Om Twitter, FBI, vaccin och desinformation

”Vad gjorde vaccinet för nytta egentligen?
Elisabeth Höglund, tidigare mångårig journalist på SVT, efter att hon och hennes make blivit svårt sjuka i covid. Höglund har tagit fyra vaccinationer och skriver att hon inte tänker ta fler. Hon slutar att följa rekommendationerna som hon följt i två år”

Källa: elisabethhoglund.se 20 november 2022 förmedlat av Nya Tider v.52/2022

Forskare i USA vid Cleveland Clinic har i en ännu ej publicerad studie konstaterat att fler doser vaccin ökar risken för smitta och sjukhusvård. https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2022.12.17.22283625v1.full förmedlat av Fria Tider, som anger att 9 av 10 som dör i corona är fullvaccinerade enligt statistik från FHM.
https://www.friatider.se/stor-studie-hogre-risk-att-smittas-ju-fler-vaccindoser

Men denna information med otaliga andra forskningsrapporter och studier om mRNA vaccinets biverkningar och sudden young death hindrar inte socialminister Jakob Petter Forssmed (KD) att hojta om vikten av nya sprutor, minst en eller två varje år. Tyvärr är han inte lika klarsynt som Jenny Piper på sin blogg i dag, där hon konstaterar att sjukhusens stabslägen också beror på att sjukskriven personal ökar, eftersom de tvingades kavla upp ärmen flera ggr för att få ha jobbet kvar. Samma förhållande råder bland unga idrottsmän som plötsligt dör av svåra hjärtproblem, de tvingades också ta flera sprutor för att få tävla utnför gränsen. https://jennypiper.blog/2023/01/04/annu-en-skapad-kris/

En vanlig förkylning tar nu minst 14 dagar med ett nedsatt immunförsvar och vill det sig illa, så kan inflammation i lungor stöta till och med orimliga väntetider på akuten, så drar sig många för att söka hjälp.

Att politikers öppna hjärtans politik dessutom har inneburit gigantiska besparingar inom sjukvården, som fyllts på med 2 miljoner invandrare med stora sjukvårdsbehov, nämner socialministern heller inte. Vårdplatser ryker och sjuksköterskor slutar i jakt på bättre arbetsvillkor. Då måste farliga sprutor till, så inte sjukhusen i vinterns influensatid tvingas gå upp i stabsläge. Vad som sker med dessa mer än fullvaccinerade personer är i nuläget likgiltigt.

Ibland undrar jag om våra politiker på riktigt är helt dumma i huvudet eller är det endast grupptryck och rädsla för att karriären skall gå i stå?

FBI har använt Twitter som om det vore deras egen propagandaavdelning, inte minst, när det gäller Big Pharmas profitmaskin, deras genvacciner och demonisering av Kinas Covid-19 politik.

FBI har använt Twitter som en underavdelning. Bild från artikeln

https://www.globalpolitics.se/fbi-har-anvant-twitter-for-att-sprida-falska-historier-och-propaganda/

Om Elon Musk orkar rensa ut FBI från denna plattform, låter jag vara osagt, risk finns att han själv i stället blir utrensad för gott.

Propagandan om vaccin solidaritet har varit massiv i hela världen, liksom kritik av Kinas lock down politik, som framställts som ondskefull mot folket. När den nu lättat, då blir det annat ljud i skällan.
Överfyllda sjukhus, lidande och död och jakt på västs biverkningsfyllda gen vaccin fyller våra statsmedier, med DN, Aftonbladet och Expressen i täten.

En välbehövlig kommentar till artikeln från signaturen Karl W ; om USAs arméer av internet troll;

”Inte bara FBI och inte bara Twitter. Just nu pågår en massivt drev med grovt falska historier och propaganda. USAs arméer av internet troll är i full verksamhet och svenska media som DN, Aftonbladet, Expressen, SVT med flera gör allt för att ge dom falsk trovärdighet. Man påstår att det pågår en massiv spridning av Covid i Kina, om det är så, var i helskotta håller den hus. Var är alla dessa dödssjuka personer och förment döda man försöker tuta i svenskarna om. Visst, likt i Sverige är det förkylnings tider i Kina, folk smittas av virus av flera sorter, och det sker även i Kina även om problemet på långt när inte är så stort i Kina som i Sverige, så finns det. Man påstår att Kinas myndigheter mörkar, men i Kina har vi något som Sverige inte har, nämligen ett oberoende folkmedia som rent tekniskt inte går att censurera. Vi får veta. Det går inte att som i Sverige mörka och ljuga.
—Trippla smittorna slår mot vården – ”kraftig ökning”
https://www.expressen.se/nyheter/trippla-smittorna-slar-mot-varden-kraftig-okning/
Man har trott att det är flitig användning av Traditional Chinese Medicine (TCM) som stoppade den befarade covidvågen i Kina, apoteken tömdes ju. TCM är ju förbjudet i Sverige. Amerikanska BigPharma vill ha sina profiter. Nu har man genom observation och slutsats, inte teori, sett att de som fått Kinas klassiska vaccin inte blir sjuka, trots att det var länge sedan dom vaccinerades. Det kan bero på att Kinas genuina traditionella vaccin ger ett livslångt skydd på samma sätt som vid smittkoppor eller polio.
Det skulle vara ett dråpslag mot USAs BigPharma affärsplan att hårdsälja sin mRNA kemikalie för att förstöra folks naturliga immunitet, och folk skulle sedan tvingas betala BigPharma för artificiell immunitet, som samtidigt förhindrar naturlig immunitet. Mänsklighetens någonsin största bedrägeri med andra ord.”

Vilken svensk politiker vågar öppna munnen om detta gigantiska bedrägeri mot mänskligheten?

3 tankar kring ”Om Twitter, FBI, vaccin och desinformation

 1. Mycket intressant är hur detta med vad väst kallar ”lockdown” började. Jag var själv med när det gäller det bostadsområde där jag bodde då. Varenda mamma vet hur förkylning och virus sprids, det behövs inga läkarutbildningar. Så om vi stänger av bostadsområdet eller byn och inte släpper in någon kan ju heller inte viruset komma in. Så satte man ut vakter vid alla ingångar som bar på klassiska vapen. Det var förstås attrapper av plywood, men meddelandet var klart. De byar och bostadsområden som stängde, inte en enda drabbades av ett enda covid fall. Det var inte bara i Kina.

  —MYSTERY WARRIOR Footage shows ‘knight’ on horseback guarding Chinese village to stop coronavirus-infected visitors spreading killer bug
  https://www.thesun.co.uk/news/10902628/coronavirus-knight-horseback-china-wuhan/
  —COVID-19: Lessons Learned From a Small Italian Village
  https://www.psychologytoday.com/us/blog/heal-the-mind-heal-the-body/202004/covid-19-lessons-learned-small-italian-village

  I vårat bostadsområde hade vi heller inte ett enda covid fall.

  Nyheter sprids blixtsnabbt i Kina, och snart började andra innevånare kräva nedstängning.

  Nu är detta med att helt stänga ner lite opraktiskt i längden, så snart listade man ut att om vi istället reducerar alla kontakter mellan människor så uppnår vi samma sak, ingen blir sjuk, och samtidigt bygger vi immunitet. Sedan om vi testar ofta hittar vi en smittvåg och kan strypa den med att skärpa antalet kontakter till ett minimum och att använda Traditional Chinese Medicine (TCM).

  Falska rykten som lögnmedia i väst sprider friskt ut rykten att det var regeringen eller till och med presidenten XiJinping som bestämde om snedställningar är alltså mycket grov lögn. Hela systemet med att reducera kontakter mellan människor och testa kom från folknivån, som det mesta gör i Kina. Även att avsluta det kom från folket, folkstyre. Typiskt och normalt i Kina samlas man i grupper, ibland fysiskt, ibland och mer ofta på webben, och diskuterar hur samhället borde administreras och styras. Sedan kommuniceras det till beslutsfattarna, ofta genom Kinas nio folkrörelser som i väst kallas ”partier”, den största kommunistpartiet. Hur ändringarna nyligen initierades är bara ett ytterligare bevis på att systemet med folkstyre fungerar i Kina.

  1. Jag förstår att västs ”Davosstyre” ser folkstyre som ett hot. Media har de i sin hand, som inte sparar på krutet, när det handlade om Kinas lock downs covid prevention. Tänk om de få som vågar protestera mot Sveriges Nato-anslutning skulle få representera hela befolkningen, som statsmedia gör om protester med vita papper i Kina.
   Om inga protester hörs, då tolkas det som att folket är så kuvat att de inte vågar sig ut.
   Trots tragedin i Ukraina, så är framtiden både oviss och spännande, när väst tacklar av och öst reser sig. Men risk finns att krigshökarna i väst provocerar fram ett kärnvapenkrig, för USA har stor energi med att testa sin vapenarsenal långt utanför landets gränser.
   Krig utomlands måste till för att hålla det militärindustriella komplexet i gång.
   Om Erdogan till slut får tillräckligt med favörer för att släppa in Sverige i Nato, så lär det bli våra gossar som blir första linjens kanonmat, men då är tillnyktring försent, precis som när skotten viner om knuten, både i Rinkeby och Hägersten och folk yrvaket undrar vad som sker.
   Så här beskriver SvD situationen i Kina, där en student och experter för folkets talan…. https://www.svd.se/a/dwvELq/kina-experter-turbulenta-tider-att-vanta-i-kina

 2. Swebbtv granskar WEF och visar hur svenska politiker belönas för för sin globala lojalitet, med toppuppdrag i FN som både Löfven och Wallström med sin politik mutade sig till för skattepengar. Borg och Reinfeldt blev förmögna för banktjänster där de inget behövde göra och Magdalena Andersson stoltserar inom WEF och Ulf Kristersson har brev kontakt med hans idol Schwab.

  World Economic Forum under luppen – Swebbtv Granskar 6

  En kommentar som säger allt:
  Zeb zeb för 45 minuter sedan
  ”Mycket bra information som många redan känner till, men tyvärr inte den största delen av det fortsatt sovande svenska folket ! Verkligheten och sanningen kryper nu närmare och närmare våra folkvalda, korrumperade och lögnaktiga politiker i riksdagen och regeringar, även regioner och kommuner. De flesta internationella organisationer står under inflytande av globalisterna. Regeringsmedlemmar som samarbetar blir rikligt belönade med ”tjänster” i bolagen som globalisterna styr över t ex Magdalena Andersson i WEF, Margot Wallströms och Stefan Löfvens topp-tjänst i FN, Anders Borg arbetade 3 år för WEF, Fredrik Reinfeldt anställdes av en globalistbank. De folkvalda som låter sig styras av globalisternas agendor via korrupta FN, EU, WHO, WEF, Bilderberggruppen, Trilateral Commission och nu eventuellt också NATO, de är landsförrädare ! Det är önskvärt att rikta strålkastarljuset på dessa personer i regering, myndigheter och statliga bolag för att rannsaka dem och reda ut var deras lojalitet finns. Att ta del av, medverka i och föra dessa odemokratiska sekters agendor till torgs bör ej vara förenligt med förtroendeuppdrag i Sverige”

Kommentarer är stängda.