Undergivenhet mot Iran och Erdogan bevisar att den humanitära stormakten blivit en bumerangeffekt

Svenska kvinnor och män, skriver Olle Ljungbeck

”I Iran och Afghanistan pågår en förföljelse och förbrytelse mot kvinnor som i sin råhet och brutalitet inte står nazismen efter.

Ingen gör något!

Ja, inte kan man tala om någon slags protest av betydelse varken från Sverige, FN, EU eller andra länder.
För inte så många år sedan gästade den svenska regeringen med dåvarande statsminister Stefan Löfven i spetsen, Iran.

Ja, inte kan man tala om någon slags protest av betydelse varken från Sverige, FN, EU eller andra länder.
För inte så många år sedan gästade den svenska regeringen med dåvarande statsminister Stefan Löfven i spetsen, Iran.

Bildkälla; samtiden.nu

En samling ministrar från den feministiska regeringen

Vad jag inte trodde kunde ske – att en svensk statsminister accepterade kravet från Iran att de svenska  kvinnliga ministrarna skulle bära slöja. Men detta är ett faktum.

Utan överdrift kan man därför påstå att Löfven med sin undergivenhet och brist på mod lade grunden för det omänskliga som  nu händer kvinnorna i dessa båda länder.

Indirekt sanktionerade han detta fasansfulla som nu händer kvinnorna i bl a dessa båda länder. 

Var finns ni kvinnor och män i bl a våra politiska partier som kan åse detta fruktansvärda utan att kräva frihet för dessa förtryckta?

Om FN , EU etc låter detta pågå kan vi inte längre tala om en civiliserad världsordning.

En hundraprocentig bojkott på alla områden mot dessa länder är nödvändig om de länder som kallar sig demokratier skall fortsätta att betraktas som sådana. En hundraprocentig bojkott från de länder som kallar sig demokratier skulle få Iran och Afghanistan på fall efter en kort tid.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”

———————————————————————————————-

18 dödsdomar för demonstranter har hitintills utfärdats och fler lär det bli, några har också verkställts utan att statsminister Kristersson med kollegor reagerar. Alla är uppfyllda av att förlänga lidande och död i Ukraina, med sin Nato ansökan som de kallar för räddning av Europas demokrati…dvs. USA:s försvagade världspolis med dess oligarki.

Dessutom misstänker jag att det finns stor undergivenhet även hos centerpartiets blivande partiledare Muharrem Demirok, inför Turkiet med sitt dubbla medborgarskap.

Han har fått driva valkampanj för centern i Turkiet, tack vare hans goda relation med Erdogan, som nu är fly förbannad efter att han i form av en docka dinglar i en lyktstolpe utanför stadshuset.

Bild; wikipedia Muharrem Demirok

Vad ska Muharrem Demirok, som anser att böneutrop och moskéer är en del av svensk kultur och att vita män står för förtryck, säga nu när hans vän, ”dock – Erdogan” hänger upp och ner i en lyktstolpe?
Med budskapet, så går det till slut för diktatorer, vilket mullorna i Iran också borde besinna.

Hur det skall gå för den blivande partiledare är det nog ingen som vet.

Det är en kraftfull Nato protest mot kryperiet för Erdogan som heter duga. Det är bara att tacka och ta emot av kurder i Rojavakommittérna, ”ett nätverk för solidaritet och utbyte med den revolutionära rörelsen i hela Kurdistan”.

”Turkiet ställer in talman Andreas Norléns besök i Ankara efter Erdogandockan utanför Stockholm stadshus. I regeringen oroar man sig nu över att debatten i Sverige ska försvåra Natoprocessen, uppger källor för SvD….” https://www.svd.se/a/ve3Vgl/uppgifter-turkiet-staller-in-norlen-besok

Jag tror inte Erdogan låter sig blidgas av avskyvärt (när ”inte OK” och ”inte acceptabelt” är för klent) Tobias Billström och Morgan Johansson gnisslar tänder av raseri. Statsminister Kristersson tar i från tårna och kallar det för sabotage i gårdagens TV4  mot hans och Magdalenas Nato ansökan.

Midnatt råder tyst det är i center husen, när ledarsidorna ställer viktiga frågor. Kanske den blivande partiledaren tänker att tala är silver, men tiga är guld?

”…..Ledarsidorna ställde under gårdagen frågor till Muharrem Demirok via Centerpartiets presstjänst om hur han förhåller sig till den svenska Nato-ansökan, den turkiska brottsbalken, behandlingen av turkiska nationella minoriteter samt de turkiska medielagarna. Frågorna ställdes dels via direkt mail men uppmärksammades även på Twitter.
Vare sig Centerpartiet eller Muharrem Demirok har återkommit.

3 tankar kring ”Undergivenhet mot Iran och Erdogan bevisar att den humanitära stormakten blivit en bumerangeffekt

 1. Hej! från en bloggläsare
  Varför inte lägga in dessa länkar:

  https://bakomkulisserna.biz/2022/03/25/planerna-for-sveriges-undergang/

  https://corneliadahlberg.wordpress.com/2019/11/04/totalitar-teknokrati-under-fn/

  – Agenda 2030 syftar på att målsättningen är att år 2030 ska denna nya globala världsordning ha ersatt nationalstaterna. (Agenda 2030 är synonymt med Agenda 21 men med specifikt uttalat år som målsättning för sjösättandet av det globala nya samhälls-systemet).

  – En dold världsregering – globalisterna sätter agendan: Så fungerar deras maktimperium – SwebbTV

  Från Natural News; https://www.brighteon.com/b3ade768-a2eb-43f6-816b-ea5ba2a4cbf2 13 januari 2023 – Inga tåg, inga flygplan, inga bilar och INGEN GAS – Välkommen till AVCIVILISATION Demokraternas utopi

 2. När vi ändå är inne på det internationella.
  Europa och Sverige arbetar nu på sin egen förintelse på flera sätt. Vänd, medan tid är, ta energi från Ryssland, handel med och export till Kina och Asien, produkter och teknologi från Kina och Asien, goda relationer med Kina och Asien. Guanxi.

  Tänk på hur vill ni att eran egen personliga framtid skall se ut, för inte tala om era barn och barnbarn. Kalla duschar, kalla hem, kalla sovrum, ett val mellan värme och mat, kall kattmat till middag? Välj själva. Valet är nu.

  —Kinas handel fortsatte växa 2022
  —Lars Bern: Våra politiker är idioter – ”USA suger ut Europa fullständigt hänsynslöst”
  —Orbán om kriget: USA är vinnaren – Europa den stora förloraren
  —Kinas handelsöverskott större än väntat i december

  Statens utgifter ökar. Samtidigt har man slagit i skatte- och avgiftstaket. Det går inte att höja mer.
  Nu säljer man svensk elektricitet till utlandet och beskattar med innovativa metoder för att få in pengar.
  —Sveriges elexport slog rekord 2022 – mitt under elkrisen
  Staten tjänar stort på de höga elpriserna
  –Mikael Törnwall:Staten tjänar på elpriset – trots nya miljardstödet Mikael Törnwall
  Elen räcker inte till
  —Karlskoga säger nej till nya företag – saknas effekt i elnätet

  Kostnaderna skenar i Sverige.
  —Massinvandring och bidrag
  —Sverige behöver betala för de massiva rustningar USA har beordrat i sina förberedelser för att i framtiden överfalla Ryssland och Kina för att plundra ländernas naturrikedomar
  —Sverige måste betala för infrastrukturen som behövs för att etablera USAs militärbaser och vapendepåer.
  —Det är oklart vem som skall betala för vapnen som USA kommer att lagra där, men det är troligt att det blir svenskarna.
  —USAs propagandakampanjer baserat på känslor fortsätter i media oförminskat. Likväl från USAs arméer av internet troll och bots. Sverige indoktrineras, precis som en gång tyskarna förra seklet.

  Något att tänka på, om sådan verksamhet fortfarande praktiseras i Sverige.

  1. En god sammanfattning av Sverige, med världens mest indoktrinerade medborgare, som tror på statsmedia och vad politiker säger, medan landet sakta sjunker. Nere i Europa protesterar och demonstrerar ändå medborgare, som media förtiger.

Kommentarer är stängda.