Spärra in dessa vänsterns klimataktivister – agera Nu innan medborgare skadas och dör

Natural News den 19 december:

Förra veckan greps fem medlemmar av en Antifa-terrorcell i Atlanta, där polisen enligt uppgift hittade "bomber, bloss och bensin". Vänsterorienterade Antifa-typer har en lång historia av sabotage mot järnvägslinjer, broar och annan kritisk infrastruktur.

Och nu efterlyser Bloomberg News "sabotage och förstörelse av egendom" för att uppnå någon sorts vriden klimaträttvisa genom att förstöra saker.

Den ursprungliga rubriken förklarade, "Klimatrörelsen måste omfamna egendomsförstörelse", och hävdade att klimataktivister "måste eskalera sin taktik."

Nu, när Amerika står inför julens kalla helger, måste vi ha högsta beredskap för radikala vänsterextremister, ekoterroristattacker på elnätet och kritisk infrastruktur som håller människor vid liv. https://www.naturalnews.com/2022-12-19-antifa-terror-cell-sabotage-infrastructure-bloomberg-climate-terrorism-destruction.html

I Sverige är de inte så dåliga heller i sabotage mot infrastruktur där Svensson drabbas värst. Att limma fast sig på motorvägar och flygplatser har blivit populärt. Att en och annan ambulans inte kommer fram, är smällar vi får ta.

När skall polisen eskalera sin taktik och slänga silkesvantarna mot detta pack? Där bortskämda unga och ofta medelålders kvinnor som äntligen fått engagemang i blick trängs vid limburken och rättfärdigar sin orättfärdighet mot hårt arbetande medborgare.

Undrar om alla Greta hyllande politiker inser vad deras klimatalarm resulterat i?

Bild; arbetaren

Klimataktivister blockerade Malmös gator

Rättsväsendet vet inte vilken fot de ska stå på, precis som vid sabotage vid flygplansstart, när utvisning skall ske.

Krutet läggs i ställe på Svensson för småförseelser, saftiga böter för arga pensionärer som fått nog av orättvisor och några tusenlappar för 5 km fortkörning, när min bror långtradarchauffören måste leverera just in time. Här är uppklarningsstatistiken god, men för bedrägerier, våldtäkter, rån, skjutningar och mord, låter det likadant månad efter månad; ingen misstänkt, ingen gripen, för signalement har länge utgjort en kränkning och undfallenheten stärker klanen år efter år. Men en liten ljusning finns på polisens hemsida, där en fd berikare som är efterlyst för misshandel finns på bild, men statsmedia tiger still.
https://polisen.se/aktuellt/hjalp-polisen/2022/december/polisen-vill-ha-hjalp-att-identifiera-mannen-pa-bilden/

Villkorlig dom och skyddstillsyn blev domen för majoriteten av de klimataktivister, som blockerade trafiken på E4 den 29 augusti i år.
Vilket skämt! https://www.domstol.se/nyheter/2022/10/tolv-klimataktivister-doms-for-sabotage/

När får Svensson nog?

Ps. Om inte SD kräver ett stopp på HMF jägarens skattefinansiering, då borde de lämna politiken med sänkta huvuden. Journalisten Joakim Lamotte blev nyligen dömd till kraftiga böter, för han publicerat sanningen om denna man. Sanning är enligt rättsväsendet lika med grovt förtal. Ds.

7 tankar kring ”Spärra in dessa vänsterns klimataktivister – agera Nu innan medborgare skadas och dör

 1. Har vi haft illegala regeringar sedan man tog bort Tjänstemannaansvaret den 1 januari 1976?
  Är ALLA dessa ansvarsbefriade regeringar efter 1976 LEGITIMA? Om svaret är JA, var tog då den s.k. SVENSKA DEMOKRATIN vägen?

 2. Så länge vi har riksdagspolitiker som har ansvarsbefrielse, är inte då ”våra” olika regeringssammansättningar icke önskvärda av oss det svenska folket?
  Den ansvarsbefrielse som de själva tilldelats sig, medför inte det att man ”riskfritt” kan ägna sig åt korruption på alla olika sätt? Är det kapitalet med dess lobbyister som är grundbulten till dagens politikers oåtkomliga korruptionshandlingar?
  Finns dessa ”lobbyister” registrerade i ”offentliga” dokument över vilken PÅVERKAN de haft i Regeringsbesluten genom ALLA år?
  Eller gäller inte offentlighetsprincipen innanför RIKSDAGEN?
  Gör det inte det, borde inte då hela riksdagen ta sitt pick och pack och dra åt skogen?
  Eller ska de få fortsätta med att ”fylla sina fickor”, vid sidan om?
  Ett mycket bra program om bl.a. konsekvenserna av borttagande av Tjänstemannaansvaret.

  Hur löser vi all skit i Sverige? Av Markus Allard och Alexander Bard

  https://www.youtube.com/watch?v=gdQkPr4DyZM
  TT.

  1. Borde inte fler medborgare reagera över denna avsaknad av ansvar för sina gärningar? Vi andra får stå till svars för våra fel, men icke politiker. Även privata oegentligheter tystas ner, där Reinfeldt och Bildt verkar ha ett skydd från vår Herre, för att inte tala om Kristersson, deras efterträdare.
   Jag tror att den politiska eliten anser sig stå över lagen, för om en faller ner, då faller övriga med besked.
   Regeringen har nu chansen att återinföra tjänstemannaansvaret, frågan är om viljan finns kvar?

   1. Det tycks som svenskens skygglappar är stora som gärden och det tycks inte vara mycket att göra något åt sankta simplicitas gäller verkligen men har under årtusenden fått ändrad innebörd ursprungligen lär det mer betonats romarnas heliga enkelhet (i livsföring t. ex) nu betecknar det snarare den heliga enfalden som ju är svenskens signum

   2. Harriet, att återinföra tjänstemannaansvar är i nutid och mentala rum kognitivt producerat feltänk, om humana resurser (tjänstejon) är anställd av eller med rättssäkert uppdrag för namn på EN rättssäkert i tid och rum registrerad svensk myndighet, företag eller förening, med strikt skadeståndsansvar och risk, mot EN människa med rätt utvecklad och ägd mental kunskap att förstå när, var och varför, namn, ord eller begrepp med fel kvalitet och säkerhet i tid och rum, lurar EN myndig svensk med fel utvecklad och ägd mental programmerbara i nutid, nära framtid och rum, lokalt i EN medlemsstat i EES eller Europeiska unionen.

    Två eller flera människor, är i tid och rum ett laglöst kollektiv av människor, utan nytta, ansvar och risk i tid och rum, om Du tror eller inte tror med hjärtat på tomten.

    God Jul!

    1. För mig räcker det att man blev utan personligt ansvar när Palme fick bort tjänstemannaansvaret. Jag tror inte skattebetalarnas redovisning av politikers slöseri hade nått samma nivå om det hade varit kvar. Slösa och höj sedan skatten anser makthavare är fint som attan!

Kommentarer är stängda.