Vart är vi på väg?

Natural News den 12 januari; Oturshändelser eller ett led i en ondskefull plan?

"Vi i alt-media (sanningsmedia) har exakt förutspått och varnat för nästan allt som världen ser idag: Utbredda vaccinskador och dödsfall, försämrad inflation och valutadevalvering, regeringsanstiftad censur, massuppror, avfolkning och förvärrad infertilitet, och så mycket mer.

Efter att ha varnat för allt detta i förväg och varnat världen för vad som kommer (och vad som redan är här nu) varnar vi nu för vad som kommer härnäst. 
Iakttagna genom förståelsen av folkmordsagendan framstår alla stora händelser som äger rum idag inte längre som slumpmässiga, spontana "otur"-händelser utan snarare som milstolpar i en mycket större, mycket mer skändlig plan.https://naturalnews.com/2023-01-11-decoded-the-playbook-extermination-agenda-targeting-humanity.html"

Bild från artikeln i Natural News

Tyvärr så ser inte majoriteten av väljare denna ondskefulla plan, det är för svårt att ta in. Minsta lilla antydan så skriks det konspiration, konspiration!

I Nya Tiders kristallkula börjar 2023 framträda så smått. Det finns utrymme för stora spänningar mellan regeringspartierna i olika frågor, inte minst till ett alltmer makthungrigt EU, när Sverige agerar ordförandeland i ministerrådet under det första halvåret. Kommer lågkonjunkturen att kunna hantera skenande el priser, inflation, höjda räntor och sjunkande bostadspriser? Nya tider v.1-2 2023.

Tyvärr tror jag att Natural News har rätt, att allt är en del av globalisternas framtidsplan enligt WEF:s manual. Problemet är att majoriteten medborgare har fullt upp med att klara dagen och ser inga samband, därför ser de inte någon ond plan.
Klaus Schwab vem är det? Undrar allt för många väljare.
En ny tysk med samma storhetsagenda som den gamla, är mitt svar.

Att hans makt så stor att han förstör EU:s draglok och sätter Tysklands näringsliv på sparlåga är för mig en gåta.

FN har ännu medborgares förståelse och EU kan man bli förbannad på bara om snuset och el stödet fryser inne. Den korrekta eliten dominerar med hjälpsam media väljares tankevärld. Därför måste alternativ media med alla dissidenter svartlistas och nationalister rimmar ju nästan på nazister, låter det från PK-ister i karriären.

Tyvärr får landets befolkning aldrig nog, konflikträdda och hög tilltro till media som basunerar ut vad vänsterliberala politiker säger. Korrekthetens megafon.

2 tankar kring ”Vart är vi på väg?

 1. Att ställa till det för Europa och framförallt Tyskland är globalisternas första och största mål . Läste på några olika håll , Ryssland ute , Tyskland nere , USA inne . En skarp iakttagelse som i mitt tycke stämmer gott med vad som sker . Europa och Ryssland i gemenskap sopar bort USA och dess hegemoni . Det skulle skapa en bättre situation på många plan tror jag .
  Mvh Sjöström

  1. Men hur skall det gå till att förverkliga Din utmärkta idé att pensionera världspolisen?
   EU höjdarna gör goda affärer med våra skattepengar, där Ursula von der Leyen gynnade sin man i branschen med inköp av endast Pfizers mRNA vaccin för 35 miljarder euro bakom lykta dörrar och stängde samtidigt dörren för Kinas vaccin, som har framställts av avdödat vaccin, en äldre, men säkrare metod. Utredning pågår av europeiska åklagarmyndigheten (EPPO) men förmodligen kommer ingen att bli fälld. Ett spel för gallerierna för att lugna medborgare.
   Tyvärr verkar de flesta ha glömt den gamla korrupta kommissionen, med Jacques Santer i ledningen, som svindlade bort mångmiljoner i vänskapskorruption.

   https://www.globalpolitics.se/pfizer-ursula-von-der-leyen-och-fragan-om-35-miljarder-euro-korruption/

   https://www.svd.se/a/bf6e0ddf-92ef-30a9-bdfb-adc94b1760a7/inte-en-enda-ansvarstagande-kommissionar
   Ansvaret finns bara för deras egen karriär och förmåner, där lobbyister ger generösa gåvor.

Kommentarer är stängda.