Gates WHO skyddar de sina med ett nytt fördrag

Tro inte att WHO med nationers folkhälsomyndigheter tar del av otaliga rapporter om snabbframställda gen vacciners biverkningar och död. Trots att allt fler läkare och forskare publicerar erfarenheter och artiklar om mRNA vaccinets mörka baksida. Ofta vill inte de stora tidskrifterna publicera deras resultat, för beroendet av Big Pharma är uttalat, därför återstår även för dem nätets medieplattformar.

Bild från Exposing The Darkness 
Alexandra (Sasha) Latypova, en före detta chef inom läkemedelsindustrin som har arbetat med många företag inklusive Pfizer. 
Gör följande uttalande i Exposing The Darkness Newsletter den 24 november;
När Världshälsoorganisationen deklarerade en coronavirus-pandemi i början av 2020 dröjde det inte länge innan jag började inse – föranledd av den uppenbart falska misskrediteringen av hydroxiklorokin – att alla skyddsåtgärder och god tillverkningssed som vi alla litar på för att leverera oss säkra och effektiva läkemedel hade övergetts för att rulla ut mRNA experimentella nya "vacciner". 
Hon har producerat många forskningsartiklar efter insamlade data.

Överdödligheten med sudden young death passar utmärkt in i agendans mål om jordens överbefolkning och får inte avstanna för nu laddar de om.

Ofta grips jag av vrede inför världens utveckling, där indoktrinerade massor ännu tror att makthavare vill oss väl. Deras mantra om solidaritet och rättigheter är endast lockbete, för fortsatt omfördelning från fattiga och numera också från medelklass till de rikaste av de rika. Där partier främst på vänsterkanten lockas av totalitär makt över sitt folk.

Klimatet och pandemier är dagens arenor för deras berikning, som förutsätter följsamhet till globalist maffians ideologi. FN, EU och Nato är skyltfönster för det goda, som skyddar verkstadens ondska och girighet från insyn.

Natural News den 23 november; Red Alert: New WHO pandemic treaty in final stages, would overrule the US Constitution

"...WHO:s nya pandemifördrag som är specifikt skrivet för att åsidosätta USA:s konstitution och alla inhemska lagar i varje nation, världen över. Hur vet vi detta? För att fördragsexperten Dr. Francis Boyle har studerat det föreslagna fördragsspråket och redogör för det hela i dagens öppna intervju (se nedan). Han är författare till "Biological Weapons Anti-Terrorism Act" från 1989 och expert på att läsa och skriva fördrag. Och i dag utfärdar han sin starkaste varning som hittills offentliggjorts.
Bild från Natural News

Francis Boyle varnar för att ett nytt WHO:s-pandemiavtal, som nu är i slutfasen, skulle åsidosätta den amerikanska konstitutionen och släppa lös medicinsk diktatur. Joe Biden har redan pennan framme som skall signera detta dokument som blåser bort dagens varningar om vaccinets biverkningar, för tidig död och rätten att bestämma över sin egen kropp och liv.

Det nya WHO-avtal – kallas ”WHO CA+” är utformat för att släppa lös en global medicinsk diktatur som skulle åsidosätta din lokala läkare, sjukhus och kliniker , vilket tvingar dem att följa WHO:s direktiv om masker, karantäner, social distansering och ekonomiska följder.

Slutsatsen är att ”Allt handlar om makt och kontroll, vinster för Big Pharma och att det kommuniststyrda WHO ska ansvara för lokala hälsoåtgärder”

Din egen makt över Din kropp blir ett minne blott.

———————————————————————————–

  • En artikel som handlar om hur covid vaccinets spikeproteiner hämmar immunsystemets förmåga att reparera skadat DNA, vilket ökar risken för utveckling av cancer med metastaser.
    Källa; Tidskriften MDPI ( Multidisciplinary Digital Publishing Institute )