Min gamla väninna kräks på hyckleriet

”Jag kräks på dessa ex sosse ministrar. Det är Farbar Farmanbars konto, tidigare energi-, och digitaliserings-minister, som kämpar för en bättre värld…”

Bild från Instagram

Svensson får ladda upp med blodpudding på bordet med el räkningen framför sig. Han och vi andra får betala priset för elitens bättre värld. Jävla idioter, som befinner sig långt ovanför verkligheten.

Ps. Kräks gör vi också över liberaler med Johan Pehrson i spetsen som i en debattartikel i Expressen klämmer ur sig att hedersförtrycket beror på brister i integrationen, som Bitte Assarmo i dagens krönika i DGS gör slravsylta av. https://www.expressen.se/debatt/gor-skolan-fri-fran-religion-och-fortryck/ Ds.

2 tankar kring ”Min gamla väninna kräks på hyckleriet

  1. Ja vem kräks inte av dessa Kakistokrater närhelst de kommer till tals . Och kräkpåsarna av i dag rymmer inte det som kommer upp på grund av dem .
    Mvh Sjöström

  2. Preciiis! De lever på ett betydligt högre plan än vi andra. Och de förväntar sig att vi ska hylla dem, och rösta på dem. Jodå, många dyrkar dem, då med inspiration från PK-medierna. Äckligt!

Kommentarer är stängda.