Agneta Hedenskog – en Big Pharmas lakej?

När jag läser henens artikel i DGS så får jag tyvärr den associationen. Författaren är sjuksköterska med 28 år inom läkemedelsindustrin.

https://detgodasamhallet.com/2023/01/31/gastskribent-agneta-hedenskog-finns-det-ingen-medicin-for-det/#more-67143

En försvarsskrift för läkemedelsindustrin som värnar om vår hälsa, inte minst med deras vacciner. Biverkningar av mRNA vacciner finns endast hos inbillningssjuka och de som dör gör det av andra orsaker. Hennes Big Pharma försvar bygger på alla mediciner, som t.ex antibiotika, nya mediciner som hjälpt sjuka, för att rättfärdiga genvacciner. Det är som att förmildra Hitlers dåd med att han byggde bra motorvägar i Tyskland.

Jag förmodar att DGS vill bredda debatten och låta båda sidor komma till tals, men när faktaresistens om gen vacciner präglar artikeln och foliehatt på oss som protesterar, blir jag tveksam.

Några citat;

 • Under pandemin gick det som en röd tråd av konspirationsteorier om läkemedel man kunnat använda, men inte gjorde det på grund av att vaccinerna var på ingående och man ville värna läkemedelsindustrins förtjänster, påstods det. Trots att vaccin är det minst inkomstbringande av allt.  
 • Att de gamla läkemedlen inte användes var för att de inte hade någon positiv effekt, ibland snarare negativ. Men det var ett narrativ som spreds.
 • Sjukdomar som människor drabbas av över hela världen varje dag, med eller utan vaccin, har plötsligt blivit ”vaccinskador”. 

  Att ta del av kommentarer är alltid lika intressant, några få håller med författaren, men majoriteten är kritiska inte minst mot den annars mycket omtyckta Bitte Assarmo som tveklöst ställer sig på Agneta Hedenskogs sida. Visst båda sidor skall komma till tals, men bakom detta skymtar en vaccinvän. I statsmedia däremot finns bara en sida, där vaccin vänner, klimataktivister, mångfaldsvurmare och Putinhatare har monopol.

  Efter Hedenskogs artikel är det välgörande att läsa från Snapphanen, som en bloggföljare mejlade;

  https://www.snaphanen.dk/2023/01/29/pernille-vermund-er-frisk-som-en-havoern/

  Om den mediala smutskastningen och ignoreringen av överdödligheten i gen vaccinets spår.

  Katerina Janouch intervjuar dr. Robert Malone om det mediala förtal han har fått utstå. Han har anklagats för att vara en så kallad ”anti-vaxer”, men menar att han inte alls är emot vacciner som sådana utan att de så kallade covid-vaccinerna baserade på mRNA-teknik är något helt annat än konventionella vacciner.
  Det finns ytterligare en intervju: Robert Malone om Covid-19-viruset, dess sekvensering och vaccinerna – läkaruppropets konferens 2023 . Malone svarar på en annan sak som propagandapressen totalt har ignorerat: Robert Malone chockad av Pfizer Executives fantastiska erkännande i Project Veritas Video.
  Pfizer har utfärdat ett ganska intetsägande pressmeddelande om Veritas-videon, som Dr. John Campbell försöker förstå denna kommentar. Endast den alternativa pressen har nämnt konferensen i Stockholm, som kommer att släppa flera videor: Läkare och forskare samlades i Stockholm för en konferens om ’Pandemic Strategies Lessons and Consequences…….”

  Tyvärr verkade varen Agneta Hedenskog eller Bitte Assarmo ha deltagit i Läkaruppropets konferens och inte heller tagit del av Nya Dagbladets artikel, där en Pfizer chef är mycket nöjd med planer på att skapa mutationer av Covid-19 virus, för skapa att nya vacciner, som är Big Pharmas kassako; en evighetsmaskin.

  I en smygfilmad inspelning som publicerats av Project Veritas, skryter en utpekad Pfizer-chef om att läkemedelsjätten letar efter ett sätt att ”mutera” covid-19 genom en ”riktad evolution” för att skynda på utvecklingen av framtida vaccin. Han medger också belåtet att massvaccinationsprogrammen varit och kommer att fortsätta vara en ”kassako” för Pfizer. https://nyadagbladet.se/utrikes/har-berattar-pfizer-chefen-om-planerna-att-mutera-covid-for-att-skapa-nya-vaccin/

  Bild; bbc.com

  6 tankar kring ”Agneta Hedenskog – en Big Pharmas lakej?

  1. ”Trots att vaccin är det minst inkomstbringande av allt.”

   Well, Pfizer gjorde rekordvinst 2022, >100 miljarder USD, över 1 000 miljarder kronor (!)… Varav 57 miljarder USD för Comirnaty och Paxlovid. Detta motsäger tydligt påståendet. Man skulle naturligtvis kunna ifrågasätta s k mRNA-vaccinerna om de alls är att betrakta som vaccin, men den distinktionen tror jag inte sjuksköterskan bakom artikeln gör.

   ”Att de gamla läkemedlen inte användes var för att de inte hade någon positiv effekt, ibland snarare negativ. Men det var ett narrativ som spreds.”

   Jag vet inte vad hon syftar på här, men det är ju uppenbart att länder med hög förbrukning ivermektin som antiparasitmedel, haft låg incidens av Covid – som f ö säkerligen överdiagnostiserats pga oklarheter beträffande diagnostikens tillförlitlighet på rent teknisk grund, men också de korrupta incitamenten som gynnat falskt positiv prevalens.

   ”Sjukdomar som människor drabbas av över hela världen varje dag, med eller utan vaccin, har plötsligt blivit ”vaccinskador”.”

   Jag vet inte vad hon menar här. Det är snarare problem med underrapportering av misstänkta biverkningar av de s k vaccinerna (endast ca 1% rapporteras in?) än överrapportering. Och det är ju en flera tusenprocentig ökning av plötslig hjärtdöd bland unga idrottare, som ju hör till de friskaste friska, sedan massvaccinationerna rullades ut.

   Det vore mer än ett heltidsarbete för en hel redaktion, om alla stolliga uttalanden, felaktigheter och lögner på detta område skulle bemötas, när massmediernas megafoner hjärntvättat hela befolkningar.

   Thomas Jefferson får sista ordet:

   ’It is error alone which needs the support of government. Truth can stand by itself.’

   1. Varmt Tack för din faktafyllda recension! som både sjuksköterskan Big Pharmas supporter och DGS skribenten Bitte Assarmo borde ta del av.

    Javisst; sanningen står för sig själv och behöver ingen stöttning av makthavarna, som ständigt försöker bura in och smutskasta den.

  2. Av naturliga skäl har jag mest haft att göra med Traditional Chinese Medicine (TCM). Vad som alltid fascinerar mig är den grundläggande skillnaden mot västmedicinen.

   Kärnan i TCM är inte att bota, utan att förbygga. Man går inte till doktorn för man är sjuk, utan för att inte bli sjuk. TCM har inte främst med mediciner att göra utan livsstil och metabolism.

   En av mina närmste vänner är en läkare av den riktigt gamla stammen. Han började praktisera medicin när han var 12 år gammal, under sin fars överinseende. Det fungerade så i det gamla Kina, sonen ärvde faderns yrke, och man började tidigt.

   När jag var där en gång kom en patient in. Patienten hade ont överallt, och alla leder var stela och som frusna. Läkaren intervjuade patienten mycket noga, och observerade honom. Efter omkring 20 minuter bestämde han sig. ”Du är inte sjuk. Orsaken till problemen är att du inte rör dig tillräckligt.” Sedan drog läkaren fram ett trälåda, omkring en fot hög. ”Nu gör du såhär. Du stiger upp på lådan och stiger ner i tio minuter, sedan vill jag veta hur du känner dig.” Efter 10 minuter kände sig patient betydligt bättre.

   Vad hade en västerländsk läkare gjort. Förmodligen skrivit ut några narkotiska smärtstillande tabletter, och det hade bara gjort problemet värre, plus risken av missbruk.

   Det är kärnan i det medicinindustriella komplexet som har format dagens läkarvård. Det är helt byggt runt kärnan att sälja piller och kemikalier som förment botar, eller bara döljer det verkliga problemet. Läkarna har blivit BigPharmas försäljare.

   Läsvärt.
   —Malone: Pandemin var ”världshistoriens största propagandakampanj”
   https://nyheter.swebbtv.se/malone-pandemin-var-varldshistoriens-storsta-propagandakampanj/

   1. Lådans potential värmer en gammal sjukgymnast!

    Robert Malone: ”Varför stängdes världen ner på grund av ett virus som hade mycket låg dödlighet redan i början av den så kallade pandemin? Varför skrämdes hela världen upp? Den amerikanska läkaren och vaccinforskaren Robert Malone hävdar att det handlar om ”femte generationens krigföring” – riktad mot den egna befolkningen. En historisk skräck….”

    Propagandakriget har givit god utdelning med hat mot vaccin vägrare (mRNA vacciner) Putin och Xi Jinping i Kina, men jag tror ändå att USA;s världshegemoni går mot sitt slut.
    För mig är det ofattbart hur USA:s otaliga statskupper, militära interventioner och krig i nästan hela världen är helt bortglömda. Har alla 40-talister glömt USA ut ur Vietnam?
    Ropen skalla Nato ut ur Ukraina….

  Kommentarer är stängda.