Västvärldens elit rånar nu sina egna genom pandemier, vacciner och sanktioner med Putin hat

Denna text från Newsvoice är skriven av debattören, läraren Lasse Malmgren, där han lyfter fram boken Confessions of an Economic Hitman av John Perkins.

Där författaren redogör för hur den tredje världen plundras på sina naturtillgångar. Nu har turen kommit till Europa, där den globala eliten vill åt Europas skattebas genom pandemier, vacciner, sanktioner och Putin hat. Elitens media spelar med i detta bedrägeri.

Plundringstågets resenärer är ”ett stort nätverk av företag, banker, samverkande regeringar och rika och mäktiga individer – för att säkerställa att de behåller och utökar sin rikedom och inflytande, och blir rikare och rikare när de fattiga blir fattigare...”

”….Själva tillvägagångssättet är enkelt: Det gällde att kontakta makthavare, presidenter, statsministrar etc och erbjuda dem allehanda fördelar, ekonomiska, såväl som materiella och sexuella, samtidigt som man framförde förslag om hur man kunde ”utveckla” landet eller området ifråga.
”Utvecklingen” byggde till stor del på att länderna beviljades lån och att amerikanska bolag fick möjlighet att starta utvinning av råvaror av diverse slag.
Landet bands därmed  av avtal och lån som innebar att den ekonomiska eliten hade den reella makten över landets framtid och också kunde kamma hem stora vinster…..”

——————————————————————————————–

Nu har detta plundringståg nått Europas arbetande befolkning, där skattebasen lockar till stöld. Där Big Pharmas biverkningsfyllda mRna vacciner har fått miljard profiten till nya höjder.

Från denna gedigna text vill jag lyfta fram ett citat från Julian Assange, som stämmer exakt idag, när EU följer sina egentliga uppdragsgivare på plundringståget, den globala finansmaffian, där USA med Nato håller i ratten. Den militära och humanitära hjälpen till deras proxy krig i Ukraina, gör att Europa snart är helt försvarslöst och befolkningen knäar under sanktioner, inflation och el kris.

Julian Assange analys av krig är överföring av kapital

I samband med kriget i Afghanistan gjorde Julian Assange ett skarpt uttalande som avslöjar krafterna bakom de ändlösa krigen. Han uttryckte det ungefär så här:

Bild; latin times

“Målet med dessa ändlösa krig är inte att de ska vara framgångsrika, utan de är bara ett sätt att tvätta pengar, att överföra skattepengar från det allmänna, till den privata sektorn, i det här fallet det militära industriella komplexet.”

Lasse Malmgrens slutsatser;

-De enorma kostnaderna för krigen är alltså ett sätt för den ekonomiska eliten att tillskansa sig allmänhetens tillgångar eller de olika staternas skatteintäkter.

-På samma sätt kan man förstå att de ändlösa pandemilarmen, vaccinationsprogrammen är ett sätt för den ekonomiska eliten att överföra skattepengar från befolkningen till den ekonomiska eliten, eller det biomedicinska komplexet.

-Och de ständiga klimatlarmen är ett sätt för den ekonomiska eliten att överföra skattepengar till den ekonomiska eliten eller energibolag, oljebolag mfl.

Inget av detta sker av en slump. Det är noga planerat och möjliga utvägar som t ex tillgångar till rysk gas, omöjliggörs genom sprängattentat. Det är inte Ryssland som bekämpar Europa, det är den ekonomiska eliten som dels vill åt Rysslands naturtillgångar, dels vill komma åt Europas skattebas…..”

En ljuspunkt i Julian Assanges tragiska öde, där Sverige i högsta grad är involverat, är att mediejättar nu börjar reagera, då de ser hur pressfriheten gradvis vingklipps.

“Att hålla regeringar ansvariga är en del av kärnuppdraget för en fri press i en demokrati”. Det skriver oväntat New York Times, Guardian, Le Monde, Der Spiegel och El Pais i ett gemensamt brev som publicerades på måndagen. Tidningarna ber USA släppa anklagelserna mot den åtalade Julian Assange eftersom USA försöker undergräva pressfriheten….” https://newsvoice.se/2022/11/kanaler-slappa-anklagelserna-mot-julian-assange/

För intresserade se kategori Julian Assange där mer av bakgrund presenteras.

4 tankar kring ”Västvärldens elit rånar nu sina egna genom pandemier, vacciner och sanktioner med Putin hat

 1. Hur kunde det svenska folket röstat för att en ”barnhandlare” ska bli VÅR STATSMINISTER!
  Han var ansvarig för adoptionscentrum när kinesiska barn ”försvann” när de illegalt eller legalt kom till Sverige från KINA.
  Finns det någon som tror att denne statsminister TÖRS sätta sin fot i just KINA? Han togs med ett illegalt vapen utan åtgärd!
  Kan VI alla ”övriga” införskaffa illegala vapen, utan åtgärd?
  Som sagt, det är skillnad på FOLK och FÄ. Så länge det mediala ”propagandautbudet” i press som hos SvT tillåts att styras av kapitalets springschasar (politikerna alltså), lika länge har vi INGEN demokrati.
  Vi har en diktatorisk regering, oavsett vilka som ”sitter” där.
  I en demokrati ska väl regeringen ta det juridiska ansvaret.
  SD, som flaggade för att TJÄNSTEMANNAANSVARET skall återinföras har vi inte hört ett dugg om!
  Förutom allt de och de övriga GÅTT till val på, visade sig nu att allt var en enda stor LÖGN.
  Vad säger NI som röstade i det senaste valet?
  Har VI blivit pålurade en IKOMPETENT REGERING? Riksdagen, kan inte betraktas som en enda STOR teater till allas beskådan.
  Det är som att de politiska partierna har ”etablerats” sig på LIVSTID, p.g.a. att inga andra nytillkomna partier tilläts att exponera sina budskap i vårt ”fria” demokratiska land.

 2. Rubriken säger det mesta.
  Dyraste elproduktion sätter priset för alla.
  Hur rimmar det med kommunal upphandling? Dyraste anbud för alla ?

Kommentarer är stängda.