Gamlas besparingar finansierar gängens kriminalitet

När jag loggar in på min bank, står det alltid att aldrig logga in på internetbanken om du blir uppringd och lämna aldrig ut lösenord.

Därför har gamla och personer med funktionsinskränkningar blivit guld värda i ordets rätta betydelse för de kriminella gängen.

Bild; SR

Så här går det till

 1. En person ringer upp och påstår vara från bankens spärrtjänst
 2. Den äldre uppmanas att använda sitt I-D, kod till bankdosan och flera överföringar sker
 3. Bedragarna styr pengarna till olika konton som skapats av målvakter
 4. Efter att pengarna försvunnit i flera led, får bedragaren del av vinsten

Malmöpolisen säger att bedrägerier utgör en basinkomst för många tungt kriminella i staden, gängen i Järva och Rinkeby är också framgångsrika i att slå sönder drabbades liv. Enda ljuspunkten är att en och annan gärningsman skjuts till döds, när bytet skall delas upp.

”….Bland annat hade en svårt cancersjuk kvinna blivit av med 2,1 miljoner kronor från sitt konto. Kvinnan kontaktades efter att hon satt in en annons på Blocket för att sälja en rullator och där fanns hennes telefonnummer….

Skapad stress situation och gamlas uppfostran i tillit är fin fina grejer för bedragarna, då går det som smort, att snabbt tömma deras livslånga besparingar på kontot.
Verksamheten är som regel helt riskfri. Flera av de drabbade pensionärerna har fått brev om att delar av utredningen lagts ner. De skäms och lider i det tysta och riktar ilskan mot sig själva hur kunde jag vara så dum.

Att dumheten i stället består i att de ofta röstat på partier som släppt in dessa farliga parasiter är en tanke som sällan slår rot.

Hur mycket skall värdlandets befolkning stå ut med av förd migrations politik? När får vi nog av vänsterliberalers låtsas humanitet?

Tyvärr leds aldrig denna kriminalitet tillbaka till FN:s och EU:s konventioner om asyl och rättssäkerhet för migranter, som medborgare i nationen förlorat.
Vi skall endast vända andra kinden till oavsett om farmor skinnats på sina besparingar, om dottern, sambon, eller frun blivit våldtagen och sonen förnedringsrånad, när godhetsapostlarna mässar om samverkan mellan alla goda krafter, självklart indränkt i förståelse för dessa barbarers bakgrund. Nej, nej inte att de är dopade i Koranens hat mot otrogna, utan i förortens utanförskap, så nya totalt verkningslösa projekt kan sjösättas till gagn för änglakörens medlemmar.

Att införa asylstopp, återvandring, slänga ut alla som gör sig skyldiga till grova brott oavsett medborgarskap skulle vara mer effektivt, men detta är tabu att skriva för polismyndigheten, för då ryker karriären.

När jag läser att migrationsminister Maria Malmer Stenergard (M) i en DN intervju uppger sig vilja ”göra allt som krävs” för att Sverige ska få en minskad invandring. Då undrar jag om hon med oss skämtar aprillo, vänsterns gråterskor har gått till aktion för att Tidö avtalet är för hårt….
Ja, hårdheten är mot oss skattebetalare som tvingas finansiera invandrarkriminaliteten, för varken asylstopp och återvandring ingår i hennes att göra allt.

https://www.friatider.se/ministern-lovar-gora-allt-att-minska-invandringen

Relaterad källa för citat; https://www.svd.se/a/Bjydqw/gangens-okanda-klipp-lurar-aldre-pa-miljoner

PS. Glömde att nämna att Allmänna Arvsfonden också är finansiär för den invandringsrelaterade brottsligheten, där projektmedel generöst beviljas (som de med sina advokaters hjälp roffat åt sig) för integrationsprojekt som i praktiken går ut på att stärka islam med svennehatande islamister.
Att Sigtuna stiftelsen har fått islamkramande och SD hatande Helle Klein till direktör, visar att arvet efter fd ärkebiskop Antje Jackelén  lever vidare, vilket bara visar att socialdemokraternas 12 mäktigaste; the dirty dozen består. DS.

5 tankar kring ”Gamlas besparingar finansierar gängens kriminalitet

 1. Att jag har missat detta! Vilken bra artikel, de blir många JA från min sida.

  -Var det Reinfeldts son som sköt vakten eller var det självmord? En av sönerna är väl knarkare, så möjligheten finns att han har gjort det.
  Hade Filippa en relation med vakten? Finns ingenting som bekräftar eller dementerar uppgiften.
  Om JA, visste sonen/sönerna om det i sådana fall? Antagligen.
  Bilder på vaktens kropp där kulan träffade vill vi se, liksom obduktionsprotokollen. Kommer vi aldrig att få se, eftersom det inte har gått rätt till. Fråga 4 det händer hela tiden när eliten får bestämma.
  Är det sant att du Fredrik Reinfeldt sitter med i the committee of 300? Här svara jag självklart sitter han med där.

  1. Fredrik Reinfeldt med sina öppna hjärtan och sin knarkson, Carl Bild med Estonia/Lundin Oil och Ulf Kristersson med skandalen på adoptionscentrum, lägenhets mygel från behövande har samma lojalitet till varandra som de tre musketörerna.

 2. De som lurar äldre borde få ett straff där de inte släpps ut på minst 30 år, jag förespråkar att vi outsourca våra fängelser, till länder som Kongo, Kina, Japan eller Iran. Straffen ska kännas och vara avskräckande inte som idag en möjlighet att vila upp sig och med utvisning av både familj, släkt och den dömde som en självklarhet. När en politiker säger ”göra allt som krävs” vet vi att de ljuger, en politiker gör allt för att sitta kvar vid makten och då finns det inga impopulära beslut. Själv gick jag ut ur svenska kyrkan för många år sedan och kommer inte gå med så länge vänstern styr kyrkan.

  1. Du har många som håller med Dig! Offrens lidande i slutet på sina liv är inget värt, vänstern ömmar ännu för brottslingens utanförskap, även om krav på fler fritidsgårdar har dämpats något. Hur integration skall gå till med Koranen i bagaget begriper jag inte, det är endast den generösa välfärden som lockar, där assimileras det med fart.

 3. Här kommer länken till ett gammalt inlägg av signaturen ”TT” om skotten i Sagerska palatset, när Fredrik Reinfeldt var statsminister. Med en son, en mor och en vakt som tog eller miste sitt liv, en händelse som snabbt tystades ner. Belöningar kommer från makthavare med attraktiva topptjänster för de vars läppar omgående förseglats, där också Estonia skandalen finns i färskt minne.
  https://word.harrietsblogg.se/2019/08/19/vem-avlossade-skottet-i-sagerska-palatset/

Kommentarer är stängda.