Olle Ljungbeck; betala inte medlemsavgiften till SD!

Betala inte medlemsavgiften.

Eftersom jag är medlem av Sverigedemokraterna fick jag för några dagar sedan påminnelse om att betala medlemsavgiften.
Men varför skulle jag det?
Om man betalar för något brukar man ju få någon form av kompensation. Vi lovades bl a  billigare el och drivmedel. I stället verkar det gå åt andra hållet.

Ha, ha skrattar den röd-gröna smörjan. ”Vad var det vi sa”. Men inte har de något att skratta åt. De har ju innan SD gick in i som medlem av den regerande falangen kört vårt land i sank på de flesta områden. Därför hoppades jag på SD.s löften.

Men kära medborgare. Med så usla företrädare vi haft vad beträffar den intellektuella nivån sedan Palmes tid kan det bara barka åt pipan.

Så om inte annat kan vi ju genom att vägra betala medlemsavgiften få partiet att knäa ekonomiskt.

De sitter visserligen nu med löner som de inte gör skäl för, men att de skulle ge något till partiet om detta förlorar inkomster tror jag inte på. Dagens politiker har endast en solidaritet och det är till penningpåsen. Detta blir sista gången jag ger min rösttill något av de etablerade politikerna.
Med så grova lögner som de lurade oss med före valet kan vi ju inte påstå att de  vill folkets väl. Så slutomdömet måste bli: ” Samma storljugare allihopa”. Och vad skall man tro om deras förmåga till vilka åtgärder som behövs för att rädda landet.

Skall man skratta eller gråta när Sveriges främsta representant i EU lägger ner hela sin själ på att hindra prishöjning av SNUS!

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

90 år och har därmed i motsats till dagens medborgare födda efter 70-talet träffat hederliga politiker, som var besjälade att arbeta för sitt folk.”

————————————————————————————————-

Jimmie Åkesson och Ulf Kristersson är båda ohederliga politiker som är mer besjälade med oljebolagen än sitt eget folk, efter att Fredrik Reinfeldt fått dem att öppna sina hjärtan för Preem, Pallas Oil, Lundin Petrolium….se gårdagens inlägg.

Bild; morgontidningen.se

7 tankar kring ”Olle Ljungbeck; betala inte medlemsavgiften till SD!

 1. En teori som jag haft om SD var om inte DE är ett ”dotterbolagsparti” till Moderaterna. 2006 var det väl inge Moderat som skulle ens ta i SD med tång. Med tanke på tidens gång och hur föränderliga politiska partier agerar, då vete sutton om man inte har planerat det hela. Man tog åt sig ”oppositionen” (för den var redan kontrollerad) det var bara att invänta det rätta tillfället. SD har levt på flera stora avgörande lögner som man använt sig av för att fånga sina väljare. När ska SD tillföra något som deras välare gick till val på, Åkesson?

  1. Ja till EU, ja till Nato, ja till public service, ja till oljebolagens vinster efter order från Fredrik Reinfeldt, ja till förlängd abortgräns osv.
   Detta räcker för att Du skall ha fullständigt rätt!

 2. German utility RWE has inked a deal with Abu Dhabi National Oil Company (ADNOC) for delivery of liquefied natural gas (LNG), the company announced on Sunday.

  The deal so far covers only one tanker: a shipment amounting to 137,000 cubic meters of LNG to be delivered by Abu Dhabi National Oil company to RWE in late December or by early 2023, Bloomberg reported, citing the company’s announcement. Separately, RWE also announced it will partner with UAE-based company Masdar to explore offshore wind energy projects and supply 250,000 tons of diesel per month in 2023 to Germany’s fuel distributor Wilhelm Hoyer.
  омг омг ссылка

  Google översättning;
  ”Det tyska bolaget RWE har ingått ett avtal med Abu Dhabi National Oil Company (ADNOC) för leverans av flytande naturgas (LNG), meddelade företaget på söndagen.
  Affären omfattar hittills endast ett tankfartyg: en leverans på 137 000 kubikmeter LNG som ska levereras av Abu Dhabi National Oil Company till RWE i slutet av december eller i början av 2023, rapporterade Bloomberg, med hänvisning till företagets tillkännagivande. Separat tillkännagav RWE också att de kommer att samarbeta med UAE-baserade företaget Masdar för att utforska havsbaserad vindenergiprojekt och leverera 250 000 ton diesel per månad 2023 till Tysklands bränsledistributör Wilhelm Hoyer.”

  omgomg

 3. Tidöavtalet har sina ljusa punkter. Men tidtabellen tycks bara regeringen bestämma, inte SD. Nu är det sagt, att alla åtgärder ska utföras inom mandatperioden, dvs fyra år. Inte inom 6 veckor. Regeringen menar, att sakerna måste noga utredas, innan åtgärd sätts in. Den välvilliga förklaringen är alltså, att räknenissarna jobbar för fullt, och att tomtenissarna får vänta.

  Den motsatta förklaringen är, att regeringen och SD struntar i att åtgärda. Hur de i så fall tror sig göra ett bra val 2026 är en gåta. Men ett borde de ha lärt sig, och det är att vid kommande valkampanjer mer noga påpeka att alla löften avser mandatperioden.

 4. ”Eftersom jag är medlem av Sverigedemokraterna fick jag för några dagar sedan påminnelse om att betala medlemsavgiften.
  Men varför skulle jag det?”

  Varför alls rösta på SD?? Kontrollerad opposition.

 5. Att straffa SD är som vänsterväljarna har gjort. De gav fler röster till S i senaste val än i förra, trots att partiet förstört kärnkraftverk som drivit upp elpriset. SD backar för att de ännu inte återbetalat utlovat elstöd.

Kommentarer är stängda.