Mångkulturen sätter spår både inom skolan och politiken

Från lokaltidningen Östgöta Correspondenten den 14 januari.

”Våra barn utsätts för våld, hot och mobbing. Det har pågått i några år,” säger förtvivlade föräldrar som har sina barn Atlasskolan på Garnisonsområdet i Linköping. Där deras ungar utsätts för stryptag, tafsande, våld och mobbing allt medan värdegrundsarbete pågår.

Båda rektorerna erkänner brister, men skyndar sig att fokusera på sitt värdegrundsarbete, som ständigt äger rum, både förebyggande och efter incidenter.

Varför inte skita i värdegrunden, eftersom verktygen mer stjälper än hjälper för att få ordning på dessa skitungar, som kallas för utåtagerande unga, släng ut mobbarna och ställ deras föräldrar mot väggen för deras undermåliga fostrargärning. Nej, ropen skalla mer resurser åt alla!

”Vår klass har inte haft idrott på nästan två år” fortsätter de uppgivna föräldrarna. Anledningen var stöket, när eleverna skulle byta om och duscha. En ”aktivitet” där ombyte inte behövdes infördes i stället, någon idrottslärare behövdes inte heller. Att tafsande pojkar med sina föräldrar skulle be flickorna om ursäkt kom inte på fråga. Jag misstänker kränkning och DO i farstun.

Många elever ligger kunskapsmässigt ett helt år efter i flera ämnen. Därför att lärare tvingas använda tiden för att de utåtagerande inte skall skrika, bråka och springa runt i klassrummet. Nu har den gamla rektorn slutat och en ny skall förmodligen lyfta värdegrunden till nya höjder.

Hård debatt råder om bagaget från centerpartiets blivande partiledare Muharrem Demirok, främst på sociala medier.

Expressens biträdande chefredaktör Karin Olsson ställde adekvata frågar i sin krönika den 13 januari.

”Vem skallar en annan människa? Handel och vandel säger något om en politiker.”

Han är muslim, var en vita män hatare i går, med ?? för idag, en islams fanbärare vilket passar perfekt som Annie Lööfs mångkulturella efterträdare.

Han såg till att moskén i Lambohov på historiskt värdefull mark fick bygglov.
Plastgranen på Stora Torget med en isbana runt, är andra bravader på hans CV. Att Isbanan regnade bort, sedan han själv åkt ett ärevarv var av mindre betydelse i kommunhuset, det viktigaste var ju att sätta Linköping på kartan från en stad där idéer blir verklighet. I alla fall för ett kommunalråd med rätt värdegrund. Hemvist i lika tabu att nämna som hos mobbarna i Atlasskolan.

Tyvärr måste jag konstatera sambandet mellan skolans förfall, mångfaldsvurmare och politiker med annan hemvist, som banar väg för ökad invandring med ökad tolerans för islams avarter?

Hederskultur med ingiften och Svennehat får vi på köpet. Allt löper på med söndring av nationalstaten som Klaus Schwab med sina globalister planerat, fast det förstår inte majoriteten av väljarna, som inte vill se att alla företeelser har en bakgrund, inget sker i ett vacuum.

Vänsterliberalers trånad efter mångfald har skapat en gräddfil för invandrare på fler områden än inom politiken. Kompetenskrav ramlade bort när värdegrunden steg upp som vår nya religion.

2 tankar kring ”Mångkulturen sätter spår både inom skolan och politiken

  1. De utåtagerande elevernas föräldrar skall ”tvingas” genom sitt föräldraansvar att närvara under skoltid för att fostra sitt eget barn. Skolan skall väl stå för utbildning och inte social fostran som är föräldrarnas ansvar. Ju mer olustigt det blir för vårdnadsinnehavarna desto mer ordning blir det på eleverna. P.g.a. föräldrar vill nog inte närvara i skolan när deras barn avviker. Det är bara föräldrar till de drabbade eleverna som är på skolan för att SKYDDA dem. Kraftigt avvikande elever kan ”legitimt” förstöra framtiden för de övriga för även DE har rätt till skola! Ja, men inte på bekostnad av andra elevers framtid.

    1. Ett utmärkt förslag, majoriteten av dessa föräldrar har säkert försörjningsstöd, så något arbete finns inte att skylla på. Men så är det i hela samhället, förövare skall det daltas med, medan offrets lidande tigs ihjäl.

Kommentarer är stängda.