristersson påpekade att han var där för att föra samtal om mänskliga rättigheter och demokrati medan kritiker menar att i själva verket följde han med sin fru som för Swedish China Tradecouncils räkning sålde marknadsinformation.
    8. När Kristersson valdes in i riksdagen i början av 90-talet sa han att hans mål var att ”bekämpa och avveckla välfärdsstaten.” I boken ”Non-working generation” 1994 jämför han det svenska välfärdssamhället och fackets inflytande med apartheidsystemet i Sydafrika.
    9. 2013, under sin tid som socialförsäkringsminister, sa Kristersson att den som är anställd ska själv ansvara för att vara i form och kunna jobba längre. 2001 så uttalade han sig om att psykiskt sjuka borde gå till jobbet istället för att ligga sysslolösa hemma. I boken ”non-working generation” skriver han även att 40-talister är lata och skor sig själva och lämnar notan till de som kommer efter.
    10. När den borgerliga regeringen föreslog att pensionsåldern skulle höjas så motiverade Kristersson detta med att ”man har ett ansvar att hålla sig i fysisk trim. I vissa jobb ingår det som en del av jobbet att hålla sig i trim. Andra tvingas fysiskt tänka på det, hur ska jag hålla mig i fysisk form?”
    (11. Han togs med ett illegalt vapen! Förut fanns det på webben men NU borta!)

    Ulf Kristersson har gjort politisk karriär genom att köra över och sko sig på sjuka, hemlösa, bidragstagare och till och med oskyldiga utsatta barn. Ulf Kristersson kommer aldrig vara min statsminister.
    ——Källor——
    Utförsäljningarna:
    https://aip.nu/2017/09/17/kristerssons-olagliga-affarer/
    https://www.dn.se/ekonomi/utforsaljningar-med-miljonrabatt/
    Lägenheten tänkt för sjuka och hemlösa/mutbrottskandal:
    https://www.svd.se/m-topp-fick-bostad-av-ersta
    https://youtu.be/4EQ0EVlH1u4
    https://www.svd.se/lagenhetsaffar-blir-aklagarsak
    Adoptionsskandalen:
    https://www.aftonbladet.se/…/kristersson-svek-de-stulna-bar…
    https://www.aftonbladet.se/…/kristersson-tystade-larm-om-st…
    Lägenheten via riskkapitalbolag:
    https://www.aftonbladet.se/nyhet…/a/rLz7n3/brot-mot-reglerna
    https://www.svt.se/…/nya-ministern-fick-hyresratt-genom-kon…
    Svart städhjälp:
    https://www.svd.se/kristersson-kopte-svart-stadhjalp
    Taxiresor:
    https://www.svd.se/manga-taxiresor-for-kristersson
    https://www.expressen.se/…/ulf-kristerssons-saftiga-taxino…/
    Kinaresor:
    https://www.svt.se/ny…/lokalt/stockholm/kritik-mot-kinaresor
    http://www.dagensarena.se/redaktio…/best-of-ulf-kristersson/
    Citat om sjuka och arbetstagare:
    http://www.dagensarena.se/redaktio…/best-of-ulf-kristersson/
    https://www.aftonbladet.se/…/psykiskt-sjuka-kan-tvingas-til…
    https://www.aftonbladet.se/…/psykiskt-sjuka-ska-spotta-i-na…
    https://www.dn.se/…/psykiskt-sjuka-kan-ordineras-att-ga-ti…/

Kommentarer är stängda.