Gör motstånd mot den skurkaktige Klaus Schwab med reflektioner kring övervakning

Nya Dagbladet den 1 december:

https://nyadagbladet.se/utrikes/senator-lovar-att-bekampa-den-skurkaktige-klaus-schwab/

Malcolm Roberts, senator från Queensland och företrädare för det konservativa partiet One Nation i Australien, lovar att göra motstånd mot World Economic Forums planer att berika eliten på vanliga medborgares bekostnad, förstöra jordbruket, krossa kärnfamiljen och sexualisera landets barn.

Där den skurkaktige Klaus Schwab vill ha ”den stora omställningen” så lovar jag istället att påbörja ”det stora motståndet”. Vi kommer att motstå infiltrationen av vårt parlament från globalistiska nickedockor. Vi kommer att stå emot förstörelsen av familjen. Vi kommer att stå emot miljardärerna som gör alla andra fattigare”, skriver Roberts på sin hemsida, där hans tal också finns upplagt.

I ett anförande i parlamentet konstaterar Queensland-senatorn att han redan tidigare uppmanat Australien att förkasta World Economic Forum och deras planer för ”den stora omstarten” (The Great Reset) – och istället göra motstånd.”

——————————————————————————————————–

Vi får glädja oss att allt fler politiker börjar göra motstånd mot globaliseringens farsot, denna gång i Australien, tidigare i Italien och USA. Men tyvärr verkar Storbritanniens nye premiärminister – Rishi Sunak bli ultra globalisters påläggskalv, som miljardär och bankirernas marionett så går det mycket lätt.

Nu är han med Klaus Schwab mycket positivt inställda till Kinas teknokratiska samhällsutveckling. Skillnaden i väst jämfört med Kina är att ett fåtal oligarker lägger beslag på fördelar och vinster, inte folket som enbart får betala.

Här ska jag villigt erkänna att jag är kluven till övervakning med ett poängsystem som kan ge mig fördelar i samhället.

Jag har varit och är en sån där tråkig typ som plockar upp andras skräp i soprummet, svabbar golvet i tvättstugan, betalar räkningar direkt, har aldrig snott nått i affärer, väntar med min gamla cykel på grönt ljus, smiter inte före i köer och sett till att mina flickor var hela, rena och hade läst sina läxor.

Deras beskrivning i vuxen ålder är uppfostran i fullständig frihet under diktatur!

Om det är 10 år i söndagsskola med flanellograf som visade hur Josef trillade ner i brunnen och hur Moses guppade runt i vassen, som kan ha satt spår eller om det främst är 42 års arbete inom rehabilitering med svårt sjuka och skadade människor vet jag inte.

Sanningen som ligger närmast är nog bakgrunden som ensamstående mor med hjärtsjuka barn utan wab dagar under många år och med en lön som inte tillät några utsvävningar. Då gäller det att sköta sig och bita ihop för att inte tappa fästet och inte ramla ur samhällets garn.

Förmodligen är det därför som jag befinner mig utanför åsiktskorridoren och är allergisk av alla kränkta i förortens utanförskap, för att inte tala om hopen välbärgade och korrekta vänsterliberala lögnhalsar på söder i huvudstaden.

Då slår mig tanken, tänk vad fint att få fördelar för sin skötsamhet i samhället och inte bara behöva betala för andra som inte sköter sig!

Om garanti fanns för att Klaus Schwabs långa arm med hans kumpaner inte roffade åt sig vinsten av mitt och andra medborgares ordentliga och laglydiga leverne, då lockar ett öga som ger mig fördelar. Tyvärr finns ingen garanti i sikte med våra EU, FN och Nato fjäskande politiker.

Bild och text från Wikipedia

Nya världsordningen (engelskaNew World Order, förkortat NWO) är ett begrepp med olika betydelser. Dels används begreppet av politiker för att beskriva ett framtida samhälle, dels används det i vissa konspirationsteorier för idén att ett hemligt sällskap planerar global dominans genom en världsregering. Denna regering skulle göra sig av med dagens stater och skapa en världsdiktatur. Konspirationsteorierna har ofta en antisemitisk underton då judar, bland andra bankfamiljen Rothschild, anklagas för att vara de främsta konspiratörerna.”

Läs gärna (eller ogärna) https://www.svd.se/a/GMrgr4/kina-varldens-mest-overvakade-land

4 tankar kring ”Gör motstånd mot den skurkaktige Klaus Schwab med reflektioner kring övervakning

  1. Hemliga sällskap i all ära, men det finns ju öppet konspiratoriska organisationer också, såsom FN, WEF och The Fabian Society.

    1. Tack för ny kunskap om ”The Fabian Society”.

      ”Fabianerna är en brittisk, intellektuell, socialistisk rörelse/tankesmedja bildad 4 januari 1884. De påverkade bland annat Mahatma Gandhis politiska tänkande, och bidrog till bildandet av Centralföreningen för socialt arbete.” Wikipedia

      När jag noterar en socialistisk rörelse, då förstår jag att förtrycket närmar sig och mänskliga rättigheter förblir ett skämt.

  2. ”Deras beskrivning i vuxen ålder är uppfostran i fullständig frihet under diktatur!”
    Bra. Det rätta sättet att uppfostra barn på. Trygghet följer med på köpet.

    1. Tack för Ditt medhåll! Din kommentar skall jag visa mina numera medelålders flickor till jul.

Kommentarer är stängda.