Läkarupproret arrangerar internationell konferens om covidpandemin den 21 -22 januari i Stockholm

https://lakaruppropet.se/2022/12/01/internationell-konferens-om-covidpandemin-pa-stockholm-waterfront-congress-centre-21-22-januari-2023/

Det finns hopp, mejlar en bloggvän.

—————————————————————————————————————-

”Vi är enormt stolta och glada över att Läkaruppropet tack vare donationer från nästan 1000 givare kan anordna en internationell konferens om covidpandemin 21-22 januari 2023 på Stockholm Waterfront Congress Centre! Från konferenslokalen har man utsikt över Mälaren och Ragnar Östbergs klassiska stadshus; vyn som gjort att vår vackra huvudstad fått epitetet ”Nordens Venedig”.

Vi har redan fått klartecken från femton utländska föreläsare av yppersta klass och med unika kunskaper och insikter om bland annat immunitet, mortalitet och behandling av covid-19-infektionen samt effekten och biverkningarna av covidvaccinen:

Robert Malone, läkare och vaccinforskare, USA
Aseem Malhotra, kardiolog, Storbritannien
Ryan Cole, patolog, USA
Jessica Rose, immunolog och med en master i bland annat tillämpad matematik, Kanada
Pierre Kory, lung- och intensivvårdsläkare, USA
Arne Burkhardt, professor i patologi, Tyskland
Astrid Stuckelberger, professor i folkhälsa, Schweiz
Sacha Latypova, tidigare chef inom läkemedelsindustrin, Ukraina/USA
Meryl Nass, invärtesmedicinare, USA
Alexandra Henrion-Caude, professor i genetik, Frankrike
Philipp Kruse, advokat, Schweiz
Geert Vanden Bossche, immunolog och vaccinforskare
John Steppling, författare och dramatiker, USA (men bosatt i Norge)
Torkel Snellingen, ögonläkare, Norge
Richard Urso, ögonläkare, USA

Många av föreläsarna deltog också i den succéartade endagarskonferensen i samma ämne i Oslo 19 november 2022. Konferensen i Stockholm blir därmed den andra internationella konferensen i Norden under 2022/23 om ett annat synsätt på covidpandemin än den officiella.

Vi har även hittills fått klartecken från sex föreläsare från vårt egna Bio-Medico Legala Nätverk:

Ute Krüger, patolog
Ann-Cathrin Engwall, immunolog och virolog
Sven Román, barn och ungdomspsykiater
Sture Blomberg, docent, specialist inom anestesi och intensivvård
Hans Zingmark, lungläkare
Jonathan Gilthorpe, docent i cellbiologi

Dessutom kommer Per Shapiro, undersökande journalist, hålla i en av programpunkterna.

Nu finns möjlighet att anmäla sig till konferensen, som börjar på lördagen kl 10:00 och avslutas på söndagen kl 18:00. I biljetten ingår varje konferensdag en wrap, kaffe eller te och mineralvatten. Priset är tack vare många tidiga anmälningar och en säkrad ekonomi permanent sänkt från 1 700 kr till 1 300 kr.

Ingen rabattkod krävs

Vi ses!

Länk till anmälan: https://dinkurs.se/appliance/?event_id=83515

https://lakaruppropet.se/

————————————————————————————

Nu tycker jag att Karin Tegmark Wisell, generaldirektör på Folkhälsomyndigheten (FHM) med hela hennes ledningsgrupp skulle tvångskommenderas dit. Liksom vår nya statsepidemiolog Anders Lindblom, som kan ta med sin företrädare Anders Tegnell vars idolstatus har avtagit, när fullvaccinerade smittas om och om igen och behöver sjukhusvård och andra kämpar med svåra biverkningar där hemma.
Gravida kvinnor som övertalades att ta dessa giftsprutor, så deras foster trillade ut och anhöriga till unga, ofta idrottare som tvingades kavla upp ärmen för att få tävla internationellt, straffades med hjärtproblem och i många fall förlorade livet med sudden death. Alla regioners smittskyddsläkare borde också vara självskrivna.

Socialminister Jakob Forssmed (KD) kan ta med sig sjukvårdsminister Acko Ankarberg Johansson (KD), men regeringen är nu uppfylld med Ukraina solidaritet och Kina kritik för deras Covid politik.
FHM basunerar ut att alla över 65 skall ta 1 – 2 sprutor varje år och myndigheten ber regeringen förbereda för krav på att personer som reser till Sverige från Kina ska kunna uppvisa ett intyg på ett nyligen taget negativt covid-19-test.

Big Pharma vill krama ut så mycket vinst det bara går och oroas över att folk nu börjar tveka, då måste nya pandemier lanseras efter denna lyckade vinstmaskin, med full kontroll över medborgare.

Masspsykosen kring Covid-19, lock down åtgärder och myndigheters vaccinationskrav på ett icke utvärderat genvaccin är nog den största medicinska skandalen genom tiderna.

Den globala eliten frotterar sig nu i Davos, där jetplanen trängs både på landnings – och startplattan. Prostituerade i alla klasser finns att tillgå, precis som i trossen i forna tiders krig. Under kristallkronorna överröstar de varandra om ökade klimatåtgärder, ökad jämlikhet med feminism och självklart bifaller de mer humanitärt stöd från Zelenskyjs lyxfru som finns på plats med tryggt stöd från maken som finns på länk. Kanske måste de fylla på sina konton i skatteparadisen och nazisterna i hans armé är heller inte gratis.

Tillsammans med Big Pharma vilar finansmaffian inte på hanen enligt Natural News. Nu skall den vaccin trilskande befolkningen få av NWO.


” mRNA-vacciner är på väg att implementeras kraftigt i köttindustrin, med nötkreatur, höns, grisar, getter och andra boskap som är inriktade på regelbundna mRNA-injektioner…..” https://naturalnews.com/2023-01-16-us-meat-supply-infected-with-mrna-proteins.html

4 tankar kring ”Läkarupproret arrangerar internationell konferens om covidpandemin den 21 -22 januari i Stockholm

  1. … Glömde kommentera Läkarupproret. Dessa kompetenta deltagare är all heder värda!

    1. Att stå emot grupptrycket inom läkarkåren och Big Pharma lojaliteten kräver mycket mod!

  2. Gillar din hantering av det skrivna ordet Harriet – yes – pang på rödbetan. Jag, som inte tänker ta en enda covid-spruta donerar gärna ”mina” till de som tycker att alla ska vaccinera sig. De kan ju låta pumpa i sig 10 sprutor vardera per år. På det sättet skulle vi nog snart bli av med ”pladdrarna” eller vad tror ni???

    1. Jag gör dig sällskap!
      Jag tillhör riskgrupper, är 75 år och hade omikron under hösten i fjol, feber under ett par dagar, sedan hosta under några veckor, men klarade av det bra, utan vaccin.
      Covid-19 med mutationer är som en rejäl influenza, riktigt gamla med svagt immunförsvar dör varje år av säsongens förkylningar, vinterkräksjukan och influenzor, andra klarar av det. Men att försvaga immunförsvaret med återkommande gen vaccin är idioti för friska individer, elit idrottare, för att inte tala om barn.

Kommentarer är stängda.