Gamla och lockande medicinskåp integrations offer

Från signaturen TT.

Hej, Harriet.

Man undrar om det på äldreboenden finns anställda som ”snattar” mediciner från vårdtagarna?
Arbetade själv inom vården 1979 och på helgerna försvann det tyngre mediciner.
På helgerna när de ansvariga är lediga då delegerar man väl medicin tilldelningarna till de som arbetar på avdelningarna.
Vi vet väl alla att det förekommer personal som överhuvudtaget inte bryr sig om vilka konsekvenser medicinsnattandet kan medföra för den enskilde.
Trots det som hände redan 1979 drabbade ingen. Man tog medicinerna från ”medicinskåpet”.

Idag verkar det som att ”vissa” tvingas in i som här i ett vårdarbete. Förr valde man det man passade för. När det omvända sker, då blir det därefter på bekostnad av t.ex. uteblivna mediciner för den vårdbehövande. 

Det finns ju vårdpersonal som våldtar, själ guldsmycken m.m. från de hjälplösa i integrationens namn.”

https://www.na.se/2023-12-29/sjukskoterska-atalas-for-drogstold

Bild från nordsec.se Lockande medicinskåp

————————————————————————————————————————-

När det handlar om medicin stölder spelar nog hemvist ingen roll, däremot gör det vid stölder och tom våldtäkt på gamla försvarslösa kvinnor.

Tänk er om det varit en så kallad nazist som hade våldfört sig på en gammal muslimsk kvinna, då hade media haft krigsrubriker. Precis som det var i media när den muslimska och gravida kvinnan på en parkeringsplats i Farsta under 2013 sade sig ha fått sjalen avryckt och misshandlats utan vittnen.
Då blev det röda mattan för feministerna iklädda huvudduk som i samlad tropp tågade upp till dåvarande justitieminister Beatrice Ask. https://www.svd.se/a/6ad6136b-ce24-31f4-b194-0265fd3d2841/slojuppror-efter-misshandel

Tyvärr tror jag inte att den konflikträdde och värdgrundsmarinerade svensken kommer att delta i något värdlandsuppror, där Svennar misshandlas, rånas och mördas av misstag av migranter från muslimska länder. I varje fall inte under min återstående livstid. Därefter är muslimer så många tack vare inkluderingen till riksdagen att allt hopp om det tidigare trygga landet bleknat och försvunnit.