Demonstration mot maktmissbruk i huvudstaden

Annons från från vaken.se, som är en politisk, oberoende gräsrotsrörelse vars främsta mål är att ge medborgare kunskap som murbräcka mot den globala elitens makt över världen. Grundare är Mikael Cromsjö – 2004.

 ”Vaken.se anordnar även träffar, föreläsningar, informationsutdelning och andra aktiviteter. En stor del av Vakens arbete består i att underlätta kunskapsspridning. ”Kunskap är makt” är ett gammalt talesätt och beskriver bland annat hur man kan kontrollera människor genom att undanhålla dem information….”
https://www.vaken.se/en-kort-introduktion-till-vaken-se/

I sin introduktion får vi ta del av maktens historia, den styrande klassen, vars sammanhållning är stark och vars världsbild alltid har påtvingats massorna. Medlen är sig lika oavsett tidsperiod, piska, morot, rädsla, skam allt för att bevara egna privilegier.

”…….Traditionellt sett har religion och den styrande samhällsklassen varit likadana genom tiden, och det har varit prästerskapet som blivit den bas vilket makten har vilat på.
Vi har idag fortfarande flera olika sällskap med anor hundratals år tillbaka i tiden. Det är sällskap som Tempelriddareorden, Frimurarorden, Jesuitordern för att nämna några få….”

2 tankar kring ”Demonstration mot maktmissbruk i huvudstaden

 1. Egentligen borde ALLA partiledare närvara. Speciellt ”vår” regerings partiledare.
  De har aldrig mött folket utifrån folkets åsikter och vädjan.
  Man håller sig helst borta från sina egna medborgare, som man gjort under många årtionden.
  Ulf ”Kina” Kristersson borde väl bemöta demonstranterna. Nej, se det går nog inte för DE har sig ”själva” att bry sig om och där ingår inte VI, svenska medborgare.
  Ett uteblivande av partiledarna vid demonstrationen, kan väl inte annat än tolkas som att man ”föraktar” det svenska folket.
  Varför fick VI inte veta före valet att den borgerliga dolda agendan var att implementera en svensk cementerad ”DIKTATUR” genom att påbörja ändringar i vår ”grundlag”?
  Grundlagarna är svårare att ändra än andra lagar, enligt Sveriges Riksdag. Utöver vad som nu pågår i det dolda så finns det även ”Vilande grundlagsändringar”!
  Det ”normala” vore väl att alla de som tillhör ”politikerpatrasket” skulle utvisas och att man förbjöd dem att beträda den svenska jorden, om man inte har sålt den också.
  Reinfeldt sa en gång: Vi ska i varje fall inte ”röra vattnet”!
  https://www.riksdagen.se/sv/aktuellt/2022/jun/27/vilande-grundlagsandringar/

  1. ”….De har aldrig mött folket utifrån folkets åsikter och vädjan….”
   De orden täcker allt!

Kommentarer är stängda.