Tänkbara råd från Biden till hans marionett Zelenskyj

På årets första dag, så beger vi oss till Washington och lyssnar på detta fiktiva telefon samtal.

Bild; hbl.se

Biden; Lyssna min kära vän, nu måste Du använda alla dina skådespelartalanger i Davos för att få kriget att go on. Putin signalerar att han vill ha fred, men det skall tystas ner.

Honom lurade vi bra med Minskavtalet, där utlovad självständighet för hans bröder i Donbass gick upp i rök. Kosovo skötte vi också smart, deras självständighet från Serbien gynnade oss, med en strategisk militärbas och självklart måste Du, få Krim tillbaka. Vi måste tänka strategiskt för flera baser, visserligen har vi över 800 i hela världen, men de måste fyllas på, så inte militär industrin blir tvingas sakta ner, för då kan presidentskapet ryka, det vet jag av erfarenhet. Vänskapen till FBI och CIA kan då flyga sin kos.

Men, nu börjar Tyskland krångla, för Schulz litar jag inte på. Tacka vet jag Ursula i EU, hon fattar vad Pfizer ville ha och är nära vän till Schwab som kämpar för att vi skall leda den nya världsordningen, inte den mallige Macron, fransmän kan också vara lite opålitliga.
Risken är dock stor att oppositionen i Europa svänger, när de fryser och energin tryter, precis som deras vapenförråd.

Kanske blev det för mycket krut i Nord Streams sabotaget, men effekten blev mer än bra, för nu saktar tysk industri ner, som kan få Schulz att bli spak, när han får tigga pengar till sina långa avtal med ryska oljebolag.

Kanske vårt mål med att trycka ner Europa blev lite väl framgångsrikt, men det fixar du enkelt, givetvis utan kavaj, när du först drar en känslosam drapa i Davos om hur Ukraina slås för freden i hela Europa, mot den hemska ryssen. Då klämmer du, med darr på rösten, fram lite mer solidaritet från Europas ledare, som jag har i min hand, folket skiter vi i, precis som jag gör här hemma. Demokrati är något av mitt partis paradgren, under det kan man gömma allt som vi behöver, som inte tål dagens ljus.

Zelenskyj; Men om vi skjuter Europa i sank, hur går det då med EU:s återbyggnadsfond till oss? Bidragen kan ju sina, när vi får medlemskap, som i teorin redan är klart.

Biden; Inga problem, de skuldsätter sina 27 medlemsländer för all framtid, precis som med corona fonden. Visserligen sätter sig Viktor Orbán på tvären, men jag litar på att Ursula trycker till honom, med uteblivna bidrag. Så, oroa dig inte min gosse, min son Hunter Biden kan lära dig hur en slipsten skall dras, jag menar inte bokstavligt, för det har han aldrig gjort. Ha, ha, ha, utan med bidragen.

Nu har visst de naiva svenskarna ordförandeskapet i EU och deras ledare kan vi lita på, med deras öppna hjärtan för global solidaritet.

Reinfeldt dess upphovsman blev inte lottlös, för vi månar om alla som hjälper oss.
Det var bara Palme som halka fel, när vi kämpade för demokrati i Vietnam, men honom fick vi tyst på. Så fortsätt Du på samma spår, så fyller vi på dina kontoförråd i skatteparadisen och vi får i gengäld tillgång till ditt lands naturresurser. Mina bröder inom Big Food önskar mer, där Blackrock och Vanguard inte nöjer sig med sina hitintills 17 miljoner hektar.

Hunter har nya affärsplaner, som kan ge riklig utdelning, om inte hans playboy liv tar för mycket energi. Vår media håller tyst därom och gör i stället slarvsylta av Trump, som tack och lov vingklipps alltmer. Du, min gosse har lärt dig bra, att stänga av alla medier som du inte kan kontrollera. Kom ihåg att allt som inte kommer från Dig är desinformation. Och nu ihåg att alltid säga, att vi demokrater alltid vill ha fred och skulle någon tvivla så kör med Putin troll, så tiger de.

———————————————————————————————-

Sedan blev Biden lite trött på sin kravfyllda och kavajlöse marionett, som aldrig blir nöjd, trots att han fått patriot luftvärnsrobot till sin armé. Oro finns också för att republikanerna i representanthuset inte vill skänka mer dollar med vapensystem och några är tom osolidariska och vill ha fred. Därför måste Bidens eget engagemang för fortsatt krig tonas ner och Zelenskyj får fortsätta sin enmansshow ytterligare en tid och få ta emot applåder från västs ledare, som inte vill inse att de endast är USA:s nyttiga idioter. Allt medan folket lider, som tvingas finansiera kriget och 100 000 tusentals unga män tvingas offra sina liv, när väst exporterar solidaritet och demokrati, medan USA med världsbanken trycker nya fiatpengar som lånas ut till saftiga räntor.

Kan den skuldsatte sedan inte betala, ja då kommer kronofogden, USA:s världspolis från den djupa staten och beslagtar landets naturtillgångar samtidigt som nya lån beviljas. Vilken briljant affärsidé och smart evighetsmaskin för att hålla uppe västs hegemoni!

Inspiration till Bidens råd kommer från;

En tanke kring ”Tänkbara råd från Biden till hans marionett Zelenskyj

  1. Citat från https://nyadagbladet.se/utrikes/republikaner-kraver-att-usa-slutar-finansiera-ukraina/

    ”Paul Gosar, republikansk ledamot i USA:s representanthus, kräver att makthavarna Washington slutar finansiera kriget i Ukraina – och konstaterar att USA inte är skyldiga Volodymyr Zelenskyj ”ett jävla dugg”.

    ”INGET MER utlandsbistånd, och särskilt inte för att finansiera ett krig som vi INTE borde vara involverade i. Biden och hans kriminella familj kanske har en skuld till Zelenskyj, men Amerika är inte skyldiga honom ett jävla dugg”, skriver politikern på Twitter.”

    Sedan har vi Zelenskyjs ”buisness women” som numera leder hans diasporadelegation.
    Natalie Jaresko, är en ukrainsk-amerikansk aktör inom finansbranschen, som varit ordförande för flera av IMF:s åtstramningspaket och den skenande privatiseringen av Ukrainas ekonomi, i egenskap av landets finansminister i regeringen efter kuppen.
    Hon bidrog till att öppna landets ekonomi för multinationella företag från västvärlden. Hon fick makten i det rådgivande rådet för utländska investerare av Viktor Jusjenko, en nyliberal president tack vare den ”orangefärgade revolutionen” som backades upp av USA:s underrättelsetjänst och de västligt allierade oligarkerna George Soros och Boris Berisovsky 2005.
    https://www.globalpolitics.se/zelenskijs-diasporadelegation-leds-av-den-kvinnliga-ekonom-som-ledde-plundringen-av-ukraina/#comment-112509

    Men om detta får folket i väst inget veta, Rysslands hatet måste hållas vid liv och lögnen om att Zelenskyj slåss för hela världens demokrati.

Kommentarer är stängda.