Kan det vara En Global Nazistisk Världsordning/regering som eftersträvas?

Att försvåra för kriminella gäng är önskvärt tycker nog majoriteten av medborgare, men bakom Tidö avtalets åtgärder kan djävulen finnas i detaljerna. Vem kan garantera att det inte drabbar andra som kritiserar politiken med regeringens fjäskeri för EU, FN, Nato med den globala eliten?

Signaturen ”TT” är fylld av oro med tanke på regeringens angiverilag, civilkuragelag, utredning om anonyma vittnen och visitationszoner.

Rädda korsets tidigare reklam om att främja barns angiveri och Broschyren ”Local aktion. Global difference ” får heller inte glömmas.

”Vad är det vi kan få? mejlar ”TT”.
Kan det vara En Global Nazistisk Världsordning/regering som eftersträvas, eftersom ”våra” politiker följer en agenda som ska låta folket göra Polisens arbete på uppdrag av Riksdagsfolket/politikerna!

Genom att saluföra angiveri i varje vrå!

När det gäller anonyma vittnen:
Vilka kommer DE att vara? Har de egna ”aktörer” som kommer att agera som anonyma vittnen?

Blir inte konsekvensen den att man kan åtala vem som helst av oss och ge dem fängelse enbart på ”hörsägen”!

Syftar inte det hela till att ge politikerna ett ännu större gigantiskt skydd till det redan borttagna Tjänstemannaansvaret. Man använder sig av Sekretess och immunitet som ett kraftfullt verktyg mot ”protesterande medborgare” klagan.

Slutsats: Allt opassande ska kvävas. Kosta vad det vill bara folket lider och är i vanlig ordning upptagna med sig själva utan att märka någonting.

Signaturen ”TT”.

———————————————————————————————————

Hot från banker med avstängning av kunders konton är mycket populärt mot regimkritiker med dess offentliga alster. Ingen skall inbilla mig att order endast kommer från dess styrelser utan att en politisk agenda ligger bakom. Länsförsäkringars aktion mot Nya Dagbladet är ett slående exempel, som anser att nättidningen är systemhotande, underförstått för dem själva med den globala finansmaffian.

Glöm inte hur alla lever farligt som hotar globaliseringens framfart, där Julian Assange nog är det största offret, som den humanitära stormakten har på sitt samvete. Vi andra får än så länge bara vårt nät engagemang avstängt, under timmar, dagar eller för gott och blir paria och svartlistas i den offentliga debatten.

Bakom hårdare tag mot kriminella gäng kan finnas en dold bakomliggande agenda, precis som politikers mantra om solidaritet och mänskliga rättigheter ofta är förtrupp för dess motsats.

Relaterade källor;

https://nyadagbladet.se/tag/lansforsakringar/

https://scholar.google.se/scholar?q=global+statistik+om+m%C3%A4nniskohandel&hl=sv&as_sdt=0&as_vis=1&oi=scholart

https://sv.wikipedia.org/wiki/Tid%C3%B6avtalet

Bild; från https://sv.wikipedia.org/wiki/Nya_v%C3%A4rldsordningen

5 tankar kring ”Kan det vara En Global Nazistisk Världsordning/regering som eftersträvas?

  1. Sveriges regering består av olika nyanser av sossar eller närmre bestämt socialdemokrati

  2. Enligt min åsikt det en regering som enbart består av nyanser av socialdemokrati no less no more. marionetternas utseende byts så är det till syvende och sist sossar eller för att parafrasera Jerring sossar sossar och åter sossar
    Med anspelning på det historiska referatet i sportens värld japaner japaner

  3. Jag har varit med länge, sett mycket och hört mycket. Det är min åsikt att USA av idag är tyska nazismen arvtagare. Jag ser fram emot en framtidens Nürnberg rättegång, denna gång inte kontrollerad av USA, utan av länder som Ryssland, Kina och Iran, med flera.

    1. I skydd av demokrater med den djupa staten, så försöker denna världspolis låtsas att den kämpar för demokrati. I dag har gamla tiders vänster övergått i sin motsats, men med demokrati och tjatet om mänskliga rättigheter, så försöker man lura folket att de vill alla väl, samtidigt som de plundrar allt och alla som försöker blockera deras väg.
      Men jag har ändå svårt att förstå hur blinda västs ledare är om det globala maktskiftet, med Kina, Ryssland och alla Bric länder, de ser inget, hör inget och vågar inget säga, för att inte förlora sitt inflytande och få göra sällskap med Viktor Orbán.

Kommentarer är stängda.